-
Εγώ πάντως μετράω 76+8=84 πόντους. Μοναδική εύστοχη πρόβλεψη η 8η θέση του Burns.
Πλέον για να εξαντλήσω και τις μηδαμινές ελπίδες που έχω, θα πρέπει να ποντάρω σε τρελές εκπλήξεις στους 2 εναπομείναντες αγώνες. Εύχομαι οι υπόλοιποι να τα πήγατε καλύτερα.
-
82+6=88 αχ βρε Duval μας τα χαλασες στην τελευταια ειδικη.
6 οδηγους σε λαθος θεση...και αντε γεια.
Ελπιζω να μην τα πηγε καλα η γνωστη ομαδα μπας και δουμε φως στους 2 τελευταιους αγωνες. -
H AΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΑΠ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ 30ΑΔΑΣ.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ RAC ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΟΣ.
c.c OI ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΙΔΟΜΕΝ -
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργει τοσο πολυ η δημοσιευση της βαθμολογιας μετα την Κορσικη. Υποτιθεται πως πλεον δεν αργουν τα γραμματα.
Ελπιζω να μην παραληφθει η βαθμολογια της Κορσικης και μας δωσουν κατευθειαν τη βαθμολογια μετα ΚΑΙ την Καταλωνια... -
Ε, μάλλον αυτό θα κάνουν! Σε 2-3 μέρες θα δημοσιεύσουν την τελική μετά την Καταλωνία.
Για μένα πάντως είναι:
84+9=93
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ε, μάλλον αυτό θα κάνουν! Σε 2-3 μέρες θα δημοσιεύσουν την τελική μετά την Καταλωνία.**Γιατι???**
Ειναι κακο να ξερουμε ολοι, τι πηρε ο καθενας και που?
Η Καταλωνια παντως πρεπει να εχει υψηλο Μ.Ο.
Εγω επιασα και τους 8 οδηγους της 8αδας με 2 στη σωστη θεση. Οι ελπιδες ομως παραμενουν ελαχιστες. Εκτος κι αν η γνωστη ομαδα δεν ειχε καλα αποτελεσματα. -
Εμένα με σκότωσε η βροχή στην Καταλωνία. Εκεί που ουσιαστικά είχα βρει το βάθρο, έβρεξε και πλημμύρισε η προσπάθεια μου.
Όσο ζω ελπίζω όμως. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Ελπιζω να μην παραληφθει η βαθμολογια της Κορσικης και μας δωσουν κατευθειαν τη βαθμολογια μετα ΚΑΙ την Καταλωνια...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ...
ΝΕΟ ΟΡΙΟ 103 ΠΟΝΤΟΙ ΑΦΟΥ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ...
14 ΣΤΙΣ 30+ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΩ ΑΝ ΟΙ 14 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ, ΤΟ ΟΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 99 ΠΟΝΤΟΙ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
-
Που πας ρε cmarin με τους 92.....
Εκτός από τον Σπύρο (S3) που πάει αέρα, ποιοι άλλοι forumάδες είναι μέσα?
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...Αν δε φτιαξεις ομαδα φιλε δε γινεται τιποτα, οσα χρονια και να 'παλευεις'...
Δυστυχως η προβλεψη μου πως θα εχουμε βαθμολογια 2 σε 1, επαλληθευτηκε.
Τουλαχιστον εφυγε το 1 μαντειο. Πηρε λιγους ποντους αραγε ή φοβηθηκε μηπως γινει ρομπα στο τελικο?
Εδω που επρεπε να πεσει ΚΡΑΞΙΜΟ δεν ακουγετε λεξη, μονο οι 'αλεξιπτωτιστες' μας ενδιαφερουν...
Justice for all...
-
Γιάννη, το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του διαγωνισμού, κάθε συμμετοχή με διαφορετικό όνομα και e-mail είναι νόμιμη. Έτσι και η 14άδα είναι καθόλα νόμιμοι. Πρέπει να μπουν στους κανονισμούς δικλίδες για να αποφεύγονται αυτά τα φαινόμενα.
-
Δυστυχώς κάτι τέτοιες φιλοχρήματες καταστάσεις παραποιούν την όλη φάση και την τρέλα τέτοιων διαγωνισμών. Μακάρι κάποιος με κάποιο λόγο παραπάνω από εμάς στο περιοδικό να το μελετήσει και να κάνει κάτι. Εκτός πάλι κι αν τους αρέσει να αφήνουν άτομα να βλέπουν τους 4Τ καθαρά και μόνο σαν μέσο οικονομικών οφελών.
Εγώ πάντως θα συνεχίσω την προσπάθεια και στον τελευταίο αγώνα αφού οι 3 βαθμοί που είμαι πίσω από την 30άδα μου επιτρέπουν να ελπίζω. Και πάλι όμως καλά περάσαμε και φέτος κι αυτό είναι μια παρηγοριά. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιάννη, το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του διαγωνισμού, κάθε συμμετοχή με διαφορετικό όνομα και e-mail είναι νόμιμη. Έτσι και η 14άδα είναι καθόλα νόμιμοι. Πρέπει να μπουν στους κανονισμούς δικλίδες για να αποφεύγονται αυτά τα φαινόμενα.Εγω διαβασα τι γινεται και εχω φρικαρει τελειως. Ακομα κι αν ο κανονισμος το επιτρεπει ειναι τελειως ΓΕΛΟΙΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ και εναντια στη λογικη της διασκεδασης και ευχαριστησης που -υποτιθεται οτι- θα επρεπε να αντλουν οσοι συμμετεχουν στοι διαγωνισμο. Οποτε, και εφοσον δεν γινεται να αποκλειστουν, αφου ειναι νομιμοι, ας φανε τουλαχιστον λιγο κραξιμο, οχι γιατι παραβιαζουν το γραμμα, αλλα γιατι εξευτελιζουν το πνευμα του διαγωνισμου.
