-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απορώ γιατί οι φίλοι συνφορουμίτες καταθέτουν τη ψήφο τους για τη Σουηδία τόσο νωρίς. Γιατί βιάζεστε; Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα.
Γιατι υπάρχουν και σταθερές αξίες Κύριε Συνάδελφε!!!
Κι αν οι σταθερές αξίες πάθουν την τελευταία στιγμή τίποτε ''ψυχοσωματικό'' σαν τον PANIZZI
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Απορώ γιατί οι φίλοι συνφορουμίτες καταθέτουν τη ψήφο τους για τη Σουηδία τόσο νωρίς. Γιατί βιάζεστε; Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα.
Κι αν οι σταθερές αξίες πάθουν την τελευταία στιγμή τίποτε ''ψυχοσωματικό'' σαν τον PANIZZI
...τότε έχουμε έξοδο,με πολλά,σε πατημένη αριστερή,40 μέτρα πριν τον τερματισμό!!....ή αλλοιώς μηδέν εις το πηλίκον!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...τότε έχουμε έξοδο,με πολλά,σε πατημένη αριστερή,40 μέτρα πριν τον τερματισμό!!....ή αλλοιώς μηδέν εις το πηλίκον!!
Ακριβώς... Αλλά καλύτερα να χάνω τον Πανιζί, παρά τον cmarin, που έχει και αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις!!
Οπότε του τα στέλνω από νωρίς, και ας με περάσουν και τα JWRC!! -
Προβληματιζομαι πολυ τι να ψηφισω!Απ τη μια λογικα παντα,ψηφιζεις Γκρο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αλλα παλι αυτος δεν μου φαινεται και πολυ καλα...αν κανει κανα μικροεβγα παλι???Μετα ειναι και ο Ροβανπερα που ειναι παρα πολυ καλος!Ο Μακινεν,αυτος κι αν ειναι αινιγμα...παντως στα ισια δεν νομιζω οτι μπορει νικη.Οπως και ο Μακρει δεν μπορει νικη,αλλα για ποντιουμ ισως γιατι δεν ξερω μου φαινεται πολυ υπομονετικος φετος (ισως να ευθυνεται για αυτο και το νεο συστημα ε??).Τον Μπερνς παλι??Ρισκαρει ο Γκρεγκ και θα τον σκεφτομουν κι εγω αλλα στο Μοντε ηταν απων..εντελως ομως!Σαινθ σταθερη αξια ενω αν θυμαται καποιος να μου θυμισει επιδοσεις Σολμπεργκ γιατι δεν θυμαμαι τπτ...
Υ.Γ.1 Ο S3 το πηρε το 206XS του διαγωνισμου ή δεν διαβασα καλα??Μπραβο του!Καλοταξιδο!!
Υ.Γ.2 Πολυ καλο το νεο τευχος των 4Τ,μπραβο...!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Απορώ γιατί οι φίλοι συνφορουμίτες καταθέτουν τη ψήφο τους για τη Σουηδία τόσο νωρίς. Γιατί βιάζεστε; Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα.Την προηγουμενη φορα, που περιμενα την τελευταια στιγμη για να παιξω, πηρα ενα τεραστιο μηδενικο. Οποτε τωρα ψηφισα νωρις για να αλλαξει το γουρι.
Η νικη στη Σουηδια ειναι του GRO, και μονο αν αυτος την 'χαρισει' θα παει σε αλλο οδηγο. -
ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΗΛ. ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΙΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΑΘΙΚΑ ΑΤΥΧΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ HOUNDAI ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΓΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Υ.Γ.1 Ο S3 το πηρε το 206XS του διαγωνισμου ή δεν διαβασα καλα??Μπραβο του!Καλοταξιδο!!
Ναι εγω το κερδισα το 206.
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.Βεβαια,λογω γραφειοκρατικων διαδικασιων οπως λεει και η LION,δεν εχω παραλαβει ακομα το αυτοκινητο!
Ελπιζω αυτο να γινει συντομα.
-
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Δύσκολη επιλογή της Σουηδίας.Εχώ τις ίδιες απορίες με τον Βατάνεν.
Gronholm?Η μήπως Μακινεν,η μήπως ΜcRae ή μήπως Ροβάνπερα ή ή ή ή......Γι'αυτό και το WRC παραμένει το ωραίοτερο μηχανοκίνητο σπόρ!
Ας κερδίσει ο πιο τυχερός!!!!
