-
dim8
μαλλον δεν καταλαβες! εγω λεω οτι ο αν8ρωπος αυτος ηρ8ε απο αλλο αστερισμό,η μητερα του ετρωγε κεραυνους στην εγκυμοσυνη κ ο πατερας του εκανε μπρα-ντε-φερ με τον Δια!
πώς εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν τον 8εωρω κορυφαιοτατο ( ) οδηγό?
ξαναδιαβασε εαν δε βαριεσαι πού βρισκεται η διαφωνια μου (κ που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες).
επίσης,γιατί 8εωρειτε δεδομενο οτι δεχτηκε προτασεις απο σοβαρες***** ομαδες?
*εννοω απο ομαδα που ηταν φαβορι για πρωτα8λημα
-
http://it.youtube.com/watch?v=hdXhMmYRJTQ
κατι σχετικο (με το θεμα βιντεο)
για το αλλο που συζηταμε
ειχα γραψει
οτι αλλο περι αυτου με πμ.... γιατι το ξεσκισαμε
αλλα δεν εισακουσθει....
-
συζηταμε για κατι που ειδαμε σε βιντεο στη προηγουμενη σελιδα.
πού ειναι η ενσταση σου δλδ?ένιγουει εγω 8α περιμενω (για πολυ ακομα οπως καταλαβα...) μια χειροπιαστη αποδειξη ότι ο ζανός γνωριζε οτι τα χειροφρενα τον καθυστερουν αλλά το εκανε για να σπαει πλακα.
-
απο την μια τον θεωρεις κορυφαιο,και απο την αλλη αμφιβαλεις αν του εγιναν προτασεις απο κορυφαιες ομαδες...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ένιγουει εγω 8α περιμενω (για πολυ ακομα οπως καταλαβα...) μια χειροπιαστη αποδειξη ότι ο ζανός γνωριζε οτι τα χειροφρενα τον καθυστερουν αλλά το εκανε για να σπαει πλακα.
Μου το ειπε εμενα προσωπικα το 1987 στο Λαγονησι το απογευμα της Κυριακης μετα την Αναβυσσο.Δυστυχως Μακης δεν υπηρχε εκεινη την εποχη.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
απο την μια τον θεωρεις κορυφαιο,και απο την αλλη αμφιβαλεις αν του εγιναν προτασεις απο κορυφαιες ομαδες...οποτε:
η Γη δεν ειναι τετραγωνη.αααααρα μπορει να ειναι και κωνική.'η κατι σε αφηρημενη τεχνη πχ.
DAP
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
......
ένιγουει εγω 8α περιμενω (για πολυ ακομα οπως καταλαβα...) μια χειροπιαστη αποδειξη ότι ο ζανός γνωριζε οτι τα χειροφρενα τον καθυστερουν αλλά το εκανε για να σπαει πλακα.Tελικά έχεις δίκιο !!!
Παρόλο τις άπειρες ώρες που ξοδέψα για να βρώ συνέντευξη του σε όλα τα Γαλλικά περιοδικά απο το 75 μέχρι το 85 (δεν υπήρχε internet τότε), δεν υπάρχει τίποτα !!Αρα, αυτός που κέρδισε το χιονισμένο Μόντε το 81 και την ασφάλτινη Κορσική το 82 και το 85 (την μία είχε και βροχή ), απλά δεν το ήξερε .... και το έκανε μπάς και πάει πιο γρήγορα ( ο ... ανόητος) .
Κρίμα που σταμάτησε γιατί μπορούσαμε να του το πούμε έστω και τώρα....
-
Δέν ξέρω αν το έχει ξαναποστάρει κανείς αλλά είναι τρομερό site , έχει συμμετοχές και νικητές ειδικών για rally 25 χρόνια πρίν !!!!
-
To έχω βίβλο 1 χρόνο τώρα....
-
Δεν το δίνετε και στον jorally να βρει απαντήσεις για αυτά που ψάχνει?
-
και σε εμας να απανταμε σε κανα κουιζ?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το ίδιο
http://rapidshare.com/files/80153563/colingb01.avi.html
και ακόμη ένα σε Γερμανία το 2002
http://rapidshare.com/files/80318294/colgerm.avi.htmlAν έχεις και άλλα rapidshare links για κάνε κανένα post ή ρίξε κανα πμ...
_
Με 1μιση μηνα καθυστερηση τα συγκεκριμενα rapidshare εγω τα ανεβασα αλλα επειδη εχω μικρο upload μπορεις να βρεις αρκετα απο torrents, piranha.excom.us και racing-underground.com (θελουν εγγραφη-private trackers). Στο 1ο ειμαι μελος για το 2ο εχω ακουσει τα καλυτερα.
