-
Ο χρήστης takisl έγραψε:
ο loeb παιζει να του ριχνει 10 δευτερολεπτα το χιλιομετρο......με το ιδιο αμαξι.....
θεωρητικα μιλωντας παντα...συγκινητικο....
...και ο Σουμαχερ ειναι πιο γρηγορος απο τον Μανσελλ με το ιδιο παντα αυτοκινητο...
-
...και ο Σουμαχερ ειναι πιο γρηγορος απο τον Μανσελλ με το ιδιο παντα αυτοκινητο...[/quote]
Συγγνώμη μα με όλα τα παραπάνω εγώ διαφωνώ!! Και ο seb έριζε στον sumι στον αγώνα πρωταθλητών τι σημαίνει αυτό ότι είναι πιο γρήγορος? Πιστεύω ότι οι παραπάνω συζητήσεις είναι μάλλον θεωρητικές!! Ο πολυνίκης loeb sto monte είναι πιο γρήγορος από τον θεό walter??
-
Ο χρήστης takisl έγραψε:
ο loeb παιζει να του ριχνει 10 δευτερολεπτα το χιλιομετρο......με το ιδιο αμαξι.....
θεωρητικα μιλωντας παντα... -
Ο χρήστης takisl έγραψε:
θεωρητικα μιλωντας παντα...(Ζητώ συγνώμη από τους υπολοίπους, αλλά σε τέτοια ποστ σοβαρή απάντηση μάλλον δε μπορεί να υπάρξει. )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
θεωρητικα μιλωντας παντα...(Ζητώ συγνώμη από τους υπολοίπους, αλλά σε τέτοια ποστ σοβαρή απάντηση μάλλον δε μπορεί να υπάρξει. )
Σκέφτηκα και εγώ να το σχολιάσω το παραπάνω σχόλιο του takisl αλλά δυσκολεύτηκα και εγώ να βρώ σοβαρή απάντηση
-
ενταξει ειναι αλλες εποχες αλλο στυλ αλλοι στοχοι τα παντα ειναι διαφορετικα και δεν συγκρινονται αλλα δεν ειναι αναγκη να τον παρουμε με τις πετρες
-
@JTGANG +10000000000000000
-
Ρε μαγκες,εκανα ενα σχολιο με μια δοση χιουμορ....μην ειστε τοσο παντογνωστες και σοβαροφανεις.....
Αλλα και αλλιως αν θελετε να το παρετε τσεκαρετε λιγο παρακατω και καταλαβετε τι σημαινει να εισαι στην κορυφη και ο κορυφαιος ΟΛΩΝ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sebastien_Loeb
http://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Ragnotti
Η ιστορια του ενος ακομα γραφει και ολοι ξερετε τι γραφει..
Σε 20 χρονια τι θα λεμε αραγε για τον Seb αν λεμε τωρα για τον Jean Ragnotti οτι ηταν παντα στην κορυφη......
Τα ξερετε και μονοι σας....δεν χρειαζεται να σας τα λεει κανεις....Ενα μπραβο στους εξυπνους που ειρωνευονται.Κερδισατε και ενα αγγουρι μαζι με τις εντυπωσεις.Μην ζοριστειτε ομως,δροσιστειτε.
-
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΚΡΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ POST ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΔΕΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο LOEB. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΕΣ.
-
Παίρνω το αγγούρι που μου αντιστοιχεί και πάω να το βάλω στο τζατζίκι.
Σε 20 χρόνια που θα επιβεβαιωθεί η ανωτέρω δημοσίευση τα ξαναλέμε. -
αφού το λεει κ η γουικιπαιδεία
-
Σορρυ για τα αγγουρια,καλυτερα ας μιλησω για γλειφυτζουρια.Οταν γραφονταν οι ειρωνιες πρεπει να εγλυφαν τα γλειφυτζουρια τους οι παραπανω.Για να μην ξερουν οτι η ειρωνια μεσω ενος η/υ ειναι οτι πιο ευκολο....
Σε ευχαριστω για την πληροφορια κιολας.
Σε ζητα η FIA για να προσφερεις τις γνωσεις σου στην εξελιξη της τηλεμετριας..Το'μαθες? -
Για ηρεμήστε λίγο.
Αγαπητέ Τάκη, τα νούμερα, παρόλο που τα παρακολουθώ, δεν λένε πάντα την αλήθεια και οδηγοί από διαφορετικές εποχές δεν μπορούν να συγκριθούν. Όσο για το χιουμοριστικό σχόλιο το δέκα δευτερολέπτων με το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο, θα πρέπει να αναλογιστείς ότι αν ήταν κανένα Ρενώ 5άρι, δύσκολα θα μπορούσε να το οδηγήσει ο κοντός, ειδικά με αυτό τον τρόπο που τα οδηγούσε ο Jean.
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Jean Ragnotti..ίσως ένας από τους κορυφαίους γάλους( μαζί με τον Darniche) σε όλα τα εδάφη!!Τώρα το αν ο seb του έριχνε η όχι είναι θεωρητικό..άλλες εποχές!!Από το post λείπει ο επίσης παντός εδάφους και για κάποιους (thvarveris κτλ) κορυφαίος Γάλλος, ο Didier Auriol.
