-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μήπως να σου ζητήσω και συγνώμη που με έβρισες απρόκλητα ;Δεν πειράζει,καλή καρδιά
Τέλος τα εκτός θέματος. [mod]
Ωραια μεταφραση εχεις στο μυαλουδακι σου, για την λεξη 'απροκλητα'.
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μήπως να σου ζητήσω και συγνώμη που με έβρισες απρόκλητα ;
Δεν πειράζει,καλή καρδιά
Τέλος τα εκτός θέματος. [mod]
Ωραια μεταφραση εχεις στο μυαλουδακι σου, για την λεξη 'απροκλητα'.
'el-em'
Kαι εσύ για την υπομονή μου.Τέλος [mod]
-
edit mod
-
edit mod
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
edit modΤεραστια ειναι αυτη η δυναμη των mods !!!
Ποσο σας ζηλευω !!!'el-em'
-
Υπαρχουν καποια μελη του φορουμ οπως ο el-em, o sx και κ.α., που η αποψη τους εχει ιδιαιτερη βαρυτητα, λογω βιογραφικου και παλμαρε.
Καλο θα ηταν να τους κρατησουμε κοντα μας και οχι να τους διωχνουμε με τη συμπεριφορα μας. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Υπαρχουν καποια μελη του φορουμ οπως ο el-em, o sx και κ.α., που η αποψη τους εχει ιδιαιτερη βαρυτητα, λογω βιογραφικου και παλμαρε.
Καλο θα ηταν να τους κρατησουμε κοντα μας και οχι να τους διωχνουμε με τη συμπεριφορα μας.Μαλλον καποιοι δεν μας θελουν εδω μεσα, αγαπητε S3 και γι' αυτο η αντιστοιχη συμπεριφορα.
Προσωπικα, οταν ημουν ασημος και νεαρος, οταν μου δινοταν η ευκαιρια να μιλησω (καν) με καποιον σαν τον Μοσχου π.χ. καθομουν σουζα και με τεραστιο σεβασμο και προσοχη συμμετειχα στην κουβεντα.
Τωρα, εδω μεσα ....... αστα βραστα.
Σηκωθηκαν τα αγγουρακια να γ@μησουν τον μαναβη !!!
Γι' αυτο ορισμενες φορες γραφω οτι τους κανω χαρη που κουβεντιαζω μαζι τους, αλλα γινομαι αντιπαθητικος.
Και ο Bill 33 ειναι και moderator !!!!!!
Να τους χαιρονται.Φιλικα,
'el-em'
-
Προσοχη το καλαμι....
πιθανο κατα την εξοδο, οι σκληθρες να τραυματισουν την οδο....
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Προσοχη το καλαμι....πιθανο κατα την εξοδο, οι σκληθρες να τραυματισουν την οδο....
To κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο.
Περαστικα !!!'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Προσοχη το καλαμι....
πιθανο κατα την εξοδο, οι σκληθρες να τραυματισουν την οδο....
To κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο.
Περαστικα !!!'el-em'
μα δεν τραυματιστηκα γω..........
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλο θα ηταν να τους κρατησουμε κοντα μας και οχι να τους διωχνουμε με τη συμπεριφορα μας.Μαλλον καποιοι δεν μας θελουν εδω μεσα, αγαπητε S3 και γι' αυτο η αντιστοιχη συμπεριφορα.
Προσωπικα, οταν ημουν ασημος και νεαρος, οταν μου δινοταν η ευκαιρια να μιλησω (καν) με καποιον σαν τον Μοσχου π.χ. καθομουν σουζα και με τεραστιο σεβασμο και προσοχη συμμετειχα στην κουβεντα.
Τωρα, εδω μεσα ....... αστα βραστα.
Σηκωθηκαν τα αγγουρακια να γ@μησουν τον μαναβη !!!
Γι' αυτο ορισμενες φορες γραφω οτι τους κανω χαρη που κουβεντιαζω μαζι τους, αλλα γινομαι αντιπαθητικος.
Και ο Bill 33 ειναι και moderator !!!!!!
Να τους χαιρονται.Φιλικα,
'el-em'
Το τι έχεις γράψει στα προηγουμενα ποστ είναι ορατό ,μπορεί ο καθένας να τα δει και να βγαλει τα συμπερασματα του για την συμπεριφορά του καθενός μας.
Αν δεν το ξέρεις ο σεβασμος κερδίζεται , δεν απαιτείται . -
Λεει για οποιον βαριεται οτι απαγορευσαν στον μπριν να συμμετασχει στο ραλι γερμανιας λογω του τραυματισμου που ειχε στην φινλανδια.
