-
Χαχα!! γελάω μαζί σου!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eντάξει, δεν έχω σκοπό να κάνω και κανένα χρόνο της προκοπής με δαύτα, ρωτάω αν είναι επίφοβα για κανα κλατάρισμα σε φάση πίεσης.Απλως μην κανεις το λαθος και πεις 'Αν εκανα με αυτα 1.χχ.ψψ , φαντασου ποσο θα κανα με ενα σετ καινουρια!! '
Το πιθανοτερο ειναι να εκανες χειροτερο.... -
Αν τα δεις πώς είναι, θα καταλάβεις...
Μιλάμε για μαμά ζαντολάστιχα απο Ραλλί, με τα Γλιστρέλλι Ρ700 (ή 7000, δε θυμάμαι καλά ποια έμπαιναν στο ραλλί)
Απλά μετά από τόση απραξία και τόσο πολυκαιρισμένα που είναι, δεν λογαριάζονται για λάστιχα. Τελευταία φορά που μπήκα, παρότι έκανα ίσα με 50 γύρους και έφυγε το ξερό πέλμα, γλίστραγαν αρκετά.
Επειδή ακριβώς είναι αρκετά παλιά ρωτάω αν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Άντε να φαγωθούν, μπας και κοτσάρω στις ραλλόζαντες τίποτα ΙΜΗΖ (tm by.... tm ) -
Αύριο [δηλαδή σήμερα] Τετάρτη 14/2 θα είμαι Μέγαρα κατά τις 1. Αν είναι κανενός ο δρόμος...ας έρθει για παρέα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αύριο [δηλαδή σήμερα] Τετάρτη 14/2 θα είμαι Μέγαρα κατά τις 1. Αν είναι κανενός ο δρόμος...ας έρθει για παρέαΧαχαχα του Αγ. Βαλεντινου, παρεα με την αγαπη σου ?
-
Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι το εισιτήριο εισόδου στην Πίστα
αυξήθηκε!!!Απο το ήδη ακριβό των 40 ευρώ πλέον πρέπει να πληρώνουμε 50
ευρώ για την κάθε μας επίσκεψη στην πίστα!!!!Ειλικρινά θα περίμενα να μειωθεί σε μια προσπάθεια της πίστας να προσελκύσει περισσότερο κόσμο
μέσα στην πίστα!!!Και αντι αυτού έχουμε μια αδικαιολόγητη άυξηση .....Δεν ξέρω ποιά είναι η άποψη σας αλλά εμένα με βρίσκει αντίθετο!!!
Και μιλάω- τουλάχιστον απο την πλευρά μου- διότι κάθε χρόνο επισκέφτομαι
την πίστα πάνω απο 30 φορές!!!!Δηλαδή 50 επί 30 μας κάνει .........1500 ευρώ για να μπώσε μια πίστα,
η οποία δεν έχει αλλάξει τάπητα ποτέ!!!!
Δεν προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια στους οδηγούς (χωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστικό όχημα)
Δεν έχει δικούς της πυροσβεστήρες!!!(πρίν λίγες μέρες κάηκε ένα ΕΒο ιδιώτη εκεί μέσα)!!!!
Δεν έχει μια καφετέρια της προκοπής να πιούμε ένα καφέ!!!!Και ρωτάω βρε παιδιά.....που λέτε να οφείλεται αυτήη άυξηση?????
Μήπως μας περνάνε για κορόιδα???
Τι πρέπει να κάνουμε????
-
Ο χρήστης Tomgeo έγραψε:
Μήπως μας περνάνε για κορόιδα??? -
Φίλε Tomgeo όταν είχα μάθει τις νέες τιμές της πίστας είχα γράψει τα παρακάτω,αλλά δεν βρήκα κανέναν να απαντήσει ή να σχολιάσει κτ
Φέτος που ξεκίνησα να ασχολούμαι αρκετά ενεργά με το θέμα πίστα(των Μεγάρων συγκκριμένα),άρχισα να σχηματίζω και μια δική μου άποψη γύρω από την κατάσταση που επικρατεί.
Ανοίγω αυτό το topic λοιπόν,για να σχολιάσουμε όσα βλέπουμε κ δεν μας αρέσουν.
Προσωπικά δε θα σταθώ στο ότι η πίστα είναι ένα χωράφι,στο ότι η ποιότητα της ασφάλτου είναι μέτρια,στο ότι δν υπάρχει κάποιο αναψυκτήριο ή εστιατόριο κλπ.Αυτά τα θεωρώ ψιλά γράμματα.
Αν κάτι με στενοχωρεί είναι η έλλειψη ασφάλειας-και φυσικά δε μιλάω για πράγματα τόσο προχωρημένα όσο πυροσβεστικέσ φωλιες ή πυροσβεστήρες ψηράς σκόνης.
