-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ACROPOLIS! ΠΡΟΚΑΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ !!!GARDUE!!! OTI ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΥΣΙΚΑ!
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ 1 ΠΟΝΤΟ (ΠΕΡΥΣΙ). ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ PEUGEOT ΗΔΗ ΤΡΩΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
-
-
Αποτελέσματα για το διαγωνισμό μας το απόγευμα (πολύ δουλειά!!!).
Μοναδική νικήτρια βάθρου (11π) η.........Salome. Mπράβο Μαίρη, Συγχαρτήρια!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μοναδική νικήτρια βάθρου (11π) η.........Salome. Mπράβο Μαίρη, Συγχαρτήρια!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΝΑΤΑ ΜΑΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! -
Μπράβο Μαίρη!!! Είχαμε δει το ίδιο όνειρο αλλά με διαφορετική σειρά
(Sainz, Gro, Burns) !!!!!
Άντε και στο Ακρόπολις -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αποτελέσματα για το διαγωνισμό μας το απόγευμα (πολύ δουλειά!!!).Μοναδική νικήτρια βάθρου (11π) η.........Salome. Mπράβο Μαίρη, Συγχαρτήρια!!!!
Κύριοι ...... !!!
Έχω συγκλονιστικά και αδιάσιστα στοιχεία ότι όλα ήταν στημένα.Έχω στα χέρια μου τις λίστες με τα ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ τηλέφωνα που έκανε το Σ/Κ η εν λόγω Κυρία και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με γνωστούς οδηγούς του παγκοσμίου.
Μετα το λάθος του Gronholm αφηνιασμένη η Κυρία Χ αφού πήρε και έσουρε τα εξαμάξης στον Φιλανδό έκανε κατα σειρά τα εξής τηλεφωνήματα.
Στον κκ Marco Martin και απαίτησε την άμεση εγκατάλειψή του αλλιώς θα δημοσίευε ενοχοποιητικές φωτο απο το περσινό Ακροπολις (Μάρτιν με 2 πιατέλες προβατίνα)στη συνέχεια και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη έκανε δεύτερο τηλ. στον κκ Sainz με την διαταγή να πάει στο SP νωρίτερα ώστε να καπελωθεί αλλιώς θα κινδύνευε η καριέρα του (είναι άγνωστο τι στοιχεία έχει για τον συμπαθή Ισπανό).
Κατόπιν αυτού άρχισε τα απειλιτικά τηλεφωνήματα στον βρετανό άσο του τιμονιού κκ Burns ...... αποτέλεσμα ο βρετανός κάτω απο το βάρος των απειλών να προσποιηθεί βλάβη στον υπερσυμπιεστή για να χάσει μία θέση.
Για να ακούσετε αυτές τις ενοχοποιητικές κασσέτες παρακολουθήστε το πρόγραμμα του Star για το WRC !!!! Και αν το δείτε ποτέ .... γράψτε μου
ΥΓ. Μπράβο Μαίρη
-
Να συμπληρώσω σε αυτά που αναφέρει ο εγκριτος rallysport (ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε) οτι εχω ακούσει κι εγω τις κασσέτες και εντυπωσιάστηκα!!
Τις άκουσα με τα ίδια μου τα..μάτια!!!(Τι Air Uganda τώρα?!!.....Air Μπουχός!!!)
-
Φαντάζομαι το παρασκήνιο στην τελευταία ειδική, μέχρι να πάθει βλάβη ο Richard, αλλά να μην χάσει την 3η θέση.
Επίσης διαβεβαιώνω τους παίχτες ότι το γράμμα της salome με τις προβλέψεις, είχε κανονική σφραγίδα ταχυδρομείου. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αποτελέσματα για το διαγωνισμό μας το απόγευμα (πολύ δουλειά!!!).Μοναδική νικήτρια βάθρου (11π) η.........Salome. Mπράβο Μαίρη, Συγχαρτήρια!!!!
