-
Κι εγώ σπάστηκα με την 21η....
Έπιανα Μάρτιν,Σάινθ,Ροβάνπερα και Μπερνς και σύνολο 14 πόντους!
Τελικά πήρα 12....Δεν είναι ασχημα αλλά είχα μόλις 21. Βλέπετε πρέπει να ειμαι ο μόνος που ξέχασε να δηλώσει συμμετοχη στη Ν.Ζηλανδία και έμεινα πίσω....
Υπομονή!! Σε 10 χρόνια θα την φτάσω την 30άδα...!
-
Aυτή η προτελευταία ειδική μας κατέστρεψε όλους μου φαίνεται.
Θα πιανα Rovanpera και Burns στην 5η και 7η αλλά με το πρόβλημα του Κόλιν ανέβηκαν στην 4η και 6η αντίστοιχα. Τελικά έπιασα τον Μαρτιν στη σωστή θέση κι αλλους 5 στην 8αδα, δηλαδή 8 πόντους
-
Ο χρήστης IONIKOS έγραψε:
Φοβερό.Βρίσκω 6 οδηγούς απο τους 8 αλλά κανέναν στην θεση
του !!!ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ. 6 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ACROPOLIS ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ 30ΑΔΑ. -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
Φοβερό.Βρίσκω 6 οδηγούς απο τους 8 αλλά κανέναν στην θεση
του !!!ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ. 6 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ACROPOLIS ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ 30ΑΔΑ.Υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή ... Εγώ 5 βαθμούς με 5 οδηγούς σε λάθος θέση ...
-
Ετοιμη η βαθμολογια μετα ΚΑΙ το Ακροπολις.
Οι κλεφτες πηραν 0,4,7,8 ποντους αντιστοιχα. Αυτος με το '0' μαλλον δεν πηρε ακομη πρεφα πως αλλαξαν οι ημερομηνιες αποστολης. Οι αλλοι 3 (μελη του γνωστου μαντειου ) πηραν 4-8π, ενω πριν επερναν παντα 10+.
Μετα απο ολα αυτα, αισθανομαι δικαιομενος (και πολλοι αλλοι φανταζομαι) γιατι (αγνωστο γιατι) καποιοι προσπαθησαν να μας βγαλουν φαντασιοπληκτους. Το μονο που ηθελα (θελαμε) ηταν δικαιοσυνη, και νομιζω πως την πετυχαμε.
Συνεχιζουμε να ελεγχουμε τις βαθμολογιες (παντα καλοπροαιρετα), με την ευχη να μην εχουμε ξανα παρατραγουδα.Απο τους φορουμαδες ο **nikoswrc_01 **οδηγει την κουρσα. Μολις βρω χρονο θα κανω αναλυτικο πινακα.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Ετοιμη η βαθμολογια μετα ΚΑΙ το Ακροπολις.
Οι κλεφτες πηραν 0,4,7,8 ποντους αντιστοιχα. Αυτος με το '0' μαλλον δεν πηρε ακομη πρεφα πως αλλαξαν οι ημερομηνιες αποστολης. Οι αλλοι 3 (μελη του γνωστου μαντειου ) πηραν 4-8π, ενω πριν επαιρναν παντα 10+.
...
Απο τους φορουμαδες ο **nikoswrc_01 **οδηγει την κουρσα. Μολις βρω χρονο θα κανω αναλυτικο πινακα.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΔΟΛΙΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ 2 ΕΛΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ nikoswrc_01 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 1ΟΣ ΦΟΡΟΥΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 8ΑΔΑ!!! -
Eπανερχομαι με τη λιστα των φορουμαδων....
subaruclas 58
nikoswrc_01 51
mini 5-8 49
IONIKOS 49
-------(30)-------
nikoswrc 47
og2002gr 46
cmarin 46
Yannis-CRC 44
S3 44
-------(100)-------
syele 43
CYPRUS.WRC 43
gio_lam 43
takinen 42
PINATSIS KYRIAKOS 42
koulis1 41
AudiS3 41
Jarno T 40
-------(200)-------
CDL 39
Christos M 39
glf 38
Euripides 37
-------(300)-------
GeorgeTabs 34
harriswrc 34
-------(400)-------
NormalEna 32
thvarveris 30
gxlitas 25Συγγνωμη αν ξεχασα καποιον αλλο, αλλα δημοσιευω μονο τα ID αυτων που γνωριζω το ονοματεπωνυμο τους. Αν καποιος θελει να φαινεται σε αυτη τη λιστα ας μου στειλει pm με το ονοματεπωνυμο του.