Τα περισσότερα κερμπ είναι παντελώς ακατάλληλα και επικίνδυνα(και σίγουρα δεν είναι λύση να βάζουμε λάστιχα πάνω τους για να μην τα χρησιμοποιούν οι οδηγοί-έτσι απλά τα κάνουμε ακόμα πιο επικίνδυνα).Κάποιες αμμοπαγίδες σε κρήσιμα σημεία της πίστας,οδηγούν εύκολα αυτοκίνητα σε ανατροπή.
Εμ πάση περιπτώση,είχα συμφιλιωθεί με όλα αυτά,και τα ανεχόμουν,γιατί στο δρόμο πλέον δεν έβρισκα αρκετό ενδιαφέρον αφ'ότου επισκέφτηκα για πρώτη φορά την πίστα.
Όμως έμαθα ότι από την καινούργια χρονιά το κόστος εισόδου αυξάνεται!
Τα Σαββατοκύριακα γίνεται 50ευρώ από 40,ενώ της καθημερινές ισχύει το εξής κουφό!-από το πρωί μέχρι τις μίαμιση είναι 25ευρώ,και από τις μιάμιση ως το βράδυ άλλα 25!
Πέρα από ότι το νέο σύστημα χρέωσης μου φένεται χαζό,(ένας που θα πάει στις 12 τι θα κάνει?)αν κάποιος θελήσει να κάτσει όλη τη μέρα όπως παλιότερα,θα πληρώσει 25τις εκατό περισσότερα από πριν,είτε καθημερινή είτε ΣΚ!
Μιλάμε για πολύ μεγάλη αύξηση ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες μένουν ουσιαστικά οι ίδιες!!
Ένα καινούργιο μανόμετρο και η κατασκευή μιας καφετέριας(κάποια στιγμή) είναι αστεία,όταν σε θέματα ποιότητας ασφάλτου και ασφάλειας η πίστα μένει εντελώς ίδια τόσα χρόνια τώρα!Στην πίστα άλλωστε δε μας ενδιαφέρει η καφετέρια αλλά να ξεδίνουμε κάτω από ασφαλής συνθήκες!Ειλικρινά αν υπήρχε εναλλακτική λύση κοντά στην Αθήνα,ούτε απ'έξω δε θα περνούσα ξανά απ'τα Μέγαρα.Κ όλα αυτά από ιδιοκτήτες οι οποίοι συμβουλεύουν τον κόσμο να στραφεί στις πίστες.
Απορώ αν καταφέρνουν να αηδιάζουν εμένα,που για την οδήγηση σε πίστα σπαταλάω όλα τα χρήματά μου και τον χρόνο μου,και που όπως και να ήταν τα πράγματα πάλι θα πήγαινα,πως περιμένουν να τραβήξουν νέο κόσμο ανυποψίαστο και χωρίς προηγούμενες εμπειρίες πάνω στο θέμα.
Άλλωστε τα οργανωμένα κλαμπ αυτοκινήτων,έχουν σταματήσει προ πολλού να κλείνουν τα Μέγαρα για trackdays,(ο μόνος τρόπος να γνωριστεί με την πίστα πολύς κόσμος που διαφορετικά δε θα είχε την ευκαιρία)μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν στο πολύ υψηλό ενοίκιο!Aν μας θεωρούν κορόιδα?Σίγουρα.
Αν μπορούμε να κάνουμε κτ?Πιστεύω πως όχι.
Στα άμεσα σχέδια είναι η κατασκευή μιας καφετέριας στην πίστα των Μεγάρων.Όλα τα χαμε και έλειπε η καφετέρια -
Μαλλον συμφερει να πεταγομαστε μεχρι το Ring!
-
Καρτέλ η πίστα λοιπόν...
Ζω για τη στιγμή που θα γίνει μια άλλη πίστα κοντά στην Αθήνα...όσο και αν αργήσει.
Και τότε...ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ τους...
Ο Έλληνας ξεχνάει εύκολα όμως...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ζω για τη στιγμή που θα γίνει μια άλλη πίστα κοντά στην Αθήνα...όσο και αν αργήσει.Αυτό μου ακούγεται αρκετά ματαιόδοξο...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ζω για τη στιγμή που θα γίνει μια άλλη πίστα κοντά στην Αθήνα...όσο και αν αργήσει.
Kαι τί σε κάνει να πιστεύεις ότι η επόμενη πίστα που θα κατασκευαστεί κοντά στην Aθήνα θα έχει γενική είσοδο
-
Αλήθεια σας φαίνεται πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε!!!
Για να είμαι ειλικρινής...επειδή είμαι εθισμένος με τις πίστες....δεν μπορώ να μην πάω...
