-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
ΟΚ CDL δεν διαφωνησα μαζι σου.Οταν λεω αυστηρω εννοω στο ολο συστημα βαθμολογησης και επιλογης αγωνων.
Είπα εγώ οτι διαφώνησες μαζί μου ?
Αλλα και να διαφωνούσες καλά θα έκανες. Αλλοίμονο αν είμασταν όλοι 'yes sir'. Μακάρι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ωστε να γίνεται γόνιμος διάλογος και να βγαίνουν και συμπεράσματα...Πώς πάει η δεύτερη δόση διακοπών στο χωριό ? Τελικά πήρες μαζί laptop ?
Ενταξει CDL!!Εισαι ωραιος!!Για να συνεχιζουμε να μιλαμε αυτη τη στιγμη σημαινει οτι ειμαι δικτυομενος και στο χωριο!!!Αλλα πιο laptop??Κανονικο pc κουβαλησα στο χωριο!!Το εκανα κομματια και το εφερα εδω!!Ολα καλα εδω.Εσυ ???
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
... Για να συνεχιζουμε να μιλαμε αυτη τη στιγμη σημαινει οτι ειμαι δικτυομενος και στο χωριο!!!Αλλα πιο laptop??Κανονικο pc κουβαλησα στο χωριο!!Το εκανα κομματια και το εφερα εδω!!Ολα καλα εδω.Εσυ ???Δέν παίζεσαι !!!
Αλήθεια, ποίο χωριό (άν δε γίνομαι αδιάκριτος δηλαδή με την ερώτηση) ?
Στην ερώτηση υπάρχει ΔΟΛΟΣ... χεχεχε
Καθόσον τα χωριά της περιοχής Τρικάλων φημίζονται 'δια τας ωραίας ταβέρνας μετα των ευγεύστων παϊδακίων'... Μήπως και γίνει καμμία καταδρομική επιχείρηση περιφερειακής επίσκεψης των μελών του forum... χεχεχε
Χωμάτινο - Ασφάλτινο ή Μεικτό Ε.Π.Ρ. ???