-
Ooooops!!!!
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
ARI & EL-EMΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
3 2 1 GO!!!
+1
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΓιώργο πολύ καλή η πληροφόρηση, βάλε το πόστ σου και εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=24627 για να είναι συγκεντρωμένα στις προσβάσεις.
-
Πέραν της γραμματείας του αγώνα, από που θα ενημερώνεστε για την κατάταξη/εγκαταλείψεις κλπ κατα τη διάρκεια των ειδικών; (ραδιόφωνο κλπ)...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πέραν της γραμματείας του αγώνα, από που θα ενημερώνεστε για την κατάταξη/εγκαταλείψεις κλπ κατα τη διάρκεια των ειδικών; (ραδιόφωνο κλπ)..._
Supersport fm 94,6. Είναι το επίσημο ραδιόφωνο του αγώνα για φέτος. Τώρα πόσο συχνή θα είναι η ενημέρωση...θα σε γελάσω!
-
Κανονιστε ολοι να πατε απο τηs ''κοπανεs'' με τιποτα χαμηλομενα τριμπουρδελα και να τουs φρακαρετε ολουs....
Μαλλον θα φατε.
Η θα σαs πετεξουν σε κανα γκρεμο
Αφηστε τηs κοπανεs ανοιχτεs ρεεεεεεεε.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Πέραν της γραμματείας του αγώνα, από που θα ενημερώνεστε για την κατάταξη/εγκαταλείψεις κλπ κατα τη διάρκεια των ειδικών; (ραδιόφωνο κλπ)...
_
Supersport fm 94,6. Είναι το επίσημο ραδιόφωνο του αγώνα για φέτος. Τώρα πόσο συχνή θα είναι η ενημέρωση...θα σε γελάσω!
Να μην ξεχνάμε και τον μόνο μέχρι τώρα σταθμό που μπορεί να χαρακτηριστεί ραδιοφωνό αλλά και τηλεόραση του αγώνα. Το σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας και δεν νομίζω κανένας φίλος του ραλλυ να έμεινε παραπονεμένος από την ενημέρωση που είχαμε από τον σταθμό αυτό ειδικά το 2005.
Όλη μέρα μια εκπομπή για τον αγώνα!
Βαρόσιουν κυριολεκτικά! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Να μην ξεχνάμε και τον μόνο μέχρι τώρα σταθμό που μπορεί να χαρακτηριστεί ραδιοφωνό αλλά και τηλεόραση του αγώνα. Το σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας και δεν νομίζω κανένας φίλος του ραλλυ να έμεινε παραπονεμένος από την ενημέρωση που είχαμε από τον σταθμό αυτό ειδικά το 2005.
Βαρόσιουν κυριολεκτικά!Μακράν η καλύτερη κάλυψη...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Βαρόσιουν κυριολεκτικά!Μακράν η καλύτερη κάλυψη...
_
Και πέφτουμε και σε περίοδο μεταγραφών ρε γαμώτο.
Θα μας τα πρήξουν κανονικά στον sport-fm.gr Ειδικά οι εκπομπές που παίρνουν οι ακροατές τηλέφωνο για να που την γνώμη τους δεν αντέχονται με τίποτε. Μία χούφτα ηρεμιστικά πρέπει να πιεις για τους αντέξεις! -
...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ 'VAS'-'VAS' ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΑΝΙΤΑΣ !!!!
-
Κάτι που μου έκανε εντύπωση ήταν η χθεσινή καταχώρηση-διαφήμιση του αγώνα στις Κυριακάτικες εφημερίδες και προφανώς επίσημη αφίσα του αγώνα.
Το Focus του νικητή του 2006 Gronholm με φόντο τις ταράτσες από τις πολυκατοικίες προφανώς πέριξ της ss Υμηττός του 2006.
Τώρα αυτή η σύνθεση βοηθάει την τουριστική προβολή της χώρας;
Και εν τέλει και για αυτό φταίει το κράτος; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κάτι που μου έκανε εντύπωση ήταν η χθεσινή καταχώρηση-διαφήμιση του αγώνα στις Κυριακάτικες εφημερίδες και προφανώς επίσημη αφίσα του αγώνα.Το Focus του νικητή του 2006 Gronholm με φόντο τις ταράτσες από τις πολυκατοικίες προφανώς πέριξ της ss Υμηττός του 2006.
Τώρα αυτή η σύνθεση βοηθάει την τουριστική προβολή της χώρας;
Και εν τέλει και για αυτό φταίει το κράτος;+1000
Δεν πρόσεξα αν φαίνονται και οι must στην Ελλάδα κεραίες στις ταράτσες!!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΑΝΙΤΑΣ !!!!Και έλεγα, σε ποιον ανήκει ο αγώνας, σε ποιον ανήκει...
Whatever...
-
Νεώτερα απο Σχηματάρι...η ειδική είναι ΑΠΟΛΥΤΑ στεγνή μάλιστα το χώμα έχει σφίξει τόσο ώστε σε πολλά σημεία έχει 'λαστιχιές' απο τα σημερινά περάσματα.
-
Ωραία!!!
Τα προγνωστικα του καιρου μιλάνε για καλό καιρό,δίνοντας πιθανότητες για βροχή στην περιοχη μόνο για την Κυριακή.Πέμπτη,Παρασκευή και Σαββατο προβλέπονται όλα στεγνα και ηλιόλουστα
-
Σε λίγες ώρες κατηφορίζω.
Ελπίζω να σας βρω όλους σας εκει....'χάμου'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε λίγες ώρες κατηφορίζω.Ελπίζω να σας βρω όλους σας εκει....'χάμου'
Πωs λεγετε η τουρτα στην θεσαλλονικη;
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
Σε λίγες ώρες κατηφορίζω.
Ελπίζω να σας βρω όλους σας εκει....'χάμου'
Πωs λεγετε η τουρτα στην θεσαλλονικη;