-
Απαιχτο το RBR αλλα η ασφαλτος μου δινει στα νευρα ! Δεν μπορω να κρατησω το αυτοκινητο στο δρομο και ειδικα κατα το φρεναρισμα.
Εν τω μεταξυ, ποιο ειναι το καλυτερο αυτοκινητο? -
vasilakis στην ασφαλτο θα μπορουσε να ηταν καλυτερο..
1:εχεις περασει το 1.2 patch? βελτιωνει το gameplay(απαραιτητο)
2:για να μην χανεις το αμαξι στα φρενα πρεπει στο setup να δωσεις περισοτερη πιεση στα μπροστινα φρενα και να μειωσεις τα πισω θα δεις τεραστια διαφορα στο φρεναρισμα δεν σου φευγει και επισης για καλυτερο αποτελεσμα φρεναρε οσο μπορεις ευθεια!
3:εχει βγει rbr 3.0 για μονομαχιες μεσω internet οσοι πιστοι κατεβαστε το!για δοκιμασε και πες μου...αντε καλους χρονους!
-
Για να ειμαι ειλικρινης εχω πανω απο μισο χρονο να τρεξω RBR(συντομα θα το εγκαταστησω παλι).
Κανενα λινκ για το patch 1.2?
Επισης, το ειχα αυτο πανω(http://www.bhmotorsports.com/download/7278) ειναι καλο? -
Πως το εβαλες αυτο αφου θελει το 1.2 patch?το εχει το bhm το 1.2
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Πως το εβαλες αυτο αφου θελει το 1.2 patch?το εχει το bhm το 1.2Μπορει να το εβαλα, δεν θυμαμαι........
Ποιο αυτοκινητο 'αξιζει'? -
Πως το εβαλες αυτο αφου θελει το 1.2 patch?το εχει το bhm το 1.2Ειναι το official patch 1.2 που πρεπει να κατεβασω?
-
3:εχει βγει rbr 3.0 για μονομαχιες μεσω internet οσοι πιστοι κατεβαστε το!
!Δωσε κανενα link γιατι δεν το βρισκω!
-
για δοκιμασε και πες μου...αντε καλους χρονους!Japan - Pirka Menoko
5:21.6
Καλος χρονος? -
εχω κανει 5.18 αλλα δεν θυμαμαι αν την εχω παει στα ορια παντως εισαι καλα!
το patch 1.2 και το rbr 3.0 κλασικα τα εχει ολα το bhm
-
Λίγο off topic σε σχέση με τα rally games, αλλά...αξίζει!!!!
Βγήκε στην Ελλάδα:
Screenshots:
-
έτοιμο και το καινούργιο wrc για ps2:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASI ... 11-6120623
-
Πέτυχα το παρακάτω, που μού θύμησε ένα σχόλιο του Θέμη σχετικά με τον χαρακτηρισμό των στροφών στο RBR ως 'fast', 'easy' κ.λπ.
Αυτό το patch υποτίθεται ότι αλλάζει αυτούς τους χαρακτηρισμούς σε νούμερα. Το 'decreasing' mode θα θυμίζει μάλλον τις σημειώσεις του Nicky Grist στο Colin McRae:
The increasing version replaces the pacenotes as:
flat - one easy - two fast - three
medium - four
K - fiveThe decreasing version replaces the pacenotes as:
flat - six easy - five fast - four
medium - three
K - twoThe new pacenote sounds are a bit shorter than the default ones, so rapid notes should get called a bit faster.
Download: http://koti.mbnet.fi/kegetys/rbr/?p=numnotes
Ο ίδιος τύπος έχει φτιάξει και άλλα patches για το RBR και το LFS:
-
Η επόμενη έκδοση του racing simulator 'Live for Speed S2' θα είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά!
Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήδη την ελληνική έκδοση, ακολουθώντας τα εξής βήματα:
-
Κατεβάζετε το Live for Speed S2 και το κάνετε unzip κάπου, αν δεν το έχετε κάνει ήδη!
-
Κατεβάζετε το εξής test patch:
http://www.liveforspeed.net/file_lfs.ph ... TCH_P8.zip
(περισσότερες πληροφορίες εδώ)
- Κατεβάζετε τα ακόλουθα δύο αρχεία και τα τοποθετείτε στον φάκελο data/language του LFS.
http://www.liveforspeed.net/lfs_transla ... lang=Greek
http://www.liveforspeed.net/lfs_transla ... lang=Greek(περισσότερες μεταφράσεις εδώ)
Αυτό ήταν. Το ελληνικό Live for Speed σας είναι έτοιμο.
Υ.Γ. Ο 'ελληνικός' server μας για το LFS, ειδικά για τους συνφορουμίτες αλλά και για άλλους έλληνες racers, είναι στα σκαριά.... Ετσι και βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, θα τον στήσω!
-
-
Παιδια πριν λιγο πηρα το WRC 5 για PS2...
Αυριο θα σας πω εντυπωσεις... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παιδια πριν λιγο πηρα το WRC 5 για PS2...
