-
Κοίτα να δείς που κέρδισα και δεν το πήρα και χαμπάρι
Επιτέλους είμαι στο ίδιο Hall of fame με τον Σαρμαδάκο -
-
Γιατι δεν εχω αποτελεσματα στο Ραλλυ Αργεντινης;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γιατι δεν εχω αποτελεσματα στο Ραλλυ Αργεντινης;Το ραλλυ Αργεντινης ξεκινουσε στις 21:05, η ωρα που αναγραφεται στην δημοσιευση σου ειναι 22:50 αρα εκπροθεσμη.
Και η προβλεψη του JTGANG δεν μετρησε επειδη παρολο που η αρχικη δημοσιευση (18:05) ηταν εμπροθεσμη, εχει επεξεργασθει αργοτερα στις 23:51 αρα πρεπει να την θεωρησω εκπροθεσμη. Αν δεν εχει αλλαχτει τιποτα απο την επεξεργασια παρα μονο διορθωση ορθογραφικων λαθων, να κανετε ενα print screen την αρχικη προβλεψη για αποδεικτικο στοιχειο πριν την επεξεργασια και πμ.
Αν τυχον εχω κανει λαθος εγω, παρακαλω διορθωστε με.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Γιατι δεν εχω αποτελεσματα στο Ραλλυ Αργεντινης;
Το ραλλυ Αργεντινης ξεκινουσε στις 21:05, η ωρα που αναγραφεται στην δημοσιευση σου ειναι 22:50 αρα εκπροθεσμη.
Και η προβλεψη του JTGANG δεν μετρησε επειδη παρολο που η αρχικη δημοσιευση (18:05) ηταν εμπροθεσμη, εχει επεξεργασθει αργοτερα στις 23:51 αρα πρεπει να την θεωρησω εκπροθεσμη. Αν δεν εχει αλλαχτει τιποτα απο την επεξεργασια παρα μονο διορθωση ορθογραφικων λαθων, να κανετε ενα print screen την αρχικη προβλεψη για αποδεικτικο στοιχειο πριν την επεξεργασια και πμ.
Αν τυχον εχω κανει λαθος εγω, παρακαλω διορθωστε με.
Εγώ αυτό που άλλαξα ήταν H.Solberg που δεν συμμετείχε στον αγώνα με τον P.Solberg βασικά....Λίγο υπερβολικό βρίσκω
να μην μετρηθώ καν στην βαθμολογία σαν τιμωρία επειδή άλλαξα τον Henning με τον Peter αλλά οκ.....Για την πλάκα μας
είναι ο διαγωνισμός -
Εχασα την προθεσμια λογω καποιας SSS 3 χλμ την Πεμπτη οπως περσι δηλαδη;
-
Billopoulos - Η πρωτη ειδικη ηταν SSS ναι, δεν παυει ομως να ειναι θεωρειται ειδικη διαδρομη σαν τις υπολοιπες και η εναρξη του αγωνα. Εκει αναγκαστικα πρεπει να μπει η προθεσμια.
JTGANG - Δυστυχως δεν μπορω να κανω αλλιως. Υπαρχει η προθεσμια για μην τυχον επηρεαστει κανεις απο την οποια εξελιξη μπορει να υπαρξει(π.χ. εγκαταλειψη/κλαταρισμα ελαστικου κλπ ας πουμε του Πεττερ) απο την αρχη του αγωνα στην προβλεψη του.
EDIT: Απο τωρα και στο εξης, στην επικεφαλιδα του καθε τοπικ προβλεψεων θα αναγραφεται και η ωρα της προθεσμιας μαζι με το ηδη υπαρχον στο τελος του 1ου-εισαγωγικου ποστ, για μηπως βοηθησει καλυτερα.
-
Που πηγε το θεμα με τις προβλεψεις του Ακροπολις?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Που πηγε το θεμα με τις προβλεψεις του Ακροπολις?Καλά δεν τα μάθατε;Τη νίκη του Ogier στο φετινό Ακρόπολις ο Μπέος την έστησε.Απλά είχε δεν είχε βάλει τον Solberg τη πρώτη μέρα και για αυτό το λόγο εξαφανίστηκαν οι προβλέψεις...