Καπως ετσι ξεκινησε και η Mouton και εφτασε να γινει πιστα (πιστα οχι πιτσα ) στας Καναρι(νι)ους νησους. Εμεις να δουμε τι θα την κανουμε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καπως ετσι ξεκινησε και η Mouton και εφτασε να γινει πιστα (πιστα οχι πιτσα ) στας Καναρι(νι)ους νησους. Εμεις να δουμε τι θα την κανουμε.
Στο φουρνο με πατάτες αμα την κάνουμε .... θα γίνει μούρλια
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Στο φουρνο με πατάτες αμα την κάνουμε .... θα γίνει μούρλια
Κάτι σουϊςς...σουϊςς..ακούω!!!Τι λέτε να είναι?kyan τι λές?
Δημήτρη δεν σε ξανακάνω παρέα!!...Είσαι επικίνδυνη περιοχή!! -
3 μέρες μείναμε μέχρι το τέλος της προθεσμίας για τις προβλέψεις του αγώνα μας και η συμμετοχή είναι μικρή ~40%. Για παίξτε τώρα που γυρίζει....
WRC forum - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - 6ος ΓΥΡΟΣ - ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ -
Μα καλα ελειψα λιγο για εξετασεις και ο διαγωνισμος εγινε ανω κατω???
cmarin θες να πεις οτι τυχαια κληρωθηκες;;
Καταγελλω την παρανομια.
Ζητω να να γινει επαναληψη τις κληρωσεις!!
ακους εκειΥΣΤ:Μπραβο στην πρωτη κυρια του WRC!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μα καλα ελειψα λιγο για εξετασεις και ο διαγωνισμος εγινε ανω κατω???
cmarin θες να πεις οτι τυχαια κληρωθηκες;;
Καταγελλω την παρανομια.Τώρα τα έβγαλες όλα στη φόρα...έγινε επανάληψη της κλήρωσης και ξανακληρώθηκα
ΥΓ Πέρα από την πλάκα την κλήρωση δεν την κάνω εγώ, αλλά ο mm55 στα γραφεία των 4Τ και μου στέλνει τους νικητές.
-
ΚΟΥΒΑΣ
2η μόνο μέρα και έχουμε αρνητικό ρεκόρ πόντων. 0,8 μόλις Μ.Ο. Με 8 ΜΟΝΟ να έχουν πάνω από 1 βαθμό και 40 να παίρνουν 0 (μηδεν). Το Loeb, ας πούμε, δεν τον έχει παίξει κανένας για βάθρο...
....βέβαια αύριο μπορεί να έχουμε και χειρότερα... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΚΟΥΒΑΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΟΥΒΑΣ!!!
ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! -
Εγώ είμαι ήδη εκτός... Άλλοι 3 οδηγοί να εγκαταλείψουν και μπορεί να πάρω κουλούρα και στο διαγωνισμό της Peugeot ακόμα!!
Πάντως να και ένας αγώνας που οι 8 βαθμολογούμενες θέσεις μπορεί να αποδειχτούν ΠΑΡΑ πολλές
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΚΟΥΒΑΣ2η μόνο μέρα και έχουμε αρνητικό ρεκόρ πόντων. 0,8 μόλις Μ.Ο. Με 8 ΜΟΝΟ να έχουν πάνω από 1 βαθμό και 40 να παίρνουν 0 (μηδεν). Το Loeb, ας πούμε, δεν τον έχει παίξει κανένας για βάθρο...
....βέβαια αύριο μπορεί να έχουμε και χειρότερα...Ε,οχι και κουβας! 4 ποντους πηρα!
Η ειρωνεια της τυχης.... κερδισα μοντελακι αλλα δεν θα'ναι Peugeot! Δεν πειραζει ομως, εχω ηδη 2 pug206wrc οποτε καλο και το Impreza.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Ε,οχι και κουβας! 4 ποντους πηρα!
ΑΑΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ......4 ΠΟΝΤΟΥΣ?
ΕΓΩ ΜΟΝΟ 1 ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!