-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο διαγωνισμός δεν έχει ανέβει ακόμη στο site των 4Τ. Ποτε θα ανέβει?
Μη μου πείτε ότι δεν θα ψηφίζουμε ηλεκτρονικά?δεν πρόλαβα να το γράψω και ανέβηκε αμέσως....αυτό είναι service...
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/ -
Ωραία! Το καλό είναι πως οι παλιοί χρήστες-συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να ξαναεγγραφούν. Έχουν κρατηθεί τα στοιχεία της προηγούμενης χρονιάς. Καλό! . Καλή επιτυχία σε όλους μας. Και έχει και Φινλανδία στα μισά.
-
Kαλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά !!!
Για τον διαγωνισμό φέτος τα πράγματα θα είναι πιο 'εύκολα' απ'ότι φαίνονται... Πάνω κάτω την οκτάδα την συμπληρώνουν κάποιοι συγκεκριμένοι οδηγοί.Άρα συμπερασματικά οι επιλογές ανάμεσα στι οποίες έχει κάποιος να κινηθεί ειναι μάλλον συγκεκριμένες.
(Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ πέραν των εκπλήξεων είναι συγκεκριμένοι οι οδηγοί που κυνηγούν οκτάδα). -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο διαγωνισμός δεν έχει ανέβει ακόμη στο site των 4Τ. Ποτε θα ανέβει?
Μη μου πείτε ότι δεν θα ψηφίζουμε ηλεκτρονικά?δεν πρόλαβα να το γράψω και ανέβηκε αμέσως....αυτό είναι service...
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/Κι ότι θα ρώταγα, γιατί δεν το είδα χθες!
Μάλλον ΠΣΚ θα το ψάξω λίγο στα διαλείμματα της πτυχιακής, και από Τρίτη ψηφίζω.
Μέχρι και Τετάρτη μπορώ, ε; -
Kαλως τον....καλό επαναπατρισμό. Ήδη βλέπω παίρνεις τις δόσεις σου από φόρουμ, έτσι?
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μέχρι και Τετάρτη μπορώ, ε;
Ναι βέβαια, αλλά την Τετάρτη πριν από κάθε αγώνα, δηλαδή μέχρι τις 22/1. Έχεις 2 βδομαδούλες ακόμη....μην αγχώνεσαι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kαλως τον....καλό επαναπατρισμό. Ήδη βλέπω παίρνεις τις δόσεις σου από φόρουμ, έτσι?Μέχρι και Τετάρτη μπορώ, ε;
Ναι βέβαια, αλλά την Τετάρτη πριν από κάθε αγώνα, δηλαδή μέχρι τις 22/1. Έχεις 2 βδομαδούλες ακόμη....μην αγχώνεσαι.
Καλό αυτό! Είχα αγχωθεί, έχω χάσει τις μέρες!!
Δεν ήταν στις 15 ο αγώνας; Τα έχω κάνει μπάχαλο...Παίρνω δόση, αλλά μόνο 3 μέρες τη βδομάδα, μόνο για 5άωρο...
Βρε θα διανυκτερεύσω στο πανεπιστήμιο καμιά μέρα και σου λέω μετά!! -
Πω,πω τι μας κάνατε? Τι σταυρόλεξο είναι αυτό με τις 8 προβλέψεις?
-
Παιδια ξερει κανεις θα δειξει τιποτα το STAR φετος.Α και κατι ακομα πηρα την κασετα Colin Mcrae Pedal to the Metal οποιος ειναι fan μηντην χασει ειναι φοβερη.
-
ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ...8 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 3!!!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ...8 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 3!!!Χάρη δεν υπάρχει πρόβλημα είναι θέμα προβολής, ακόμα δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Μην ανησυχείς.
-
Είχα κάνει εγγραφή παλιότερα, αλλά επειδή είχα κάποια προβλήματα έκανα εγγραφή με άλλο email αλλά τα ίδια στοιχεία. Θα συμμετάσχω κανονικά? Γίνετε πιθανότατα να διαγράψω τον παλιό λογαριασμό?
-
Η αλλαγη στο τροπο βαθμολογησης με βοηθησε να συλλεξω τους πρωτους 8 ποντους. Με το παλιο συστημα θα επαιρνα 0! Σωκρατη ποτε θα εχουμε βαθμολογια?
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Η αλλαγη στο τροπο βαθμολογησης με βοηθησε να συλλεξω τους πρωτους 8 ποντους. Με το παλιο συστημα θα επαιρνα 0! Σωκρατη ποτε θα εχουμε βαθμολογια?ΣΩΣΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΝΝΗ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο SAINZ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ FORUMADES ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ???
-
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.Tα αποτελέσματα θα τα βρεις εδω http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/ αλλά σε 10-15 μέρες.
Τα αποτελέσμα του εσωτερικού πρωταθλήματος του φόρουμ εδω http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2185&start=15
-
Εγω ηρθα καθυστερημενος.. Με παιζετε?
Και οι Αμαξοπουλος-Ταμπουρατζης μπηκαν στη μεση του 'παιχνιδιου', αλλα μια χαρα τα πηγαν!
Μπορω? Ετσι για να ειμαστε στο κλιμα! -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Εγω ηρθα καθυστερημενος.. Με παιζετε?
Και οι Αμαξοπουλος-Ταμπουρατζης μπηκαν στη μεση του 'παιχνιδιου', αλλα μια χαρα τα πηγαν!
Μπορω? Ετσι για να ειμαστε στο κλιμα!Mην μπερδέυεις τους διαγωνισμούς. Ο ένας της Πεζω παιζεις αν θέλεις μέσω του σαιτ των 4Τ. Ο άλλος ο 'δικός' μας παίζει στα αντίστοιχα θέματα. Τώρα μπορείς να παίξεις για Σουηδία. Καλή τύχη...
-
Eγω μαζεψα 6 βαθμους.Περιμενα να παω καλυτερα.
Δε μου αρεσουν οι 8 προβλεψεις.Προτιμω τους 3. -
Re pedia pote thaexoume ta apotelesmata gia to diagonismo tis Peugeot??????????????
-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Re pedia pote thaexoume ta apotelesmata gia to diagonismo tis Peugeot??????????????ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003