-
μπορεί και το κάνει - κι εγώ θα τόκανα - άλλωστε και η citroen έχασε και τίποτα, κέρδισε δε δημοσιότητα. Τόσα χρόνια μετά και τις βλέπουμε ακόμη. Ποια ομάδα δεν θα το ήθελε?
-
Δεν ξέρεις εσύ
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ξέρεις εσύSent from Corsair's brick
Εγω φταιω που καθομαι και γραφω εδω μεσα, θρασυδηλα ανθρωπακια κρυμενα πισω απο ενα ψευδωνυμο.
'el-em'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν ξέρεις εσύ
Εγω φταιω που καθομαι και γραφω εδω μεσα, θρασυδηλα ανθρωπακια κρυμενα πισω απο ενα ψευδωνυμο.
'el-em'
Έτσι μπράβο!!Κράτα επίπεδο!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξέρεις εσύ
'el-em'
Σαλτα και .... και εσυ.
Εαν εισαι μαγκακος, γραψε μας το ονοματεπωνυμο σου και δειξε μας εστω και ενα λιθαρακι που εχεις βαλει στους Αγωνες Ραλλυ, που να σου επιτρεπει να γραφεις καν εδω μεσα !!!'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν ξέρεις εσύ
'el-em'
Σαλτα και .... και εσυ.
Εαν εισαι μαγκακος, γραψε μας το ονοματεπωνυμο σου και δειξε μας εστω και ενα λιθαρακι που εχεις βαλει στους Αγωνες Ραλλυ, που να σου επιτρεπει να γραφεις καν εδω μεσα !!!'el-em'
Σου επιστρέφω την ευχή στο ακέραιο .Αν έβαζα λιθαράκι και γινόμουν όπως κάποιοι που γράφουν εδώ μέσα καλύτερα που δεν περνάω ούτε απο έξω.
Το όνομα μου το ξέρουν όσοι χρειάζεται και δεν θα μου πεις εσύ αν χρειάζομαι άδεια απο κάποιον για να γράφω εδώ μέσα.
Χρόνια πολλά ένεκα και της ημέρας . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξέρεις εσύ
'el-em'
Σαλτα και .... και εσυ.
Σου επιστρέφω την ευχή στο ακέραιο .Αν έβαζα λιθαράκι και γινόμουν όπως κάποιοι που γράφουν εδώ μέσα καλύτερα που δεν περνάω ούτε απο έξω.
Το όνομα μου το ξέρουν όσοι χρειάζεται και δεν θα μου πεις εσύ αν χρειάζομαι άδεια απο κάποιον για να γράφω εδώ μέσα.
Χρόνια πολλά ένεκα και της ημέρας .Χρονια πολλα .............κοτουλα !!!
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν ξέρεις εσύ
'el-em'
Σαλτα και .... και εσυ.
Χρόνια πολλά ένεκα και της ημέρας .Χρονια πολλα .............κοτουλα !!!
'el-em'
-
και ολα αυτα ξεκινησανε επειδη δεν γουσταρεις τον κοντο ρε Λωρη ..............πως ξεφυγαν τα πραγματα μερα που ναι ......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους με υγεια !!!
-
Συγκλονιστικα ομορφο!
image hosting free -
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
και ολα αυτα ξεκινησανε επειδη δεν γουσταρεις τον κοντο ρε Λωρη ..............πως ξεφυγαν τα πραγματα μερα που ναι ......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους με υγεια !!!Ολα αυτα δεν ξεκινησαν απο το γεγονος οτι δεν γουσταρω τον Κοντο, (πλακιτσα κανω) αλλα ξεκινησαν απο τα απειρα κομπλεξ που κουβαλαει ο καθενας εδω μεσα, που σου λεει : κρυμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο, ας την πω σε καποιον που δεν θα φτασω ποτε και αστον να ψαχνεται!!!
Μην βιαστει να με χαρακτηρισει κανεις σαν 'ψηλωμενο' γιατι οσοι με ξερουν εστω και στο ελαχιστο, θα πεσουν επανω του.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
και ολα αυτα ξεκινησανε επειδη δεν γουσταρεις τον κοντο ρε Λωρη ..............πως ξεφυγαν τα πραγματα μερα που ναι ......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους με υγεια !!!
