-
-
Μπραβο ρε Χαρη!!!
-
Χαρη,μια πατρικη συμβουλη μετα απο τοσα χρονια πειρας.Σταματα να βγαζεις φωτογραφιες.
Εχεις πετυχει τοσο ωραια σημεια και χανεις την ομορφια τους μιας και βλεπεις μεσα απο ενα τοσο δα φακο.
Τα WRC τα βλεπεις μια φορα το χρονο,δεν κανει να τη χαραμιζεις για να βγαζεις φωτο.Βγαλε στα σερβις,στα ΣΕΧ,στις απλες,οχι στις ειδικες.
Αντε και του χρονου. -
Μπαρμπα-DAP,εχεις δικαιο σε αυτο που λές μεν,παρ'ολα αυτα ξεχνας την ικανοποίηση του φωτογραφου,που αισθανεται οτι συμμετεχει με τον τρόπο του σε κάθε αγωνα.
Χωρια το πόσες φορες θα ξαναδούμε αυτον τον αγωνα,αραχτοι στον καναπέ με μια μπύρα στο χεριΤα τελευταια μου χρονια,σε εναν αγωνα δεν είχα μαζιθ τη φωτογραφική μου,και εκεινον τον αγωνα ειναι σαν να μην τον παρακολούθησα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπαρμπα-DAP,εχεις δικαιο σε αυτο που λές μεν,παρ'ολα αυτα ξεχνας την ικανοποίηση του φωτογραφου,που αισθανεται οτι συμμετεχει με τον τρόπο του σε κάθε αγωνα.
Χωρια το πόσες φορες θα ξαναδούμε αυτον τον αγωνα,αραχτοι στον καναπέ με μια μπύρα στο χεριΤα τελευταια μου χρονια,σε εναν αγωνα δεν είχα μαζιθ τη φωτογραφική μου,και εκεινον τον αγωνα ειναι σαν να μην τον παρακολούθησα
Και γω τα πρωτα (!!!!) 15 χρονια παθιαζομουν για φωτο.Μετα καταλαβα τι εχανα οπως θα το καταλαβεις και συ οταν σταματησουν να τρεχουν τα WRC και ερθουν τιποτα αλλα πιο αδυνατα και πιο βραδυπορουντα.
Αλλα περι ορεξεως.... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και γω τα πρωτα (!!!!) 15 χρονια παθιαζομουν για φωτο.Μετα καταλαβα τι εχανα οπως θα το καταλαβεις και συ οταν σταματησουν να τρεχουν τα WRC και ερθουν τιποτα αλλα πιο αδυνατα και πιο βραδυπορουντα.
Αλλα περι ορεξεως....Πριν μερικά χρόνια αν δεν έβγαζα 6-7 φιλμς δεν σταματούσα. Τώρα τραβάω πολλά πραλλειπόμενα, SP και 2-3 σε κάθε ειδική για να θυμάμαι που έχω πάει...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και γω **τα πρωτα (!!!!) 15 χρονια **παθιαζομουν για φωτο.Μετα καταλαβα τι εχανα οπως θα το καταλαβεις και συ οταν σταματησουν να τρεχουν τα WRC και ερθουν τιποτα αλλα πιο αδυνατα και πιο βραδυπορουντα.
Αλλα περι ορεξεως....Άρα έχω 5-6 χρόνια ακόμα για φωτογραφίες!!!
Είναι αλήθεια πάντως πως ελάττωσα τον αριθμό των φώτο που τραβάω τα τελευταία χρόνια...
Μέχρι το επόμενο Ακρόπολις που ελπίζω να έχω ψηφιακή... -
Κι εγώ αν δε βγάλω τις φωτογραφίες μου νιώθω ότι δεν έκανα τίποτα.
Ομως έχω δοκιμάσει και video και ομολογώ ότι το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο.
Βέβαια χωρίς φωτό... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αλλα περι ορεξεως....Είμαι και εγώ οπαδός της DAPικής σχολής για την παρακολούθηση των rally.Αφήστε αυτή την δουλειά στους επαγγέλματίες και δώστε το 100% των αισθήσεων σας στην παρακολούθηση!
-
+10000
δεν μπορω να το ευχαριστηθω με φωτογραφικες και καμερεςπροσπαθεις με την σκονη εχεις την προσοχη σου εστιασμενη αλλου κλπ.
-
-
-
-
για να θυμηθουμε λίγο το 54ο
http://www.flickr.com/photos/kkot/sets/ ... 857002970/
Φωτογραφικό υλικό (54ο ΡΑ)