-
Λωρη πες μας πηγες βολτα με τον Οζιε?
-
O Sebastien Loeb...ναι αυτος με τα 8 πρωταθληματα και η Citroen WRT τελειωσαν την προετοιμασια ενος DS3 XL δηλαδη X-games Loeb
Mε το τερας των 545 hp και το βαρος στα χιλια κιλα αναμενεται μεγαλη μαχη στο LA
0-100 σε 2,4''......
Ποσο επιταχυνση εχουν τα μονοθεσια της F1?
Aμα νικησουμε τον ψηλο και εκει......... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Λωρη πες μας πηγες βολτα με τον Οζιε?Οχι, δεν πηγα βολτα με τον Ogier διοτι το θεωρησα τελειως αντιεπαγγελματικο, σε μια τοσο σοβαρη ομαδα , ο υπευθυνος του test να ζηταει βολτιτσα !
Η εν γενει εμπειρια της ολης εβδομαδος ηταν αρκετη για εμενα και τους ανθρωπους της ομαδος μου.
Τα συμπερασματα που εβγαλα, ηταν :- Πολυ γερο αυτοκινητο.
- Πολυ δυνατο αυτοκινητο με εξαιρετικο Launch control.
- Πολυ επαγγελματικη εμπλοκη απο την ομαδα.
- Εξαιρετικοι ανθρωποι και απολυτα αφοσιωμενοι στο ολο επιχειρημα.Αρκει να σας πω, οτι ο Seb εκανε 2/3 του Ακροπολις, μονο την πρωτη ημερα, μεσα στην Αγ. Ευθυμια !!!
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Λωρη πες μας πηγες βολτα με τον Οζιε?Οχι, δεν πηγα βολτα με τον Ogier διοτι το θεωρησα τελειως αντιεπαγγελματικο, σε μια τοσο σοβαρη ομαδα , ο υπευθυνος του test να ζηταει βολτιτσα !
Η εν γενει εμπειρια της ολης εβδομαδος ηταν αρκετη για εμενα και τους ανθρωπους της ομαδος μου.
- Εξαιρετικοι ανθρωποι και απολυτα αφοσιωμενοι στο ολο επιχειρημα.Αρκει να σας πω, οτι ο Seb εκανε 2/3 του Ακροπολις, μονο την πρωτη ημερα, μεσα στην Αγ. Ευθυμια !!!
Φιλικα,
'el-em'
-
τι βλεπεις και συ ρε ανθρωπε (τυχερε!!!) για να μην γραψω τιποτε αλλο .....
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
τι βλεπεις και συ ρε ανθρωπε (τυχερε!!!) για να μην γραψω τιποτε αλλο .....Ευχαριστω για την φιλοφρονηση, αλλα εχω δουλεψει πολλα χρονια για να φτασω στο σημειο να μου δινονται τετοιες ευκαιρειες.
Εχω καλιεργησει σχεσεις με σημαντικους ανθρωπους και ειμαι 'μεσα' στα πραγματα, συνεχως.Φιλικα,
'el-em'
-
συμφωνω απολυτα και με τα παραπανω και εμεις ειμαστε τυχεροι που εισαι εδω και μιλαμε μαζι σου
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
συμφωνω απολυτα και με τα παραπανω και εμεις ειμαστε τυχεροι που εισαι εδω και μιλαμε μαζι σουΔεν σας βλεπω ετσι εγω.
Σας βλεπω σαν τους διαδυκτιακους μου φιλους και σιγουρα ισους με εμενα.Φιλικα,
'el-em'
-
Να η επισημη παρουσιαση του DS3 XL απο τον Loeb και τον Matton
http://www.youtube.com/watch?v=59rtLGSs ... re=g-all-u -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
σκέφτεσαι μια λαμπρή καριέρα στο promotion, ιδού η ευκαιρία:
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/pr ... ssion.aspxΜετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες μελέτης η επιτροπή σοφών WRC της FIA με πρωτεργάτη αυτό τον απίθανο Φιλανδό που θα τα έλυνε όλα σε ένα διβδόμαδο έκανε μια ολοστρόγγυλη τρύπα στο νερό. Μέχρι τον Σεπτέμβρη βέβαια τα αγωνιστικά προγράμματα του 2013 θα έχουν ήδη τεθεί προς έγκριση από τα ΔΣ των αυτοκινητοβιομηχανιών με τους αγωνιστικούς διευθυντές να προσπαθούν να πουλήσουν πάγο στους Εσκιμώους. Καλή τους τύχη.