Απο την άλλη βέβαια μπορούμε να απευθυνθούμε στους διαχειριστές,που αν
δεν κάνω λάθος είναι η 4Τροχοί και να τους δείξουμε την δυσαρέσκεια μας!!!Με το να το αφήσουμε απλά να περάσει έτσι.....περνάει το δικό τους!!!!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Kαι τί σε κάνει να πιστεύεις ότι η επόμενη πίστα που θα κατασκευαστεί κοντά στην Aθήνα θα έχει γενική είσοδο
Aπλά στην επόμενη πίστα, τα λεφτά που θα δώσεις θα πιάνουν και τόπο, όσα κι αν είναι το ποσό που θα κληθείς να δώσεις, καθώς ό,τι είναι να γίνει δεν θα γίνει με προδιαγραφές πτηνοτροφείων Mεγάρων, αλλά βάσει FIA, που σημαίνει πολλά ...Η αλήθεια πάντως είναι ότι άν συγκρίνουμε τις τιμές απο γνωστές πίστες του
εξωτερικού δεν θα βρούμε μεγάλες διαφορές!!!Αλλά αυτές είναι πίστες....
που καμιά σχέση δεν έχουν με τα φτωχά Μέγαρα!!!
Εγω το προσπερνάω αυτό,και λέω πάλι καλά που υπάρχουν και τα Μέγαρα!!
Η διαφορά μου και αντίδραση μου είναι ότι η πίστα δεν διοικείται απο ανθρώπους
που πραγματικά θέλουν να μαζέψουν κόσμο εκεί!!!
Και είναι κρίμα.....γιατι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω απο την διοίκηση είναι
κατα τα άλλα οι γνωστοί και πολυτιμημένοι για την προσφορά τους στα Ελληνικά
Αυτοκινητιστικά Δρώμενα της Ελλάδας χρόνια τώρα!!!!!Δεν πιστέυω ότι χρειάζεται,ούτε πολύ χρήμα ούτε κόπος για να συμμαζεφτεί
αρχικά η κατάσταση στα Μέγαρα!!!Μεράκι χρειάζεται και όρεξη για δουλειά!!!!
Αλλά δυστυχώς....είναι και αυτοί Ελληνες!!!!!
-
Ο χρήστης Tomgeo έγραψε:
Αλήθεια σας φαίνεται πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε!!!Για να είμαι ειλικρινής...επειδή είμαι εθισμένος με τις πίστες....δεν μπορώ να μην πάω...
Απο την άλλη βέβαια μπορούμε να απευθυνθούμε στους διαχειριστές,που αν
δεν κάνω λάθος είναι η 4Τροχοί και να τους δείξουμε την δυσαρέσκεια μας!!!Με το να το αφήσουμε απλά να περάσει έτσι.....περνάει το δικό τους!!!!
Προσωπικά και εγώ... οταν άκουσα για το 50ρικο, μιας και το επιπλέον έναντι ήρθε χωρίς KANENA ανταποδοτικό όφελος, πέραν της υφιστάμενης αλάνας...
Θέτω εαυτόν στην διάθεση όσων πιστεύουν πως πρέπει ν'αντιδράσουμε ενάντια σε αυτή την χωρίς αντίκρυσμα αύξηση, και περιμένω νέα σας για τις επόμενες 'αγωνιστικές' κινητοποιήσεις...
Vive la Megara-cion!
Y.Γ.
Aληθεια τα μέλη του 4TF συνεχίζουν και πληρώνουν 'κάτι' λιγότερο ή έχει πάψει αυτό πλέον;;;Y.Γ.
Tο κόστος εισόδου με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε πίστα στο εξωτερικό σίγουρα ΔEN είναι 40 και 50 ευρώ για όλη την ημέρα αλλά ποσά πολλαπλάσια αυτών. Bέβαια, άλλο να έχεις το αμάξι σου με 50 ευρώ μέσα σε μια αλάνα χωρίς να μπορείς να βρεις έστω μιαβρύση να πιείς νερό (γμτ), και άλλο να δίνεις όσα λεφτά δίνει κάποιος στο εξωτερικό και έχει δικό του paddock, και όλες τις ανέσεις και ασφάλεια που παρέχονται από τους ανθρώπους που εργάζονται και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν για να εξυπηρετούν, φροντίζουν και προστατεύουν τους petrolhead-πελάτες... -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
-
50
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Y.Γ.
Aληθεια τα μέλη του 4TF συνεχίζουν και πληρώνουν 'κάτι' λιγότερο ή έχει πάψει αυτό πλέον;;;Αυτό έχω την εντύπωση ότι ίσχυε μόνο για τις 'special' ημέρες (4TF Trackday Events) που είχαν κανονιστεί σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους.
-
Εγώ (νομίζω) πάντα λιγότερα πλήρωνα.
-
Μήπως απλά έτυχε να πας μόνο σε μέρα που ήταν trackdayτων 4τροχών?
Tomgeo μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε για τον λόγο ότι οι ιδιώτες δν αποφέρουν χρήματα στην πίστα.Γιαυτό μας έχουν γραμμένους.Εσύ πας 30 φορές το χρόνο αλλά πόσοι πάνε με την ίδια συχνότητα?Σίγουρα μετριούνται στα δάχτυλα.Οι περισσότεροι από τους ιδιώτες άντε να μπούνε 2-3 φορές το χρόνο.
Παμε Μεγαρα;