-
Μια λέξη θα σου πω.
Εξεταστική.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μια λέξη θα σου πω.Εξεταστική.
Χτυπημα κάτω απτη ζώνη καταραμένε
-
Μια λέξη θα σου πω.Εξεταστική.
Δίνεις εξετάσεις;
Συγχωρείσαι, τότε.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πέρυσι, Κύριε, η Funis ήταν η ΠΡΩΤΗ που έφτασε.
Πεστα Ηλία!!! Και όχι μόνο η πρώτη με διαφορά ώρας!! Οταν εφτασαν οι υπόλοιποι εμείς είχαμε ήδη κάνει μπάνιο, φάει μεσημεριανό και πίναμε καφε!! Αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
edit
To ότι ξεκινήσατε από 60 χλμ μακρυά, ενώ οι υπόλοιποι από αρκετά πολλαπλάσια δεν έχει καμία σημασία.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πεστα Ηλία!!! Και όχι μόνο η πρώτη με διαφορά ώρας!! Οταν εφτασαν οι υπόλοιποι εμείς είχαμε ήδη κάνει μπάνιο, φάει μεσημεριανό και πίναμε καφε!! Αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
edit
To ότι ξεκινήσατε από 60 χλμ μακρυά, ενώ οι υπόλοιποι από αρκετά πολλαπλάσια δεν έχει καμία σημασία.
Kαμία κύριε εξυπνε γιατι θα μπορουσαμε να το χαμε υπολογίσει να φευγαμε αργότερα από Πατρα, να μαστε εκει την ίδια ωρα με σας!!
Αντ'αυτού εμεις φυγαμε πουρνό πουρνό! Γιατι πάνω από όλα, είμαστε εγγλέζοι στα ραντεβου μας!!
-
Φοιτητες εισαστε, με απειρο χρονο, ενω οι αλλοι εχουμε και δουλειες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φοιτητες εισαστε, με απειρο χρονο, ενω οι αλλοι εχουμε και δουλειεςΜιλάμε για συνέπεια εδω όχι για χρόνο!
Τι σπαστικοί άνθρωποι, δεν τους πιάνεις πουθενα..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
edit
Kαμία κύριε εξυπνε γιατι θα μπορουσαμε να το χαμε υπολογίσει να φευγαμε αργότερα από Πατρα, να μαστε εκει την ίδια ωρα με σας!!
Αντ'αυτού εμεις φυγαμε πουρνό πουρνό! **Γιατι πάνω από όλα, είμαστε εγγλέζοι στα ραντεβου μας!! **8)
-
(εγω ειμαι ο μονος που θα γελαει με το 'φοιτητες' ???)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(εγω ειμαι ο μονος που θα γελαει με το 'φοιτητες' ???)Εσυ είσαι premium ρε, οπότε φυσικά θα γελάς με αυτό που δεν γελάει κανένας άλλος!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Φοιτητες εισαστε, με απειρο χρονο, ενω οι αλλοι εχουμε και δουλειες
Μιλάμε για συνέπεια εδω όχι για χρόνο!
Ναι ησασταν συνεπεστατοι στην ηλιοθεραπεια, την ωρα που, εμεις οι αλλοι, πηζαμε, κλεισμενοι σε 4 τοιχους
-
φευγω για ναυπακτο μετα τη δουλεια...
μπορει να τα πουμε για κανα ποτακι ριο, αλλα δεν υποσχομαι τιποτα.. μαλλον θα τη βγαλω στην παραλια και στο ησυχαστηριο μου!edit:
κανονιζουμε κανα ποτακι αποψε με το που φτασω?? -
εγω φευγω το απογευμα για ΣΚ..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
εγω φευγω το απογευμα για ΣΚ....να προσεχεις στους δρομους!
-
εγω φευγω το απογευμα για ΣΚ..Και προς τι το λυπημένο εικονίδιο? Καλά να περάσεις!
-
Και προς τι το λυπημένο εικονίδιο? Καλά να περάσεις!
Καλα ντε...για το ποτακι πηγαινε το λυπημενο υφος!
Ελατε Αμαλιαδα να το πιουμε εκει!
(το ποτακι ε? ) -
Εγώ θα δουλεύω. Ο άλλος θα βολτάρει μόνος του (ή όχι και τόσο μόνος).
-
Και προς τι το λυπημένο εικονίδιο? Καλά να περάσεις!
Καλα ντε...για το ποτακι πηγαινε το λυπημενο υφος!
Ελατε Αμαλιαδα να το πιουμε εκει!
(το ποτακι ε? )Λιαδα!
ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ! -
Εγώ θα δουλεύω. Ο άλλος θα βολτάρει μόνος του (ή όχι και τόσο μόνος).μονος θα μαι ρε απατεωνα!
-
Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε?
Και μόνος να πας, πάλι μόνος δε θα είσαι. Εκτός κι αν πας με τα πόδια.
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}