-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μηπως για την προβλεψη της τελικης καταταξης να υπαρχουν περισσοτεροι βαθμοι;
Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο πχ να μπορεις να παρεις 50 βαθμους απο καθε αγωνα και 30 για την τελικη καταταξη... Τι λετε;Την τελικη καταταξη του πρωταθληματος ετσι? 10-5-1 ή 10-6-2 σε αντιθεση με το 5-3-1?
Μια προταση:
Αν εισαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που επιασε τη σωστη σειρα σε καποιο αγωνα,μηπως θα ηταν μια επιβραβευση να παρεις 10 ποντακια ακομη;
Εννοεις την τελικη σειρα του αγωνα δηλ το 3ο σκελος? Ή και τα τρία σκέλη?
-
Η' και λιγο παραπανω για την τελικη καταταξη!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
[Μια προταση:
Αν εισαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που επιασε τη σωστη σειρα σε καποιο αγωνα,μηπως θα ηταν μια επιβραβευση να παρεις 10 ποντακια ακομη;
Εννοεις την τελικη σειρα του αγωνα δηλ το 3ο σκελος? Ή και τα τρία σκέλη?
Την τελικη ειχα στο μυαλο μου.....
-
ΟΚ λοιπον, 12-6-1 για την τελικη καταταξη του πρωταθληματος και 10β μπονους αν εισαι ο μοναδικος που επιασε την σωστη σειρα (5/5 δηλ.) στο 3ο σκελος του αγωνα.
-
Παιδιά το ξέρω ότι είναι τραγικά καθυστερημένα αλλά με το νέο σύστημα πρόβλεψης μιλάμε πια για τραγική τύχη στο να πετύχεις κάτι.....Χάνεται κάθε έννοια της πρόβλεψης του αποτελέσματος ενός αγώνα και πάμε μόνο στην τύχη,φαίνεται νομίζω και από την συμμετοχή οπότε και εγώ δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο αφού δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα.....Εν αντιθέσει ψήφισα κανονικά για την συνολική χρονιά...
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να αλλάξουμε την 1 πεντάδα των οδηγών,την νικήτρια ομάδα,τον νικητή + μπόνους πρόβλεψης
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Παιδιά το ξέρω ότι είναι τραγικά καθυστερημένα αλλά με το νέο σύστημα πρόβλεψης μιλάμε πια για τραγική τύχη στο να πετύχεις κάτι.....Χάνεται κάθε έννοια της πρόβλεψης του αποτελέσματος ενός αγώνα και πάμε μόνο στην τύχη,φαίνεται νομίζω και από την συμμετοχή οπότε και εγώ δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο αφού δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα.....Εν αντιθέσει ψήφισα κανονικά για την συνολική χρονιά...Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να αλλάξουμε την 1 πεντάδα των οδηγών,την νικήτρια ομάδα,τον νικητή + μπόνους πρόβλεψης
Φιλικά
ΓιάννηςΕίπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό φέτος, και οι αλλαγες στην βαθμολόγηση (για +- 1 θέση) είναι σε καλή κατεύθυνση, καθώς το 'όλα ή τίποτα', δεν ήταν και τόσο δίκαιο.
Επίσης παραμένουν τόσο η πρόβλεψη για την τελική κατάταξη του αγώνα, τον νικητή των ειδικών και τον κατασκευαστη, οπότε ένα μεγάλο ποσοστό των προβλέψεων είναι ουσιαστικά ίδιο.Ας ξεκινήσουμε και θα το συνηθίσουμε!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Παιδιά το ξέρω ότι είναι τραγικά καθυστερημένα αλλά με το νέο σύστημα πρόβλεψης μιλάμε πια για τραγική τύχη στο να πετύχεις κάτι.....Χάνεται κάθε έννοια της πρόβλεψης του αποτελέσματος ενός αγώνα και πάμε μόνο στην τύχη,φαίνεται νομίζω και από την συμμετοχή οπότε και εγώ δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο αφού δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα.....Εν αντιθέσει ψήφισα κανονικά για την συνολική χρονιά...
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να αλλάξουμε την 1 πεντάδα των οδηγών,την νικήτρια ομάδα,τον νικητή + μπόνους πρόβλεψης
Φιλικά
ΓιάννηςΕίπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό φέτος, και οι αλλαγες στην βαθμολόγηση (για +- 1 θέση) είναι σε καλή κατεύθυνση, καθώς το 'όλα ή τίποτα', δεν ήταν και τόσο δίκαιο.
Επίσης παραμένουν τόσο η πρόβλεψη για την τελική κατάταξη του αγώνα, τον νικητή των ειδικών και τον κατασκευαστη, οπότε ένα μεγάλο ποσοστό των προβλέψεων είναι ουσιαστικά ίδιο.Ας ξεκινήσουμε και θα το συνηθίσουμε!