ΥΓ1: Αναρωτιεμαι αν η 'παρεα' ειχε τη δυνατοτητα ή την προνοια να 'κατεβασει' 30 συμμετοχές, επιτρεποντας να μπουν στην κληρωση μονο οσοι τους περασουν, και εξασφαλιζοντας πιθανοτητες 80-100%, θα εξακολουθουσαμε να πιστευουμε οτι αυτο που εκαναν ειναι 'νομιμο';
ΥΓ2: Δεν εχω συμμετασχει στο διαγωνισμο, ουτε φετος, ουτε τις προηγουμενες χρονιες.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εγω διαβασα τι γινεται και εχω φρικαρει τελειως. Ακομα κι αν ο κανονισμος το επιτρεπει ειναι τελειως ΓΕΛΟΙΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ και εναντια στη λογικη της διασκεδασης και ευχαριστησης που -υποτιθεται οτι- θα επρεπε να αντλουν οσοι συμμετεχουν στοι διαγωνισμο. Οποτε, και εφοσον δεν γινεται να αποκλειστουν, αφου ειναι νομιμοι, ας φανε τουλαχιστον λιγο κραξιμο, οχι γιατι παραβιαζουν το γραμμα, αλλα γιατι εξευτελιζουν το πνευμα του διαγωνισμου.Kαι να φανταστεις φιλε Κωστα οτι ο ενας εξ αυτων (των δεκατεσσαρων) εχει κερδισει to αυτοκινητο σε προηγουμενο διαγωνισμο...
Eπισης ειναι και μελος του forum...Το 'ευ αγωνιζεσθαι' σε ολο του το μεγαλειο!
-
Kαι να φανταστεις φιλε Κωστα οτι ο ενας εξ αυτων (των δεκατεσσαρων) εχει κερδισει to αυτοκινητο σε προηγουμενο διαγωνισμο...
Eπισης ειναι και μελος του forum...Ώπα. Με κούλανες τώρα. Αφού το έχεις ψάξει το θέμα γιατί δεν λες ποιος είναι;
Θα το εκτιμούσα αν δε θες να μίλήσεις δημοσίως χωρίς αποδείξεις τουλάχιστον να μου έστελνες ένα pm για να ξέρουμε ποιούς να προσέχουμε. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Kαι να φανταστεις φιλε Κωστα οτι ο ενας εξ αυτων (των δεκατεσσαρων) εχει κερδισει to αυτοκινητο σε προηγουμενο διαγωνισμο...
Eπισης ειναι και μελος του forum...Ώπα. Με κούλανες τώρα. Αφού το έχεις ψάξει το θέμα γιατί δεν λες ποιος είναι;
Θα το εκτιμούσα αν δε θες να μίλήσεις δημοσίως χωρίς αποδείξεις τουλάχιστον να μου έστελνες ένα pm για να ξέρουμε ποιούς να προσέχουμε.Διαβασε τη σελ.21 του thread
-
Thnx kantoniou. Για μια στιγμή το μυαλό μου πήγε στον Σπύρο και μου 'ρθε απότομο.
Ευτυχώς άλλοι είναι οι κουραμπιέδες εδώ μέσα. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Εγω διαβασα τι γινεται και εχω φρικαρει τελειως. Ακομα κι αν ο κανονισμος το επιτρεπει ειναι τελειως ΓΕΛΟΙΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ και εναντια στη λογικη της διασκεδασης και ευχαριστησης που -υποτιθεται οτι- θα επρεπε να αντλουν οσοι συμμετεχουν στοι διαγωνισμο. Οποτε, και εφοσον δεν γινεται να αποκλειστουν, αφου ειναι νομιμοι, ας φανε τουλαχιστον λιγο κραξιμο, οχι γιατι παραβιαζουν το γραμμα, αλλα γιατι εξευτελιζουν το πνευμα του διαγωνισμου.
Eπισης ειναι και μελος του forum...Το 'ευ αγωνιζεσθαι' σε ολο του το μεγαλειο!
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι Γιάννη.Δεν μπορώ να καταλάβω ο 'γνωστός άγνωστος' που το κάνει αυτό και που έχει γίνει ήδη 'ρόμπα' ακόμη και χωρίς να γραφτεί το ονομά του, νοιώθει καλά;
Αν νοιώθει καλά τον παρακαλώ θερμά να μου πει και μένα τον τρόπο να μάθω να ξεπερνάω κάτι ηθικές αναστολές που με βασανίζουν κάπου-κάπου.Και το κυριότερο.Δεν βαριέται;
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ συμμετοχής τους 8 οδηγούς που πιστεύετε ότι θα καταλάβουν τις 8 πρώτες θέσεις στον επόμενο αγώνα του ΠΠΡ.
-
Ο χρήστης carwom έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ συμμετοχής τους 8 οδηγούς που πιστεύετε ότι θα καταλάβουν τις 8 πρώτες θέσεις στον επόμενο αγώνα του ΠΠΡ.Φίλε carwom δεν έχει άλλο αγώνα για φέτος, το πρωτάθλημα τελείωσε. Υπομονή μέχρι τον Γενάρη.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003