-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατασκευαστών 93-94-99Μάλλον ο φίλος μας μπερδεύτηκε με την F1, στο WRC η Toyota έχει μια χαρά παρουσία.
Ναι όντως έχει πάρει 3 πρωταθλήματα.Άλλα μην ξεχνάμε ότι σε περίοδο εντόνου συναγωνισμού δεν πίρε ποτέ!!Γιατί το 94-95 δεν είχε και ιδιαίτερο συναγωνισμό!!
και μην ΨΑΧΝΑΜΕ ότι σε περίοδο Lancia, o προϋπολογισμός της έφτανε τα 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $( τότε τιμές) όταν η Lancia δεν ΔΙΕΘΕΤΕ πάνω από 300-350 χιλιάδες. -
και μιας ξεκίνησε η συζήτηση από το την WV, για σχολιάστε μου το περίφημο προγραμμα του G60???
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Κατασκευαστών 93-94-99
Μάλλον ο φίλος μας μπερδεύτηκε με την F1, στο WRC η Toyota έχει μια χαρά παρουσία.
Ναι όντως έχει πάρει 3 πρωταθλήματα.Άλλα μην ξεχνάμε ότι σε περίοδο εντόνου συναγωνισμού δεν πίρε ποτέ!!Γιατί το 94-95 δεν είχε και ιδιαίτερο συναγωνισμό!!
και μην ΨΑΧΝΑΜΕ ότι σε περίοδο Lancia, o προϋπολογισμός της έφτανε τα 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $( τότε τιμές) όταν η Lancia δεν ΔΙΕΘΕΤΕ πάνω από 300-350 χιλιάδες.Καλά στην Lancia ήταν πιο έξυπνα παιδιά. Είχαν απλώς φτιάξει τους κανονισμούς στα μέτρα τους. Δεν χρειάζεται εκεί να χαλάς πολλά λεφτά. Χαλάς λιγότερα... αλλά πιάνουν τόπο...
-
Εγώ θυμάμαι αγωνιστική πρόταση της VW για τα rally την δεκαετία του 80 αυτοκίνητο με δύο μοτέρ. Ένα σε κάθε άξονα.
Νομιζω ό,τι ήταν Τζέτα (δεν είμαι και σίγουρος). Δεν θυμάμαι να έτρεξε ποτέ σε αγώνα.
Αν θυμάται κανένας παραπάνω ας το γράψει. -
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Κατασκευαστών 93-94-99
Μάλλον ο φίλος μας μπερδεύτηκε με την F1, στο WRC η Toyota έχει μια χαρά παρουσία.
και μην ΨΑΧΝΑΜΕ ότι σε περίοδο Lancia, o προϋπολογισμός της έφτανε τα 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $( τότε τιμές) όταν η Lancia δεν ΔΙΕΘΕΤΕ πάνω από 300-350 χιλιάδες.Τα νουμερα που παραθετεις ειναι εκτος πραγματικοτητας.Εργοστασιακη δελτονα εκανε παραπανω απο 300.000 δολλαρια.
Στο θεμα με την vw,ναι οντως τα χρηματα δεν φερνουν(παντα) τα πρωταθληματα και την αξιοπρεπη παρουσια,αλλα μην εισαι καθετος στο οτι δεν θα κανουν τιποτα.Η ιστορια εχει δειξει για πολλους αλλη οψη.
Παραδειγμα η αγαπημενη σου Σιτροεν.Πριν απο xsaraf2/4tc τι ειχε καταφερει? Την απειρου καλους/αξιοπιστιας bx4tc.Mε διαφορα το χειροτερο εργοστασιακο των τελευταιων 30 ετων.Επειτα φτιαχνει την μονιμη πρωταθλητρια χsara/c4
πριν το 205τ16 η πεζω τι ειχε κανει? 504 σε αγωνες σαφαρι-μαροκο,πιο κει γιοκ.Και εκει που δεν ειχε κανει σχεδον τιποτα,φτιαχνει ομαδα και κερδιζει εφ'ολης της υλης τους αηττητους Ιταλους.Τους Ιταλους στην εποχη της παντοκρατοριας τους,ακομα και με χτυπηματα κατω απο τη μεση για τους Γαλλους.
