-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μέχρι και η φούνις μπορεί να με φτάσει!'Μεχρι και'..? Δεν εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο πραγματικός αντιπαλός σου ακόμα Σαρμαδακο...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μέχρι και η φούνις μπορεί να με φτάσει!
'Μεχρι και'..? Δεν εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο πραγματικός αντιπαλός σου ακόμα Σαρμαδακο...
Ποιός;
-
'Μεχρι και'..? Δεν εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο πραγματικός αντιπαλός σου ακόμα Σαρμαδακο...
Ποιός;
Ο Κίμι Ραϊκόνεν!
-
Ποιός;
o tt
Kouk...
-
...............
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...............Εσυ θυμισε μας τι εισαι στην βαθμολογια γιατι δεν σε βρισκω! Βαριεμαι να κοιταω και πολυ κατω!
-
Εγω κυρία μου, είδα ότι δεν είχα πιθανότητες (επειδή ο γκαντέμης ο δικός σου γκαντέμιασε τον ήρωα Γκρόνχολμ....και αποσύρθηκα νωρίς! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Εγω κυρία μου, είδα ότι δεν είχα πιθανότητες (επειδή ο γκαντέμης ο δικός σου γκαντέμιασε τον ήρωα Γκρόνχολμ....και αποσύρθηκα νωρίς! )
Αποσυρθηκες νωρίς??
-
Ναι ρε....αποσύρθηκα νωρίς!...Οχι σαν κάτι άλλους (Κίμι τον λένε) που συνεχίζουν να σέρνονται!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Ναι ρε....αποσύρθηκα νωρίς!...Οχι σαν κάτι άλλους (Κίμι τον λένε) που συνεχίζουν να σέρνονται!!
Oρθον! Πρεπει να υπαρχουν κότσια για να συνεχίζεις ακόμα και όταν δεν πας καλα! Αλλιως ..αποσυρεσαι νωρις.... Καπως ετσι...
-
Οταν λεμε λυρατη τι εννοουμε?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Νικοοοοοοοο!!!
-
Πως με ξέρει αυτή η κοπέλλα!!!
(ας έχει χάρη που δεν φαίνεται η εικόνα επειδή μου την κόβει ο server!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(ας έχει χάρη που δεν φαίνεται η εικόνα επειδή μου την κόβει ο server!)Η κότα?
-
Κότα έβαλες?????!!!!
Θυμισέ το μου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κότα έβαλες?????!!!!Μια κότα ΝΑ!!! Που την κανει με ελαφρα.. Σορρυ, αποσυρεται νωρις εννοουσα!!
Θυμισέ το μου!
Δεν θα το ξεχάσω
-
Και να το ξεχάσεις....Θα στο 'θυμήσω' εγω...μείνει ανήσυχη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και να το ξεχάσεις....Θα στο 'θυμήσω' εγω...μείνει ανήσυχη!Καλυτερα να το κόψω καπου εδω γιατι εχω αρχισει να φοβαμαι πολυ ρε γαμωτο... μπρρρρρρρρ
-
Και πολύ καλά κάνεις..........ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιός;
Ο Κίμι Ραϊκόνεν!
Το πρωτάθλημα θέλω να κερδίσω πρόεδρε και όχι την καρδιά της funis!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!