τωρα αυτα ειναι σοβαρα πραγματα;
-
Ο χρήστης kasanovas έγραψε:
ρε μελετοπουλε πίνεις κανά καφέ το πρωί;να σου στείλουμε με delivery κανά εσπρεσσάκι από τα μικέλ; ή μήπως προτιμάς bruno?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν ξέρεις εσύ
Sent from Corsair's brick
Εγω φταιω που καθομαι και γραφω εδω μεσα, θρασυδηλα ανθρωπακια κρυμενα πισω απο ενα ψευδωνυμο.
'el-em'
Έτσι μπράβο!!Κράτα επίπεδο!!!!
Για να σου θυμισω ποιος προκαλεσε ποιον και να σου θυμισω και την ιδιοτητα σου σαν moderator, την οποια θυμασαι μονο οταν θελεις να στειλεις μια προειδοποιηση !!!
Ο moderator, αγαπητε BILL33, εχει υποχρεωση να κραταει το επιπεδο του (οποιο και αν ειναι αυτο) και να μην εμπλεκεται σε διαπληκτισμους με τους χρηστες. Σε αντιθετη περιπτωση δεν κανει για την δουλεια που του εχουν αναθεσει.
Μαθηματα καλης συμπεριφορας και σεβασμου, πηγαινε να τα κανεις σε ομοιους σου.'el-em'
Eυτυχως οι όμοιοι μου δεν με βριζουν οπως εσύ,αν δεν θυμασαι γύρνα πίσω και κοίτα τι έχεις γράψει εσύ και τι εγώ.Αν το 'ετσι μπράβο ,κράτα επίπεδο' είναι το ίδιο με τα
Σαλτα και .... και εσυ.
Εαν εισαι μαγκακος, γραψε μας το ονοματεπωνυμο σου και δειξε μας εστω και ενα λιθαρακι που εχεις βαλει στους Αγωνες Ραλλυ, που να σου επιτρεπει να γραφεις καν εδω μεσα !!!'el-em'
Χρονια πολλα .............κοτουλα !!!
'el-em'
μάλλον άλλα ελληνικά έχω μάθει εγώ και οι όμοιοί μου.
-
Και κάτι off topic
Στο SD στη Γερμανία το έβγαλε ο Neuville και λένε οτι μάλλον δε προλαβαίνει την έναρξη σήμερα... -
Πολυ γκαντεμια αδελφε μου απο την ωρα που πηγε στους Κορεατες...Ποιος τον μουτζωσε γαμωτο....
-
Τελικά θα ξεκινήσει κανονικά αύριο...
-
Ο χρήστης kasanovas έγραψε:
Είπαμε, καφέ. Να ξυπνήσεις. Πάρε τηλέφωνο το κολληταρι σου τον σχ μπας και σου δώσει τώρα που γυρίζει και σένα το μπλε χρώματα κι και γουσταρεις. Μεσιέ μελετο, η ζωή είναι και αλλά πραγματα πέρα απο ελληνικούς αγώνες και wrc. Μπαρμπαδεψες και συνεχίζεις με το ίδιο βιολί. Κανεις δεν σε πείραξε. Τρωγεσαι με τα ρούχα σου. Είπαμε, καφεδακι... Κανει καλό στα νεύρα.Πλακα εχετε !!!
'el-em'
-
Συμφορουμίτες θα μιλήσουμε για αυτοκίνητα, αγώνες, ειδικές, περάσματα, τεχνικές πληροφορίες ή θα τσακωνόμαστε;
Ο κάθε άνθρωπος έχει τη προσωπικότητά του αλλά από εκεί και πέρα ξεπερνάμε τα όρια. Άλλος επειδή ξέρει και έχει ζήσει πολλά συμπεριφέρεται άκομψα ενώ παραδόξως έχει τόσες εμπειρίες, άλλος μπορεί να μην έχει τρέξει αλλά να έχει ζήσει αγώνες από κοντά ή να έχει διαβάσει και να ξέρει, άλλος δε γνωρίζει και νομίζει ότι ξέρει, άλλος θέλει να τρολλάρει κ.ο.κ.
Ε δε γίνεται έτσι. Μια φορά να διαφωνήσουμε για τον αγώνα ρε γμτ. Για πράγματα ουσίας. Όχι επειδή ο κοντός είναι οδηγάρα και ο άλλος τον βρίζει. Μιλάμε μαλακίες.
Πάρτε και ένα βιντεάκι από ένα συγκριτικό που έκανε το autobild στο Oschersleben με 3 συμβατικά αυτοκίνητα και 3 αγωνιστικά(Αν και το S1 είναι replica - δεν έφεραν του εργοστασίου). Στο τέλος θα δείτε και την διαφορά των χρόνων.
-
καφεδάκι ήπιαμε σήμερα;
Διάφορα Νέα από το WRC