Για την Αουντι δεν νομιζω να σου πω τιπαρουσια ειχε πριν εμφανιστει με το quattro...
Παντα υπαρχει η εκπληξη,παντα υπαρχει η ανατροπη στους αγωνες,και ευτυχως που υπαρχει.
Το θεμα ειναι ποσο σοβαρη θα ειναι η κινηση της γιγαντιαιας(πλεον) vw, ποσο βαρος θα δωσει σε αυτην την προσπαθεια,και με ποια μεσα θα μπει στο παιχνιδι.
Για ποσα χρονια θα εχει εμπλοκη?Ποιος θα σχεδιασει το αυτοκινητο? Ποιους οδηγους θα παρει?Θα διμιουργηθει ομαδα εκ των εσω,ή θα νοικιασουν καμια prodrive?Me ποιους θα την στελεχωσουν στην περιπτωση διμιουργιας ομαδας εκ των εσω?
Το προγραμμα με το g60 ηταν αποτυχημενο εκ της γεννεσης του.Η επιμονη τους να χρησιμοποιησουν αυτοκινητο με g-lader και μικροτερου κυβισμου απο τον ανταγωνισμο,και η ''επιβολη'' γερμανων οδηγων και οχι απο την αφροκρεμα το καταδικασε απο την αρχη.Φανερο οτι δεν ειχαν ερθει για να μεινουν....
Οποτε ας μην βιαζεται κανεις να χρεωσει επιτυχιες/αποτυχιες εαν δεν δει τουλαχιστον την δομη της ομαδας σε ολα τα επιπεδα εμψυχα και αψυχα. -
Ο Λοεμπ παραδεχεται οτι ειναι τεμπελης και δεν θελει τα ραλυ μεγαλων αποστασεων.
http://www.maxrally.com/news/entry/lazy ... ng_rallies
Μονο που κυριε Λοεμπ για τετοια θεματα καλυτερα να ρωταμε τη γνωμη των Οζιερ, Χιρβονεν, Λατβαλα. Αυτους αφορουν η μελλοντικη μορφη των ραλυ και οχι εσας που θα παρετε σιγα σιγα την αγουσα προς τα αποδυτηρια. -
Βλεποντας τον Mikkelsen να εξασφαλιζει το ενα εργοστασιακο προγραμμα της Skoda μετα το αλλο νομιζω μπορουμε να τον θεωρουμε δεδομενο για ενα απο τα Polo WRC
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Βλεποντας τον Mikkelsen να εξασφαλιζει το ενα εργοστασιακο προγραμμα της Skoda μετα το αλλο νομιζω μπορουμε να τον θεωρουμε δεδομενο για ενα απο τα Polo WRCΝωρίς είναι ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο. Είναι πάντως από τους πιο ταλαντούχους νέους αυτή τη στιγμή και μαζί με τον Hanninen έχουν προβάδισμα για μια θέση στην ομάδα.
-
Καμια αμφιβολια, ειναι νωρις βεβαια απο την αλλη ειναι σαφες οτι και οι δυο 'ψηνονται' με τον σωστο τροπο που μονο μια σοβαρη εργοστασιακη ομαδα μπορει.
-
Το ραλλυ Πολωνιας ενδεχεται να αντικαταστησει το Ραλλυ Ιορδανιας, λογω της ασταθειας που επικρατει στην περιοχη:
http://www.autonews-magazine.com/blog/?p=15115 -
http://www.pettersolberg.com/html/2011/ ... l-kanskje/
Ενδιαφερεται κανεις;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
http://www.pettersolberg.com/html/2011/04/03/ny-bil-kanskje/Ενδιαφερεται κανεις;
Πετάω κάτι φράγκο-δίφραγκα έξω από το μαγαζί....δεν μου βγαίνουν όμως....
-
-
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ www.wrcbehindthestages.blogspot.com ΟΠΟΥ Ο ANTON WARMBOLD ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ WRC.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ http://www.wrcbehindthestages.blogspot.com ΟΠΟΥ Ο ANTON WARMBOLD ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ WRC.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Διαβασα σχεδον ολα τα αρθρα και εχω μεινει αναυδος. Εν τω μεταξυ θυμαμαι τοτε το Focus του warmbold ηταν το μονο wrc που το ακουγες με το που εφτανε μπροστα σου, σε αντιθεση με τα εργαστασιακα που ακουγονταν πολυ νωριτερα.