-
ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ!
ΕΙΜΑΙ ΜΕ 47 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ 67η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ 12ΑΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚΤΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ???? -
Πώς τα καταφέρνω και είμαι πάντα 9 πόντους πίσω από τους 30? Τόσο χάλια πάνε κι αυτοί?
Ελπίζω σε μεγάλο come back στο δεύτερο γύρο, με προβλέψεις εκπλήξεις.
Ή όλα ή τίποτα![JarnoT 40 πόντοι]
-
Τι παει να πει συμορφωθηκαν?
Δηλαδη αν εκλεψαν εστω και μια φορα,δεν πρεπει να ακυρωθουν?
Αν κερδισουν ταξιδι και αυτοκινητο,μετα θα λεμε ενταξει καλως το κερδισαν, γιατι το αξιζαν?
Απαιτω την ακυρωση τους τωρα!
Απορω γιατι το περιοδικο δεν εχει ακομα κανει κατι! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αν κερδισουν ταξιδι και αυτοκινητο,μετα θα λεμε ενταξει καλως το κερδισαν, γιατι το αξιζαν?
Απορω γιατι το περιοδικο δεν εχει ακομα κανει κατι!Συμφωνώ απολύτως!!!!
-
Simera klini enas xronos apo tin entkasi mou sto forum !!!
Oson afora to diagonismo!!!!
6 vathmous piso apo tous protous!! 30
Gia na doume pos tha ta pame sto Cyprus Rally!!!
Kai gia na dite tixi o Kipreos sto Monte Carlo pira mono 4 vathmous! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Απορω γιατι το περιοδικο δεν εχει ακομα κανει κατι!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... -
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Aυτή η προτελευταία ειδική μας κατέστρεψε όλους μου φαίνεται.Μην το λες γιατι αν δεν γινοντουσαν ολα αυτα ουτε 4 δεν θα επιανα.Αρκετες ατυχιες ειχαμε στο Acropolis (4/8 οδηγους εξω απο την πρωτη μερα!)
-
Δυστυχώς για 10' Έχασα τη συμμετοχή στο Κύπρου
Μπερδεύτηκα με τη συμμετοχή στο δικό μας διαγωνισμό και νόμιζα ότι είναι μέχρι αύριο στις 12Για την ιστορία και μόνο:
- M. Gronholm
- H. Rovanpera
- R. Burns
- C. McRae
- T. Makinen
- T. Gardemeister
- F. Duval
8 ) G. Panizzi
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
........Aχ ρε Στέλιο!!! Στείλε κανένα γράμμα καλύτερα......
....γι αυτό μην παίζετε τελευταία στιγμή....
-
Syele δεν ειναι ολοι τοσο καλοι οπως ο cmarin ωστε να σε αφηνουν να παιζεις και λιγο εκπροθεσμα!!!
Δεν επρεπε να σκεφτεις τι θα επαιζες γιατι θα πετυχεις κανενα 15αρη και θα χτυπας το κεφαλι σου που δεν προλαβες να το παιξεις. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μπερδεύτηκα με τη συμμετοχή στο δικό μας διαγωνισμό και νόμιζα ότι είναι μέχρι αύριο στις 12Για την ιστορία και μόνο:
- M. Gronholm
- H. Rovanpera
- R. Burns
- C. McRae
- T. Makinen
- T. Gardemeister
- F. Duval
8 ) G. Panizzi
...δεν λέω τίποτα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- M. Gronholm
- H. Rovanpera
- R. Burns
- C. McRae
- T. Makinen
- T. Gardemeister
- F. Duval
8 ) G. Panizzi
...δεν λέω τίποτα!!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.......
6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ROVANPERA KAI MCRAE.
ΤΡΑΓΩΔΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΔΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝ ΟΧΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ! -
Μετά το Κύπρου:
40+3=43 πόντοι για μένα. Κρίμα!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003