Ολα αυτα δεν ξεκινησαν απο το γεγονος οτι δεν γουσταρω τον Κοντο, (πλακιτσα κανω) αλλα ξεκινησαν απο τα απειρα κομπλεξ που κουβαλαει ο καθενας εδω μεσα, που σου λεει : κρυμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο, ας την πω σε καποιον που δεν θα φτασω ποτε και αστον να ψαχνεται!!!
Μην βιαστει να με χαρακτηρισει κανεις σαν 'ψηλωμενο' γιατι οσοι με ξερουν εστω και στο ελαχιστο, θα πεσουν επανω του.'el-em'
-
Ολα αυτα δεν ξεκινησαν απο το γεγονος οτι δεν γουσταρω τον Κοντο, (πλακιτσα κανω) αλλα ξεκινησαν απο τα απειρα κομπλεξ που κουβαλαει ο καθενας εδω μεσα, που σου λεει : κρυμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο, ας την πω σε καποιον που δεν θα φτασω ποτε και αστον να ψαχνεται!!!
Μην βιαστει να με χαρακτηρισει κανεις σαν 'ψηλωμενο' γιατι οσοι με ξερουν εστω και στο ελαχιστο, θα πεσουν επανω του.'el-em'[/quote]
την αξια σου επετρεψε μου δεν σου την αμφισβητει κανεις εδω μεσα και ας μην σε ξερουμε προσωπικα.Απλα νομιζω οτι μερικες φορες υπερβαλεις λιγο ....και δημιουργουνται εντασεις ....το οτι εχεις θυμωσει φαινεται απο το οτι στις απαντησεις σου εβγαλες το ΄΄φιλικα΄΄.Εδω ειμαστε μια παρεα που κατι εχει να παρει ο ενας απο τον αλλον.Με πολυ εκτιμηση στα λεω αυτα
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
την αξια σου επετρεψε μου δεν σου την αμφισβητει κανεις εδω μεσα και ας μην σε ξερουμε προσωπικα.Απλα νομιζω οτι μερικες φορες υπερβαλεις λιγο ....και δημιουργουνται εντασεις ....το οτι εχεις θυμωσει φαινεται απο το οτι στις απαντησεις σου εβγαλες το ΄΄φιλικα΄΄.Εδω ειμαστε μια παρεα που κατι εχει να παρει ο ενας απο τον αλλον.
Με πολυ εκτιμηση στα λεω αυτα[/quote]
Καλα τα λες, αλλα οταν ο Bill πιο πανω ξεκαρδιζεται στα γελεια με αυτα που γραφω, μπορω εγω να τον θεωρω φιλο μου ???
Να παρει ο ενας απο τον αλλον, αλλα δεν μπορει παντα να ειμαι εγω αυτος που δινει και ο καθε τυχαρπαστος να κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του, γραφοντας την παπαρια του !!!
Το αν εγω κανω την πλακιτσα μου με τον dim για τον κοντο, αυτο αφορα μονο τον dim και εμενα και κανεναν αλλον. Ο dim ειναι φιλος μου. Δεχομαι την πλακα του και δεχεται την δικη μου.
Δες πως ξεκινησε ΚΑΙ αυτην την φορα η διενεξη και θα καταλαβεις τα δικια μου.Φιλικα,
'el-em'
-
Εμενα παντως ειναι τιμη μου να συνομιλω στο φορουμ με ατομα σαν και σενα και σε παρακαλω να προσπαθεις να μην ξεφευγεις !!!
-
Στα διάφορα φορα εξ ορισμού γράφουμε με ψευδώνυμα και είμαστε όλοι ίσοι. Μπούρδες σχετικά με το τι έχει προσφέρει ο καθένας, τι δουλειά κάνει, πόσα λεφτά έχει ή τι αμάξι οδηγεί δεν χωράνε. Το γεγονός αυτό έχει δύο όψεις, καθώς ο σεβασμός και το ποιόν του ατόμου φαίνεται και κρίνεται κυρίως από τα γραφόμενά του κι όχι από τα ταμπελακια στον τοίχο ή τα κυπελακια στην προθήκη, που στο κάτω κάτω ο καθείς μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει πίσω από ένα ψευδώνυμο.