Το να προβλέπεις την πρώτη πεντάδα για κάθε σκέλος 3 ημερών είναι σαν να παίζει τζόκερ
Πολύ δύσκολο και πολύπλοκο χωρίς λόγο...Μόνο στα σπλίτ μένει να προβλέπουμε μετά.....Η ουσία για μένα είναι να προβλέπεις την τελική κατάταξη,δεν βλέπω κάποια είδους πρόβλεψη στον νέο αυτό τρόπο....Βέβαια ξέρω ότι το λέω πολύ αργά τώρα αλλά νομίζω με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται όπως φαίνεται και άλλωστε να υπάρχουν συμμετοχές..... -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Επίσης παραμένουν τόσο η πρόβλεψη για την τελική κατάταξη του αγώνα, τον νικητή των ειδικών και τον κατασκευαστη, οπότε ένα μεγάλο ποσοστό των προβλέψεων είναι ουσιαστικά ίδιο.
Η ουσία για μένα είναι να προβλέπεις την τελική κατάταξη,δεν βλέπω κάποια είδους πρόβλεψη στον νέο αυτό τρόπο....
Για κοιτα καλυτερα.......
Αμα προβλεπεις την καταταξη της τριτης μερας ΦΥΣΙΚΑ προβλεπεις την τελικη.... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Επίσης παραμένουν τόσο η πρόβλεψη για την τελική κατάταξη του αγώνα, τον νικητή των ειδικών και τον κατασκευαστη, οπότε ένα μεγάλο ποσοστό των προβλέψεων είναι ουσιαστικά ίδιο.
Η ουσία για μένα είναι να προβλέπεις την τελική κατάταξη,δεν βλέπω κάποια είδους πρόβλεψη στον νέο αυτό τρόπο....
Για κοιτα καλυτερα.......
Αμα προβλεπεις την καταταξη της τριτης μερας ΦΥΣΙΚΑ προβλεπεις την τελικη....εεε ναί αλλά μέχρι να φτάσεις σε αυτό έχεις αναγκαστεί να κάνει άλλες 10 προβλέψεις πρίν (για τις 2 πρώτες μέρες)... Δεν μπορώ να βρώ κάτι το ενδιαφέρον σε αυτό.....το νόημα είναι να κάνεις μια πρόβλεψη με βάση κάποια στοιχεία που πιστεύει κανείς για κάθε αγώνα(επιφάνεια,συνθήκες,κατάσταση οδηγού κτλ) .....Δεν μπορώ να βρώ κάποιο νόημα στο να ψηφίζεις την πρώτη 5αδα και για τα 3 σκέλη.....Έγινε πολύπλοκο χωρίς κανένα λόγο για μένα (και για άλλους φίλους που ψηφίζαμε και μίλησα)
Όπως είπα βέβαια το λέω τελευταία στιγμή οπότε προφανώς δεν δικαιούμαι να διαμαρτύρομαι
-
Δεν είναι αργά, αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο διαγωνισμός
Αλλά το έχεις πάρει στραβά, οπότε δύσκολο να αλλάξεις γνώμη.Απλά, δες ότι ουσιαστικά, προστεθηκαν στα περσινα, η προβλεψη για την 1η και 2η μέρα.
Και φυσικά εμπεριέχει νόημα η προσθήκη αυτή, καθώς τώρα πρέπει να μελετήσεις και το πως ξεκινάει ο κάθε οδηγός, πότε ανεβάζει ρυθμό, πως επωφελείται από την σειρά εκκίνησης, τι πιθανότητες έχει να εγκαταλειψει στη 2η ή 3η μέρα.ΝΑΙ είναι πιο δύσκολο και πολύπλοκο, αλλά έχει τις δικές του προκλήσεις, και δεν το θεωρώ πιο 'τυχερό', καθώς κάθε πρόβλεψη, πάλι θα βασίζεται σε στοιχεία όπως αυτά που σου ανέφερα παραπάνω.
Όπως και να έχει, τι καλύτερο έχεις να κάνεις
-
Aλωστε ουτε εχουμε να χασουμε τιποτα ουτε κερδιζουμε παιχνιδακι ειναι ας παιξουμε
-
Σίγουρα είναι παιχνίδι δεν λέει κανείς το αντίθετο απλά όπως είπα νομίζω ότι είναι ανούσιο έτσι όπως διαμορφώθηκε και δεν μου κάνει ενδιαφέρον να ψηφίσω....
Ήδη από πέρισυ στον πρώτο γύρο δεν έχουνε ψηφίσει ούτε οι μισοί......
Καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος
-
Με στεναχωχειται ρε σεις, ο σκοπος μου φυσικα δεν ηταν να το κανω περιπλοκο και να απομακρυνθουν και αλλοι απο τις προβλεψεις (ο μ.ο. των συμμετοχων απο το 57-53 την τριετια 2005-2007 επεσε στο 46 το 2008 και 28 το 2009), αλλα να τονωσω το ενδιαφερον στο διαγωνισμο.