-
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ειναι λιιιιιιιγο οφ τοπικ αλλα ειναι καλο....Κααααλοοοοο. Προπαντως το τελευταιο οχημα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν το δίνετε και στον jorally να βρει απαντήσεις για αυτά που ψάχνει?Αν και πρεπει να την ξερει,του την εστειλα.Ισως ελλατωθουν τα ( δικα μου) ψαξιματα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ένιγουει εγω 8α περιμενω (για πολυ ακομα οπως καταλαβα...) μια χειροπιαστη αποδειξη ότι ο ζανός γνωριζε οτι τα χειροφρενα τον καθυστερουν αλλά το εκανε για να σπαει πλακα.
Μου το ειπε εμενα προσωπικα το 1987 στο Λαγονησι το απογευμα της Κυριακης μετα την Αναβυσσο.Δυστυχως Μακης δεν υπηρχε εκεινη την εποχη.
O Team manager της LANCIA την καλή επόχη της Τσεζάρε Φιόριο σε συνέντευξη του στους 4ΤΡΟΧΟΙ είχε πει ότι θεωρεί μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του ότι δεν έκανε ποτέ πρόταση στον Ρανιοτί για να οδηγήσει LANCIA και ότι τονβ θεωρούσε μέγιστο οδηγό.
Εσύ Δημήτυρη θα το έχεις διαβάσει.Ο Σώττος ο Κοκκίνης και τα παιδιά από υην Ελληνική ομάδα της RENAULT μου έλεγαν ότι όταν ο Ρανιοτί ερχόταν στη Ελλάδα για το Ακρόπολις του έκαναν πολλά 'καψόνια' με παρότρυνση των Γάλλων που τους προέτρεπαν για να καταλάβουν ( οι Έλληνες) το ταλέντο του.
Δηλαδή .
Του στραβωναν εντελώς την γεωμετρία του αυτοκινήτου ενώ του έλεγαν ότι ΄το αυτοκίνητο είναι εντάξει, τον χρονομετρούσαν σε δοκιμή και έκανε σούπερ χρόνο, τον ρωτούσαν για την αίσθηση που είχε και έλλεγε ότι όλα καλά.
Μετά έφτιαχναν το αυτοκίνητο τέλειο τον ίδιο χρόνο αυτός και πάλι ευχαριστημένος!
Το 'στράβωναν' από την αντίθετη μεριά και πάλι όλα μέλι γάλα για τον μυταρά.
Μάλλον για εξελιχτής δεν ήταν και πολύ καλός ο μυταράς.
Μετά τα παιδιά μου έλεγαν ότι του έβαζαν δυό κιβώτια σε απόσταση μεταξύ τους ένα αυτοκίνητο και κάτι και τον έβαζαν να έρχεται με όλα και να 'παρκάρει' με όλα ανάμεσα τους.Τέλειος ο Γάλλος.
ΟΣωτος ο Κοκκίνης πάλι σαν δημοσιογράφος του DRIVE ένα φεγγάρι έιχε πάει για την παρουσίαση του CLIO V6 στην Γαλλία.
Πρώτα τον έκανε βόλτα ένας μικρός Γάλλος με σοφιστηκέ στυλ (αριστερό πόδι στο φρένο κλπ) καλός ήταν λέει ο Σώτος.
Αλλά μετά του ζήτησε ο 'μυταράς' να τον κάνει βόλτα αυτός σαν παλιός συνάδελφος.
Πάρκαρε το αριστερό πόδι του στο φουτ ρεστ και με μόνο το δεξί έκανε τον Κοκκίνη έμπειρο οδηγό αγώνων να κιτρινήσει από τον τρόμο του και τον μυταρά να γελάει δίπλα του σαδιστικά!
Ωραίες εποχές Δημήτρη. -
υπαρχει και αφιερωμα στον ρανιοτι στο περιοδικο rally xs τευχος 11 ετος 2003 (!)για οσους το εχουν..θα το σκαναρω κιολας και θα το ανεβασω αν θελετε.
φοβερο περιοδικο by the way...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
υπαρχει και αφιερωμα στον ρανιοτι στο περιοδικο rally xs τευχος 11 ετος 2003 (!)για οσους το εχουν..θα το σκαναρω κιολας και θα το ανεβασω αν θελετε.φοβερο περιοδικο by the way...
Και μια και μιλήσατε για το XS, Κρίμα που ένα τόσο καλό περιοδικό σταμάτησε την κυκλοφορία του!!Τελικά σταμάτησε από την μητρική του εταιρία στην Αγγλία!! Xάθηκε ένα 100% rally magazine που καμία σχέση δεν είχε με οτιδήποτε κυκλοφορούσε και απέχει παρασάγγας από τα Life style περιοδικά του σήμερα!!
Ένα λινκ με αρκετά ωραία βιντεακια του Γαλλικού πρωταθλήματος !!!
http://www.bestrallye.fr/video/ -
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
η εξοδος του παυλιδη στο μεξικο κριμα....Είδατε πόσο εύκολα ένα μικρό ανάχωμα μπορεί να φέρει την καταστροφή....
WRC Videos