-
Το διδυμο της Peugeot υπό φυσιολογικές συνθηκες δεν σπαει. Μετα Solberg-Martin-Burns θα γινει μαχη με την Citroen ενα μεγάλο ?.
-
ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΤΟN GRO ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ! ΣΙΓΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΨΙΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΨΑΝΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο SOLHBERG ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙ? ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΜΥ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΙΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΠΑΛΙ ΚΑΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΑΝΤΑ ΛΑΣΚΑΡΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ PUG ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!
-
Έχουμε ήδη 22 !!! ( ) νέους παίκτες στον διαγωνισμό μας. Προβλέπονται σκλήρες μάχες ακόμη. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι 30 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Έχετε ακόμη 3 ημέρες με την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι.ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχουμε ήδη 22 !!! ( ) νέους παίκτες στον διαγωνισμό μας. Προβλέπονται σκλήρες μάχες ακόμη. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι 30 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Έχετε ακόμη 3 ημέρες με την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι.ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗSORRY.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗSORRY.Ούτε εσύ να ανησυχείς, η στατιστική υπηρεσία θα διυλέψει υπερωρίες!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗSORRY.
Ούτε εσύ να ανησυχείς, η στατιστική υπηρεσία θα διυλέψει υπερωρίες!!!
ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
-
Προς nick the greek:
Όχι μόνο μου έχεις κλέψει το όνομα (nick), την τοποθεσία (Τρίκαλα), άλλα και τις προβλέψεις μου για το Ράλι Σουηδίας!!!! Τι μένει μετά... (κάτω τα χέρια απ' το 206! Αυτό είναι δικό μου! ) -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Προς nick the greek:
Όχι μόνο μου έχεις κλέψει το όνομα (nick), την τοποθεσία (Τρίκαλα), άλλα και τις προβλέψεις μου για το Ράλι Σουηδίας!!!! Τι μένει μετά... (κάτω τα χέρια απ' το 206! Αυτό είναι δικό μου! )Τι να πω κι εγω ρε Jarno? Εχω πεσει θυμα αντιγραφης απο το μισο forum! Και μαλιστα απο 'κορυφαια' στελεχη! Μεχρι και ο υπευθυνος του διαγωνισμου με αντεγραψε!
Τωρα γιατι αντεγραψαν απο τον ουραγο της βαθμολογιας δεν ξερω.
Ελπιζω να δικαιωθουμε παιδες!YΓ.cmarin απο κεκτημενη ταχυτητα 'σκοτωσες' τον Rovanpera(Ronapera
)... Aντιγραφεις, που αντιγραφεις, καντο τουλαχιστον σωστα! -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Τι να πω κι εγω ρε Jarno? Εχω πεσει θυμα αντιγραφης απο το μισο forum! Και μαλιστα απο 'κορυφαια' στελεχη! Μεχρι και ο υπευθυνος του διαγωνισμου με αντεγραψε!
Τωρα γιατι αντεγραψαν απο τον ουραγο της βαθμολογιας δεν ξερω.
Ελπιζω να δικαιωθουμε παιδες!YΓ.cmarin απο κεκτημενη ταχυτητα 'σκοτωσες' τον Rovanpera(Ronapera
)... Aντιγραφεις, που αντιγραφεις, καντο τουλαχιστον σωστα!Παίζουμε την ίδια πρόβλεψη? Ούτε το κοίταξα καθόλου. Τώρα όμως που έκανα ένα sorting στο excel που τα κρατάω, είδα ότι το έχουν παίξει άλλοι 4 εκτός από εμάς . Που να δεις τι γίνεται στο τρίο Gro,Rov,Sainz. Άλλά άστο, στατιστικά την Πέμπτη....
ΥΓ ο Ronapera αποκλείται να βγεί 2ος, ο Rovanpera ίσως....
-
Kamil , Pavlos Pame gera!!!!!
-
Συγχαρητηρια στον PapaZent που προβλεψε την τριαδα!
Εγω πηρα μολις 3π. οποτε μαλλον θα συνεχισω να ειμαι ουραγος. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Συγχαρητηρια στον ngrig που προβλεψε την τριαδα!
Εγω πηρα μολις 3π. οποτε μαλλον θα συνεχισω να ειμαι ουραγος.Όχι ο ngrig. O Papazent την πρόβλεψε σωστά και νομίζω είναι ο μόνος
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!