Επιπλέον, επειδή η συμμετοχή γίνεται σε μια δημόσια κοινότητα που και τα μηνύματα τα διαβάζουν όλοι, δεν υπάρχει η έννοια του 'η πλακιτσα αφορά μόνο εμένα και τον Χ,Ψ,Ω' και το ξινισμα αν εμπλακουν και τριτοι. Για τέτοιες πλάκες υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα και η καζούρα στην φυσική διεπαφή.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι σαφές το netiquette σε όλους, παρόλη τη χρόνια συμμετοχή τους.
Κι ένα προσωπικό σχόλιο, θα απογοητευόμουν απίστευτα αν διάβαζα τον μακαρίτη τον McRae να γράφει με τέτοιο τρόπο στο Pistonheads πχ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα διάφορα φορα εξ ορισμού γράφουμε με ψευδώνυμα και είμαστε όλοι ίσοι. Μπούρδες σχετικά με το τι έχει προσφέρει ο καθένας, τι δουλειά κάνει, πόσα λεφτά έχει ή τι αμάξι οδηγεί δεν χωράνε. Το γεγονός αυτό έχει δύο όψεις, καθώς ο σεβασμός και το ποιόν του ατόμου φαίνεται και κρίνεται κυρίως από τα γραφόμενά του κι όχι από τα ταμπελακια στον τοίχο ή τα κυπελακια στην προθήκη, που στο κάτω κάτω ο καθείς μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει πίσω από ένα ψευδώνυμο.Επιπλέον, επειδή η συμμετοχή γίνεται σε μια δημόσια κοινότητα που και τα μηνύματα τα διαβάζουν όλοι, δεν υπάρχει η έννοια του 'η πλακιτσα αφορά μόνο εμένα και τον Χ,Ψ,Ω' και το ξινισμα αν εμπλακουν και τριτοι. Για τέτοιες πλάκες υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα και η καζούρα στην φυσική διεπαφή.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι σαφές το netiquette σε όλους, παρόλη τη χρόνια συμμετοχή τους.
Κι ένα προσωπικό σχόλιο, θα απογοητευόμουν απίστευτα αν διάβαζα τον μακαρίτη τον McRae να γράφει με τέτοιο τρόπο στο Pistonheads πχ.
Αποψεις σου, φιλε drdino!!!
Εδω μεσα εχει παρεξηγηθει η εννοια του ψευδωνυμου. Επιλογη δικη μου ειναι να βγω με το γνωστο μου ονομα και να καταθεσω τις αποψεις μου, χωρις φοβο και παθος. Θα μπορουσα καλιστα να εχω χρησιμοποιησει ενα ψευδωνυμο τοσα χρονια, χωρις να εκτιθεμαι. Την επιλογη μου αυτη ορισμενοι την εχουν εκλαβει σαν αδυναμια και προσπαθουν να την εκμεταλευτουν κρυβωμενοι πισω απο ενα ψευδωνυμο. Εκτος απο θρασυδηλο δεν μπορω να το χαρακτηρισω αλλοιως. Δεν ειμαι απο αυτους που θα κολωσουν και δεν θα απαντησουν.
Θα επρεπε πρωτα να απογοητευτεις απο τους λογους που ορισμενοι με φτανουν στο σημειο να γραφω με τετοιο τροπο.
Ας ειναι ομως. Βγηκες να μου κανεις μαθημα δεοντολογιας.
Το διαβασα.
Παμε παρα κατω.Φιλικα,
'el-em'
-
Μήπως να σου ζητήσω και συγνώμη που με έβρισες απρόκλητα ;
Δεν πειράζει,καλή καρδιά
Τέλος τα εκτός θέματος. [mod]
-
ωραιες εποχες.....
Αρης πετουσε,
αγωνες σε ελληνικα χωματα που καποιοι τους απαξιωσανε
Διάφορα Νέα από το WRC