-
Με αφορμη τις αντιδρασεις μελων του forum για την νεα ταξη πραγματων (αντιστροφη σειρα δημοσιευσεων) ας κανουμε μια ψηφοφορια για να δουμε τις προτιμησεις μας...
-
Με αφορμη τις αντιδρασεις μελων του forum για την νεα ταξη πραγματων (αντιστροφη σειρα δημοσιευσεων) ας κανουμε μια ψηφοφορια για να δουμε τις προτιμησεις μας...
-
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Με αφορμη τις αντιδρασεις μελων του forum για την νεα ταξη πραγματων (αντιστροφη σειρα δημοσιευσεων) ας κανουμε μια ψηφοφορια για να δουμε τις προτιμησεις μας...Μ'αρέσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες!!! Να κάνουμε και μια 3μελής επιτροπή από 5-6 άτομα (που έλεγε κάποιος) για να κατατεθούν οι απόψεις
-
Με αφορμη τις αντιδρασεις μελων του forum για την νεα ταξη πραγματων (αντιστροφη σειρα δημοσιευσεων) ας κανουμε μια ψηφοφορια για να δουμε τις προτιμησεις μας...Και πως ριχνουμε τη ψήφο μας κ.Πρόεδρε! Γράψε μου γιατί δεν έχω καταλάβει πως πέφτει η ψήφος στην κάλπη.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και πως ριχνουμε τη ψήφο μας κ.Πρόεδρε! Γράψε μου γιατί δεν έχω καταλάβει πως πέφτει η ψήφος στην κάλπη.
Άσε τα κατάφερα.Αλλά για να ανοίξει η κάλπη έπρεπε να γράψω το προηγούενο σχόλιο.Αυτό μάλλον θέλει διόρθωση.
-
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???
-
'ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ'...ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!
-
Δέυτερη ψήφος επιτρέπεται;
-
Δέυτερη ψήφος επιτρέπεται;Με το username σου δεν μπορείς να ξαναψηφίσεις. Μόνο σαν επισκέπτης από άλλον Η/Υ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δέυτερη ψήφος επιτρέπεται;
Με το username σου δεν μπορείς να ξαναψηφίσεις. Μόνο σαν επισκέπτης από άλλον Η/Υ.
Πλάκα έκανα.Να μην είμαστε και άπληστοι!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗΣ, ΧΑΡΗ!
-
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???
ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗΣ, ΧΑΡΗ!
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ....
-
Ο χρήστης trakousellis έγραψε:
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ....EMEIΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΚΑΠΟΙOI ΑΛΛOI ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
13 ΨΗΦΟΙ ΣΤΟ 'NO PROBLEM!' ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ....
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....JUSTICE FOR ALL...
-
PANTOS EGO DHLONO MEGALH DYSKOLIA ME TO NEO SYSTHMA
-
Σε κάποιους μεγαλύτερους σαν κι΄εμένα η ψηφοφορία αυτή θυμίζει τις εκλογές της χούντας.Ενώ άλλα ψήφιζες ,βρισκόταν πάντα τρόπος το αποτέλεσμα να είναι άλλο.Φαίνεται 13 ''αυθορμήτως προσελθέντες'' εκλογείς ψήφισαν μονοκούκι!!! Το πράγμα αρχίζει να γίνεται αστείο εως φαιδρό...
-
Σε κάποιους μεγαλύτερους σαν κι΄εμένα η ψηφοφορία αυτή θυμίζει τις εκλογές της χούντας.Ενώ άλλα ψήφιζες ,βρισκόταν πάντα τρόπος το αποτέλεσμα να είναι άλλο.Φαίνεται 13 ''αυθορμήτως προσελθέντες'' εκλογείς ψήφισαν μονοκούκι!!! Το πράγμα αρχίζει να γίνεται αστείο εως φαιδρό...Το παρατήρησα κι εγώ Αλλά το NO PROBLEM μπορεί να σημαίνει και ΠΑΛΙΟ....
-
Εννοείς κάτι αγαπητέ «Yannis-ChalkiRacingClub»;
Θες να γίνεις πιο σαφης; -
ΤΟ 15-0-3 ΕΓΙΝΕ 15-0-16 ΞΑΦΝΙΚΑ!!!
ΤΟ Ο ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ... -
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ?