-
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ http://www.f1racing.net
Η RENAULT ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ F1, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΤΟ WRC!!!http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=66872
EINAI MIA ΦΗΜΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΡΑΙΟ ΝΕΟ!!!
-
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ WRC ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 2006 Η 2007 .ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ H ΧΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ 2006
-
Σήμερα έλαβα αυτό τo e-mail από το wrn. Κρίμα γιατί το χρησιμοποιούσα αρκετά για άμεση ενημέρωση κατά τη διάρκεια των αγώνων....
*For five years worldrallynews.com has brought up-to-the-minute news
about rallying to a worldwide audience. During that time we have earned a
reputation for providing fast, accurate reporting, breaking stories ahead
of almost all other media.In spite of the support of advertisers the costs of running the site have
never been recovered. What's more, the professionals who write the stories and provide the results have not even covered their costs, let alone been rewarded for the considerable time they spend researching and writing it.Worldrallynews.com does not draw on the resources of any other organisation, being independent of rallying officialdom, and the 'paper' media. So we cannot subsidise the site from another business.We are not able to continue to support worldrallynews.com financially to bring 'free' news to you. We have therefore taken the decision that from 28th October worldrallynews.com will be accessible to subscribers only.The alternative course of action for us is to cease operation of worldrallynews.com and we are loath to do that.
Worldrallynews will cost £23 per year - approximately 33 or $41 -
considerably less than a weekly sports newspaper - costing you £0.06,
0.09 or $0.12 per day. From Tuesday evening you will be able to upgrade your membership through your existing 'Profile', and from Thursday you will automatically be asked to upgrade when you come to the site.As an existing reader you have access to an even better deal!
Subscribe before November 1st and we will give you an extra two months free access to worldrallynews for 14 months - you won't have to subscribe again until January 1st 2006!In recent weeks we have demonstrated that we are expanding our
coverage,providing features about the sport worldwide. We are committed to providing the broadest, most accurate, up-to-the-minute coverage of rallying available anywhere - on the web or on paper. This year alone we have provided almost 800 individual news, features and event reports.Thanks for your past support as a reader. We look forward to providing
an even better service in the future to our subscribers.
Regards
worldrallynews team*Δε νομίζω να γινω συνδρομητής. Ξέρετε πέρα από το wrc.com κάποιο άλλο παρόμοιο site??
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Δε νομίζω να γινω συνδρομητής. Ξέρετε πέρα από το wrc.com κάποιο άλλο παρόμοιο site??
Δοκίμασε αυτό : http://www.rallyplanet.com/
-
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Σήμερα έλαβα αυτό τo e-mail από το wrn. Κρίμα γιατί το χρησιμοποιούσα αρκετά για άμεση ενημέρωση κατά τη διάρκεια των αγώνων....
Δε νομίζω να γινω συνδρομητής. Ξέρετε πέρα από το wrc.com κάποιο άλλο παρόμοιο site??To e-mail που πήρες, το πηρα και εγώ από το worldrallynews.com και όχι από το wrc.com.Δεν ξέρω αν και το wrc.com γίνει συνδρομητικό, αλλά το μύνημα που πήρες και πήρα και εγώ και προφανώς οι περισσότεροι από εμας, έχει άλλο αποστολέα και όχι το wrc.com
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δε νομίζω να γινω συνδρομητής. Ξέρετε πέρα από το wrc.com κάποιο άλλο παρόμοιο site??To e-mail που πήρες, το πηρα και εγώ από το worldrallynews.com και όχι από το wrc.com.Δεν ξέρω αν και το wrc.com γίνει συνδρομητικό, αλλά το μύνημα που πήρες και πήρα και εγώ και προφανώς οι περισσότεροι από εμας, έχει άλλο αποστολέα και όχι το wrc.com
TO MHNYMA EINAI AΠΟ ΤΟ WRNEWS...
Ο MANIAC ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ WRC.COM ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ SITES ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
TO MHNYMA EINAI AΠΟ ΤΟ WRNEWS...
Ο MANIAC ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ WRC.COM ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ SITES ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ...Αυτό εννοούσα. Ώρες ώρες η σαφήνεια σε αυτά που γράφω είναι υποδειγματική!
1 στους 2 με καταλαβαίνει πάντα!!! Ακόμα και στις πανελλήνιες στην έκθεση το γραπτό μου αναβαθμολογήθηκε με αρκετή διαφορά!!!
Μήπως να πάω σε κανα γιατρό να το κοιτάξω? Λέτε να'ναι σοβαρό?