Πεδίο αντιπαράθεσης όσον αφορά τη σύγκριση Loeb και Ragnotti δεν υπάρχει. Άλλες εποχές τότε άλλες τώρα, διαφορετικοί οι αγώνες τότε και διαφορετικοί τώρα...
Η στατιστική και η ιστορία θα γράψει βέβαια Loeb, για τους Ν τίτλους που θα έχει τότε και τις 10Ν νίκες, οι καρδιές των θεατών που έζησαν και τις 2 εποχές ή είδαν τα video κάτι άλλο.
Η αλήθεια είναι πως ο Ragnotti δεν είχε ποτέ τις ευκαιρίες να δείξει τις δυνατότητες του με ανταγωνιστικό αυτοκίνητο στη μεγάλη κατηγορία μένοντας προσκολημένος για πάντα στην αγαπημένη του Renault. Για αυτό και στις στατιστικές υπολείπεται εκτός των παραπάνω που αναφέρει ο Sebastien και από άλλους συμπατριώτες του όπως οι Delecour (πριν το τρακάρισμα), Nicolas, Therier, Frequelin κτλ... -
σαν φανατικος των ραλυ,δηλωνω θαυμαστης του ragnioti...
σημασια δεν εχει τι κανεις,αλλα πως το κανεις...
ο γερος στα 50 του πηγαινε τα renault αερα....
μακραν ο πιο θεαματικος απο τους δυο...και o Loeb οδηγησε 1600 μπροστινο,αλλα ....ο γερος πηγαινε θεαματικα..δεν τον ενδιεφεραν οι χρονοι....απλα τον γεμιζε αυτο που εκανε,και χαιροταν να ικανοποιει τους θεατες...
αρα στο θεαμα το σκορ ειναι 10-0 υπερ του γερου..και στην τελικη τα ραλυ θεαμα ειναι...εγω σαν θεατης θεαμα θελω να δω...τι με νοιαζει αν κερδιζει πρωταθληματα ο ενας ή ο αλλος...
και ο mc rae ενα πρωταθλημα ειχε παρει...συγκρινεις το θεαμα του Σκωτσεζου με τα πρωταθληματα του Gronholm...
εγω κατεβαινα να δω drift του Σκωτσεζου και οχι τα γυρολογια του Φινλανδου!!!
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ο γερος πηγαινε θεαματικα..δεν τον ενδιεφεραν οι χρονοι....δλδ για την πλάκα του τα εκανα όσα εκανε? οχι για να γράφει χρονους?
-
Αφού πρέπει να απαντήσουμε σοβαρά σε συγκρίσεις που δεν είναι δυνατόν να γίνουν τότε ας γίνει.
Για κάποια πράγματα που ήθελα να πω με κάλυψαν οι προηγούμενοι ειδικά ο harriswrc.Στο παρακάτω βίντεο πρωταγωνιστούν δυο πιλότοι που και οι δυο μαζί δε φτάνουν ούτε τους μισούς τίτλους του Σουμάχερ. Αλλά που σε λιγότερα από δυο λεπτά κάνουν όσες προσπεράσεις δεν έκανε ο Γερμανός σε όλη του τη καριέρα.
Youtube VideoΣτο παρακάτω βίντεο ο Ρανιοτί δίνει μέσα σε εννέα δευτερόλεπτα τόσο θέαμα όσο δεν έχει δώσει ακόμη ο έτερος Γάλλος της σύγκρισης.
http://www.youtube.com/watch?v=SwIIEB2q ... re=relatedΣε απόλυτους αριθμούς, αν αυτό είναι το ζητούμενο, ναι ο Λέμπ είναι στην κορυφή συγκρινόμενος ακόμα και με τους Ρέρλ, Σάινθ, Μπλόμκβιστ, Τόιβονεν, Άλεν κ.λ.π..
Αλλά είναι αυτό το ζητούμενο; -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ο γερος πηγαινε θεαματικα..δεν τον ενδιεφεραν οι χρονοι....
δλδ για την πλάκα του τα εκανα όσα εκανε? οχι για να γράφει χρονους?
Μάλλον εννοεί ότι διασκέδαζε αυτό που έκανε.
-
Παιδια,ειπα για 10 δευτερολεπτα το χιλιομετρο για να γινει κατανοητη η δοση χιουμορ και υπερβολης.....αλλα τι να πω......
Επειτα εγω δεν μιλησα για θεαμα.Ξερω οτι ο loeb ειναι οτι χειροτερο απο αποψη θεαματος.Ειμαι 20 χρονων και των εχω δει πολλες φορες σε περασματα του.....οχι μονο σε ακρπολις αλλα και σε σουηδια και φιλανδια.
Αυτα τα λεω ουτε για να πειτε μπραβο ουτε για τιποτα αλλο παρα μονο για να καταλαβετε (αφου δεν με ξερετε) οτι ειμαι ενας απο τους(λιγοστους συνομιλικους!!!!!) κολλημενους με το αθλημα.
Εφοσον ομως το σοβαρεψατε,κοιτωντας την ιστορια των 2 οδηγων,δεν τιθεται θεμα για το ποιος ειναι πιο επιτυχημενος!
Για το ποιος ειναι θεαματικοτερος παλι δεν υπαρχει συγκιση. -
ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΓΟΥΡΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ VATANEN, RORL, TOIVONEN, MC RAE ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ.
WRC Videos