Μην το προχωρησω παρακατω γιατι μου κατεβηκε ιδεα και μιας και ειναι ηδη τραγικα αργα μην την αφησω να παει. Λοιπον μενει οπως ειναι τωρα το φετινο αλλα θα τρεχει παραλληλα ενα δευτερο πρωταθλημα για τους φορουμιτες βασισμενο μονο στις προβλεψεις του 3ου σκελους μαζι με ειδικες-ομαδα. Επειδη ειναι αργα ηδη για αρκετους προτεινω απο τους 13 αγωνες να προσμετρησουν οι 10 καλυτεροι και στα δυο πρωταθληματα. Ετσι αθτοι που μαλλον δυσκολα προλαβαινουν την Σουηδια και μπαινουν αραια κατα καιρους στο φορουμ να μην βρεθουν σε χαντικαπ. Βαθμολογια η ιδια μαζι με τους 10β εξτρα αν εισαι ο μοναδικος που πετυχε την πενταδα του 3ου σκελους (προσοχη πενταδα οχι και τις ειδικες-ομαδα εκτος κι αν ο DAP εννοουσε και αυτο ) και τα μπονους στο τελος της χρονιας να προσμετρουν κανονικα στην τελικη βαθμολογια.
-
Ψήφισα στο κομμάτι που αφορά την κατάταξη χρονιάς. Το άλλο είναι πάρα πολύ περίπλοκο και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ Αν μπεί κατι πιο απλο θα συμμετάσχω.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Με στεναχωχειται ρε σεις, ο σκοπος μου φυσικα δεν ηταν να το κανω περιπλοκο και να απομακρυνθουν και αλλοι απο τις προβλεψεις (ο μ.ο. των συμμετοχων απο το 57-53 την τριετια 2005-2007 επεσε στο 46 το 2008 και 28 το 2009), αλλα να τονωσω το ενδιαφερον στο διαγωνισμο.Μην το προχωρησω παρακατω γιατι μου κατεβηκε ιδεα και μιας και ειναι ηδη τραγικα αργα μην την αφησω να παει. Λοιπον μενει οπως ειναι τωρα το φετινο αλλα θα τρεχει παραλληλα ενα δευτερο πρωταθλημα για τους φορουμιτες βασισμενο μονο στις προβλεψεις του 3ου σκελους μαζι με ειδικες-ομαδα. Επειδη ειναι αργα ηδη για αρκετους προτεινω απο τους 13 αγωνες να προσμετρησουν οι 10 καλυτεροι και στα δυο πρωταθληματα. Ετσι αθτοι που μαλλον δυσκολα προλαβαινουν την Σουηδια και μπαινουν αραια κατα καιρους στο φορουμ να μην βρεθουν σε χαντικαπ. Βαθμολογια η ιδια μαζι με τους 10β εξτρα αν εισαι ο μοναδικος που πετυχε την πενταδα του 3ου σκελους (προσοχη πενταδα οχι και τις ειδικες-ομαδα εκτος κι αν ο DAP εννοουσε και αυτο ) και τα μπονους στο τελος της χρονιας να προσμετρουν κανονικα στην τελικη βαθμολογια.
Εγώ σίγουρα συμφωνώ με την καινούργια πρόταση (ουσιαστικά τελική 5αδα+ειδικές+ομάδα+μπόνους) και το να μετράνε οι 10/13 αγώνες ή και οι 9 ακόμα είναι πολύ καλή ιδέα γιατί και κάποιος να ξεχάσει να ψηφίσει ή να μην μπορέσει δεν θα χάσει το ενδιαφέρον του για το πρωτάθλημα.....
-
Κι εγώ. Εχω ήδη βάλει πρόβλεψη. Δεν ξέρω αν θα μετρήσει ή όχι αλλά το κάνω και για προσωπική ευχαρίστηση αφού η Σουηδία είναι αρκετά δύσκολη σε προγνωστικά. Αν υπολογίσουμε το πόσα νέα πρόσωπα ή παλιά με άλλο αυτοκίνητο εμφανίζονται φέτος
-
ΟΚ, παω να διορθωσω τις εισαγωγες στα 1α ποστ. Θα μετρανε οι 10 καλυτεροι απο τους 13 αγωνες, βαθμολογηση η ιδια, προβλεπουμε ειτε και τα 3 σκελη (οσοι θελουν να συμμετεχουν και στα 2 πρωταθληματα) συν ειδικες-ομαδα ειτε μονο το 3ο-τελικο σκελος (για το απλο πρωταθλημα) συν ειδικες-ομαδα.
Το μονο που εμεινε ειναι τα μπονους στο τελος του πρωταθληματος για οσους προβλεψαν περισσοτερες φορες τον νικητη του αγωνα, των ειδικων και της ομαδας αν θα εμπιπτουν στο 10/13 των καλυτερων αγωνων ή θα μετρανε ολοι οι αγωνες.
-
Vasilakis όσο πιο πολύπλοκο το φορματ, τόσο πιο γρήογρα τα αποτελέσματα;
-
Τελικα θα ψηφιζουμε μονο για την τελευταια μερα ή για ολες
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τελικα θα ψηφιζουμε μονο για την τελευταια μερα ή για ολεςTρέχουν δυο πρωταθλήματα ταυτόχρονα, οπότε καθένας διαλέγει!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!