Περιληπτικα αναφερει οτι οδηγουσε 140kg βαρυτερο αυτοκινητο, ο κινητηρας δε μπορουσε να πιασει κοφτη, του παρειχαν ελαστικα της Michelin που ειχαν κατασκευαστει πολυ παλιοτερα κ.α. -
ΚΑΙ μιας και το έφερε η συζήτηση για πες μας κύριε Λωρη, της εντυπώσεις σου από το Focus που οδηγήσατε στο Acropolis του 2008, και τα περίεργα προβλήματα???
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ http://www.wrcbehindthestages.blogspot.com ΟΠΟΥ Ο ANTON WARMBOLD ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ WRC.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μπραβο Λωρη. Πολυ καλο.
Το διαβασα ολο και αναρωτιεμαι, μολις αντιληφθηκε ολα αυτα τα 'πουστριλικια' που κανουν, και με τοσα λεφτα που
ξοδεψε πως κρατηθηκε (αν κρατηθηκε) και δεν τους αρχισε στις κλωτσιες..... -
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
ΚΑΙ μιας και το έφερε η συζήτηση για πες μας κύριε Λωρη, της εντυπώσεις σου από το Focus που οδηγήσατε στο Acropolis του 2008, και τα περίεργα προβλήματα???ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΕΝΑ TESTING, ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ Ε.Δ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΕSTING, Ο MIKKO ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Ο JARI MATI ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΥΣ.
ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ 'ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ' ΤΟ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ FOCUS.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ROMAN KRESTA ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 130 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΙΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ Η ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ROMAN, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ,ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ MUNCHIS ΚΑΤΑ 98% ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΔΗΓΙΣΕΙ.
ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SHAKE DOWN ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ,ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ 5ΑΡΙ ΚΙΒΩΤΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ 'ΘΕΜΑ'. Ο ΑΡΗΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ 6ΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ WRC ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ,ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 36 ΧΛΜ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.
ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η Ε.Δ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΑΠΟ ΤΑ 6 ΑΛΕΝ ΒΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ. ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Δ.
ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΗΡΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΛΕΝ. ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΨΑΞΑ ΞΑΝΑ, ΕΨΑΞΕ Ο ΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΣΦΙΞΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 'ΠΡΟΣΩΠΟ' ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕ, ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ε.Δ. (ΠΙΣΣΙΑ) ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ 'ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ'.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΛΜ. ΕΦΥΓΕ Η ΠΡΩΤΗ ΒΙΔΑ. ΣΤΟ ΕΚΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΕΣ ΔΥΟ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΜΠΤΕΣ ΚΑΙ 170 (+) ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΕΙΠΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ,ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ (ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΨΑΜΕ ΠΟΛΥ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ 70 ΧΛΜ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟ CARNET ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΑΣ (ΓΑΤΟΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΘΕΙ. ΤΟΤΕ Ο ΑΡΗΣ,ΤΟΥ ΕΙΠΕ (ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ) ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ SERVICE PARK ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΛΕΙΔΙ Η ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΑΥΤΟΣ,ΕΒΓΑΛΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ) ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΞΕΨΑΧΝΙΣΕ' ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΕΦΥΓΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ SERVICE PARK ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΤΣΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΞΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΙΔΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ,ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ, (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΝΑ ΚΑΝΩ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΓΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 'Ο.Κ.' ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Δ. ΜΕ 50 ΧΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ,ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΝΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΛΜ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ,ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ SERVICE PARK ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ SUPER RALLY ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ 3ΩΡΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΙΔΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ SERVICE ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΙΔΙ !!!!ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΩ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.- ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ', ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ'. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ?
- ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ,ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ?
- ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ 'ΞΕΧΕΣΕ' ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ?
- ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ,ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ?
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
'EL-EM'
-
Λωρη μπορεις να αναφερεις το ονομα του ιδιοκτητη της ομαδας?
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Λωρη μπορεις να αναφερεις το ονομα του ιδιοκτητη της ομαδας?ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟN ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ WARMBOLD.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Διάφορα Νέα από το WRC