-
Θα χαθηκε οπως φαινεται οτι χαθηκε καποιο αλλο θεμα για το Ακροπολις. Δες εχεις κρατησει τις προβλεψεις;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα χαθηκε οπως φαινεται οτι χαθηκε καποιο αλλο θεμα για το Ακροπολις. Δες εχεις κρατησει τις προβλεψεις;Υπαρχει λυση...Να τις ξανακανουμε τωρα....
-
αν θυμαμαι καλα ειχα πιασει τους 3 πρωτους!
Κριμα -
Οχι δεν εσωσα τις προβλεψεις οποτε αναγκαστικα δεν θα προσμετρησει το Ακροπολις.
-
Κριμα κι ειχα μαζεψει 0 (ουτε 1 πανω ουτε 1 κατω) ποντους στο Ακροπολις!
-
Σε έναν αγώνα πέτυχα 4/5 και δεν θα μετρήσει...Πως γίνεται ρε παιδιά να χαθούνε οι προβλέψεις ???? ....Την μία ο Vasilakis αποφασίζει να μην μου μετρήσει καθόλου όλη την βαθμολογία στο Αργεντινής επειδή άλλαξα τον P.Solberg με τον H.Solberg αφότου είχε ξεκινήσει το ράλλυ τώρα χάνονται και οι προβλέcεις....Σόρρυ παιδιά αλλά μέχρι εδώ ήμουνα....Καλή συνέχεια
στους συμμετέχοντεςΥπήρξε ένα τεχνικό ζήτημα και σβήστηκε το αντίστοιχο θέμα πριν προφτάσει ο Vasilakis να περάσει τις προβλέψεις. Εθελοντής είναι, μην το παρατραβάμε προτείνω... [Mod]
-
μετα απο 3 χρονια προσπαθειας η προσπαθεια ανταμειφθηκε και το πρωταθλημα ηρθε στα χερια μου!!
αντε και του χρονου μαχες στο ποντο!! -
μπραβο στον πρωταθλητη!!!
μπραβο στον Vasilakis που μας οργανωνειαντε και του χρονου! με ανακατεμενη τραπουλα!!!
-
Καλησπερα σας και καλη χρονια!
Την επομενη εβδομαδα θα ανοιξω το τοπικο για το Μοντε-Καρλο (18/1 Τεταρτη μεχρι 22/1 Κυριακη) και, αν μου επιτρεπετε και δεν διαφωνειτε, θα προβλεπουμε μονο την τελικη 5αδα του αγωνα και οχι και τα 3 σκελη για δυο λογους:
α) αν καποια ραλλυ ειναι περισσοτερα τα σκελη απο 3 οπως π.χ. στο ερχομενο Μοντε που ειναι 5 σκελη δεν βγαινει η βαθμολογια αν δεν γινει επιλογη ποια απο τα 3 θα μετρησουν (και να προβλεψουμε). Κανει ενα δυσκολο εγχειρημα ακομη πιο δυσκολο και περιπλοκο.
β) μικρος αριθμος συμμετοχων , αρχισαμε απο 18 ατομα και τερματισαμε με 13 το 2010 και το 2011 αρχισαμε με 10 και μειναμε 6. Δεν τραβαει η ιδεα και δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω, αισθανομαι οτι και αποθαρρυνει κιολας (μαζι με το τεραστιο εισαγωγικο ποστ καθε ξεχωριστου τοπικου).
Στις προβλεψεις για τις ειδικες και την ομαδα, σκεφτομαι να προσθεσω και την προβλεψη του νικητη της power stage μαζι με το αναλογο bonus στο τελος της χρονιας.
-
εγω συμφωνω με vasilakis!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
εγω συμφωνω με vasilakis!και εγω μεσα!!
υ.γ. οσο για το εισαγωγικο ποστ καντο ενα λινκ και ξεμπερδεψες..
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!