Τελικά όσοι απομείνουν πιστοί θα πάνε γονατιστοί στο Eurosport.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οχι, δεν πηγα βολτα με τον Ogier διοτι το θεωρησα τελειως αντιεπαγγελματικο, σε μια τοσο σοβαρη ομαδα , ο υπευθυνος του test να ζηταει βολτιτσα !
Φιλικα,
'el-em'
Το launch control δεν καταργειθηκε με την εισοδο της νεας γενιας (1.6t)?
Νομιζω η Ford ειχε βγαλει ανακοινωση οτι για να λυσει το προβλημα στις εκκινησεις των αυτοκινητων της ειχε μακρυνει τν πρωτη και ειχε κοντυνει την εκτη -
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Οχι, δεν πηγα βολτα με τον Ogier διοτι το θεωρησα τελειως αντιεπαγγελματικο, σε μια τοσο σοβαρη ομαδα , ο υπευθυνος του test να ζηταει βολτιτσα !
Φιλικα,
'el-em'
Το launch control δεν καταργειθηκε με την εισοδο της νεας γενιας (1.6t)?
Νομιζω η Ford ειχε βγαλει ανακοινωση οτι για να λυσει το προβλημα στις εκκινησεις των αυτοκινητων της ειχε μακρυνει τν πρωτη και ειχε κοντυνει την εκτηΕνταξει, αυτο καθ' αυτο το Launch εχει καταργηθει, αλλα υπαρχει ενα αλλο συστημα που με ενα button στο τιμονι κρατας τις στροφες του κινητηρα σταθερες (με τερμα γκαζι) και αμολας το ντεμπραγιαζ. Σε αυτο το συστημα εχουν δουλεψει πολυ.
Φιλικα,
'el-em'
-
Αρα εχουν Launch Control
-
Στο targa florio σκοτωθηκε ο συνοδηγος του craig breen ο Gareth Roberts...
-
πως?
που το ειδεσ στο επισημο site του irc δεν αναφερουν τιποτα και στο irally λενε πως ακυρωθκε λογο του ατυχηματος αλλα για θανατο δεν λενε τιποτα -
Statement following accident on stage eight
On stage eight of Targa Florio-Rally Internazionale Di Sicilia there was an accident involving car number 15, Craig Breen and Gareth Roberts, which resulted in the stage being stopped to enable medical crews to attend the scene.Despite their best efforts, Gareth Roberts succumbed to his injuries and the remainder of the event has been cancelled as a mark of respect. Craig Breen was unhurt in the accident. No spectators were involved.
Intercontinental Rally Challenge promoter Eurosport Events joins the IRC community in offering its sincere condolences to Gareth’s family and friends who are in our thoughts at this very sad time.
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤ............ -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αρα εχουν Launch ControlΔεν εγραψα κατι τετοιο.
Φιλικα,
'el-em'
-
- αλλα υπαρχει ενα αλλο συστημα που με ενα button στο τιμονι κρατας τις στροφες του κινητηρα σταθερες (με τερμα γκαζι) και αμολας το ντεμπραγιαζ
Αυτο δηλαδη δεν ειναι Launch Control;
-
Με τη ματιά του πρωταθλητή.Στήλη αποκτά ο Λέμπ στο αγωνιστικό site της michelin
http://www.best-of-rallylive.com/en/201 ... eb-column/
Αντε να γράφουμε και τίποτα γιατί η πολύ ζέστη το ψόφησε το φόρουμ. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
- αλλα υπαρχει ενα αλλο συστημα που με ενα button στο τιμονι κρατας τις στροφες του κινητηρα σταθερες (με τερμα γκαζι) και αμολας το ντεμπραγιαζ
Αυτο δηλαδη δεν ειναι Launch Control;
Δεν ειναι Launch Control αυτο.
Το Launch Control ηταν ηλεκτρονικο, και ελεγχε (ηλεκτρονικα) ολη την διαδικασια της εκκινησης, επεμβαινοντας ακομη και στο antispin ωστε να μην υπαρχουν απωλειες κατα την διαδικασια.
Αυτο το εχουν πλεον ολα τα συγχρονα W.R.C. (Fiesta-Mini-DS3) απλα κατα την γνωμη μου στο Polo το εχουν εξελιξει περισσοτερο.Φιλικα,
'el-em'
Διάφορα Νέα από το WRC