Πάντως harriswrc εσύ θα μου έβαζες 19-20!!!! -
ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ SITES ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ...Τωρα που το ξαναείδα, όχι όσον αφορά σε νέα και πληροφορίες αλλά σε γρήγορα και έγκυρα-almost real time-αποτελέσματα και χρόνους στις ειδικές κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παλιότερα το wrc.com έπασχε λίγο σε αυτόν τον τομέα. Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί τώρα.
-
AKOMA ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΝΤΙΑ Ο CARLOS SAINZ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΟΛΟ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ MANAGER ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ, DANIEL SORDO!!!
O ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ (21 ΕΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΟΡΣΙΚΗ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ). ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΝΟΣ C2 S1600! -
ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗ FORD ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤHΣ ΣΤΟ WRC!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 4ΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2006! ΑΚΟΜΑ Η M-SPORT ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 'FIESTA S1600'.ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΕΝΩ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ DUVAL ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ...
Ο ΒΕΛΓΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 4ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ (Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο WILSON ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 2ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ OPTION ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.
-
NA KAI TO NEO FOCUS
http://www.fordrallyesport.com/upload/i ... igh_06.jpg
http://www.fordrallyesport.com/upload/i ... ile_06.jpg
http://www.fordrallyesport.com/upload/i ... WRC_06.jpgΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ! ΤΙ ΛΕΤΕ?
-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ! ΤΙ ΛΕΤΕ?
Είναι πάρα πολύ όμορφο!!!
Το 2006 θα έχουμε δηλαδή Focus & C4?
-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ! ΤΙ ΛΕΤΕ?Ρητορικό ερώτημα, ε?
-
Eυτυχώς που έμεινε η Φορντ!!! Θα έχανε πολύ το ενδιαφέρον του το πρωτάθλημα χωρίς αυτη. Το νέο focus wrc είναι πολύ όμορφο αλλά να σας πω την αλήθεια το τωρινό μου φαίνεται πιο όμορφο! Ελπίζω στο τελικό στάδιο εξέλιξης να το κάνουν πιο άγριο εξωτερικά ! Να θυμίζει λίγο τέρας του group B όπως το focus που τρέχει τώρα!
-
Αναλυτικά τα νέα από την σημερινή συνέντευξη τύπου της Ford θα βρείτε στο http://www.rally.gr, μαζί με φωτογραφίες του νέου Focus RS WRC.
-
Να γινω λιγακι κακος;
Τι στο καλο εχει πετυχει τοσα χρονια ο Wilson και η ομαδα του για να τυχει τετοιας εμπιστοσυνης απο τη Ford και μαλιστα σε μια τοσο δυσκολη περιοδο;
-
Αν θες την άποψη μου, η ford είναι λίγο γκαντέμiκη σαν ομάδα! Αν και υποστηρίζω ford απο 6 χρονών, χαρά δεν έχω δει Το σίγουρο είναι ότι πέρσυ ο wilson έφτιαξε το καλύτερο αμάξι και απότι δείχνουν τα πράγματα είναι ακόμα το καλύτερο στην άσφαλτο! Μην ξεχνάς ότι πέρσυ μέχρι τελευταία στιγμή δεν γνώριζαν αν θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα!! Αυτό τους άφησε πολύ πίσω σε εξέλειξη αλλά παρόλα αυτά ήρθαν δεύτεροι στο φετινό πρωτάθλημα. Άρα ούτε η ford ήταν εντάξει απέναντι στον wilson. Αυτό λέει αρκετά πιστεύω για το μέγεθος της προσπάθειας του wilson. Ίσως αυτό να εκτίμησαν οι άνθρωποι της ford... who knows....
-
Κανεις δε ξερει οντως τι μετρησε στο κεφαλι των ανθρωπων της Ford. Ομως το θεμα παραμενει οτι τοσα χρονια τωρα ο Wilson εχει πετυχει ενα ολοστρογγυλο μηδενικο τη στιγμη που Ralliart, Prodrive, Peugeot και Citroen εχουν ολοι κατακτησει τιτλους.
Οπως λεει και ο σοφος λαος:
'Ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβος ειναι ο γιαλος, να αρμενιζουμε στραβα αποκλειεται' -
Να σου πω, ποτέ δεν ξέρεις τι παίζεται...Λογικά ο Wilson τους έπεισε ότι τώρα έχουν το καλύτερο αυτοκίνητο και απλά οι τίτλοι θα έρθουν στο μέλλον... Αλλωστε τα τελευταια 20 χρόνια φτάνουν στην πηγή και δεν πίνουν...
Είναι και θέμα μαρκετινγκ! Μπορεί τα νουμερα στις πωλήσεις του φόκους να δείχνουν ότι και οι αγώνες παίζουν το ρόλο τους!
Αν έχει κάποιος κάτι καλύτερο, ας το ακούσουμε.
Διάφορα Νέα από το WRC