Αυριο θα σας πω εντυπωσεις...καλο λιωσιμο !!!
-
τι 5 τι 6 τι 7 να βγει μια ζωη πατατα ειναι στο gameplay.απο το αισχρο 1 μεχρι το 3 το 4 κατι καλυτερο....αλλα και παλι μαπα.
μου φαινεται το rbr θα αργησει πολυ να πεσει απο την κορυφη!
ηθελα να ξερα τι διαολο προγραματιστες ειναι εκει περα στην evolution.
ειμαι σιγουρος επειδη ειναι ολα oficial και με ωραια γραφικα το παιχνιδι θα ειναι τζαμι και θα πουλησει.ετσι σκεφτονται....περιμενω wrc 2006 στο ps3 με θεικα γραφικα και νεο επιτελους μοντελο pyshics...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υ.Γ. Ο 'ελληνικός' server μας για το LFS, ειδικά για τους συνφορουμίτες αλλά και για άλλους έλληνες racers, είναι στα σκαριά.... Ετσι και βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, θα τον στήσω!
Μόλις τον στήσεις ενημέωσε να μπαίνουμε να τρέχουμε!
Το S3 γνωρίζει κανείς πότε θά βγεί? Εγώ τώρα πρόσφατα ανακάλυψα το LFS και έχω πάθει εξάρτηση. -
τι 5 τι 6 τι 7 να βγει μια ζωη πατατα ειναι στο gameplay.απο το αισχρο 1 μεχρι το 3 το 4 κατι καλυτερο....αλλα και παλι μαπα.μου φαινεται το rbr θα αργησει πολυ να πεσει απο την κορυφη!
ειμαι σιγουρος επειδη ειναι ολα oficial και με ωραια γραφικα το παιχνιδι θα ειναι τζαμι και θα πουλησει.ετσι σκεφτονται....περιμενω wrc 2006 στο ps3 με θεικα γραφικα και νεο επιτελους μοντελο pyshics...
Πιστευω πως τους αδικεις...
Το WRC 4 ηταν εξαιρετικο κατ'εμε σε ολους τους τομεις...
Τωρα για το 5,να πω την πικρη μου αληθεια απογοητευτικα διοτι περιμενα να εχουν συνεχισει την εξαιρετικη δουλεια που ειχαν κανει στο 4,αλλα αντι να εξελιχθουν εμειναν στασιμοι...για να μην πω οτι το 4 ειναι μακραν καλυτερο...ασε που εχουν μειωσει και τις ειδικες ανα αγωνα απο 6 σε 3... αν ειναι δυνατον...Παντως μου φαινεται πως τωρα πια ασχολουνται με το WRC του PS3...και αυτο το παιχνιδι το αφησαν σε 2η μοιρα...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
τι 5 τι 6 τι 7 να βγει μια ζωη πατατα ειναι στο gameplay.απο το αισχρο 1 μεχρι το 3 το 4 κατι καλυτερο....αλλα και παλι μαπα.
μου φαινεται το rbr θα αργησει πολυ να πεσει απο την κορυφη!
Πιστευω πως τους αδικεις...
Το WRC 4 ηταν εξαιρετικο κατ'εμε σε ολους τους τομεις...
Τωρα για το 5,να πω την πικρη μου αληθεια απογοητευτικα διοτι περιμενα να εχουν συνεχισει την εξαιρετικη δουλεια που ειχαν κανει στο 4,αλλα αντι να εξελιχθουν εμειναν στασιμοι...για να μην πω οτι το 4 ειναι μακραν καλυτερο...ασε που εχουν μειωσει και τις ειδικες ανα αγωνα απο 6 σε 3... αν ειναι δυνατον...Παντως μου φαινεται πως τωρα πια ασχολουνται με το WRC του PS3...και αυτο το παιχνιδι το αφησαν σε 2η μοιρα...
to πηρα και γω . πραγματι το 4 ειναι πιο καλο . στο 5 για να στριψεις γρηγορα σε μια πατημενη πρεπει με τα 4 . και τα 4κινητα μουριαζουν αρκετα πρεπει να εισαι σεινεχεια με τη παντα . εχει απο ιδιωτες μεχρι γκρουπ μπε .
κατι αλλο ειναι οτι τα αμαξια τα παραμωρφωνει λιγο , οχι ολα ομως
-
ειναι ολα καλα δεν λεω.μεγαλες ειδικες ολα τα αυτοκινητα ειναι ωραιο πραμα να ειναι ολα επισημα. αλλα οταν χανει στο πιο βασικο το gameplay που ειναι το α και το ω σε ενα παιχνιδι ραλλυ τι να το κανεις...αυτο ειναι που σου δινει ολη την αρωστεια
ολη την πορωση ωστε να παιζεις ατελειωτες ωρες...το κανει μονο το gameplay και μονο.αχ αυτος ο εξομοιωτης που σας ελεγα λογω χρονου δεν τον εφτιαξα.
χριστουγενα ερχονται ομως και ελπιζω να γινει κατι καλο.
WRC Games