-
Μάλλον εννοείς και εμένα!!
Λοιπόν, το πρωί το 206 μου ήταν χωρίς καθίσματα και ρεζέρβα.Μετά από 2 σφαλιάρες, η μία με τέρμα γκάζι μεταξύ Κ3-Κ4.Η άλλη στην είδοσο της Κ11 πάλι το πίσω μέρος αλλά λόγω φρένου!Το έντυσα ξανά και άρχισα να γράφω χρόνο!!Σταμάτησα στο 1:47:731 με πολιτικό λάστιχο και συνοδηγό!
Αυτά! -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Λοιπόν, το πρωί το 206 μου ήταν χωρίς καθίσματα και ρεζέρβα.Μετά από 2 σφαλιάρες, η μία με τέρμα γκάζι μεταξύ Κ3-Κ4.Η άλλη στην είδοσο της Κ11 πάλι το πίσω μέρος αλλά λόγω φρένου!Το έντυσα ξανά και άρχισα να γράφω χρόνο!!Σταμάτησα στο 1:47:731 με πολιτικό λάστιχο και συνοδηγό!
Αυτά!με τερμα γκαζι και εφαγες σφαλιαρα???
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καμμιά 130 συμμετοχές,πολύ κέφι,καλά αυτοκίνητα και πολύ καλός καιρός
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ήταν 70 την Κυριακή και οι υπόλοιποι το Σάββατο!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Αυτά!με τερμα γκαζι και εφαγες σφαλιαρα???
Ναι γιατί ήταν πολύ ελαφρύ πίσω και είχε και αρκετή πίεση στα λάστιχα.Τα πίσω.Η μούρη ήταν Βιδωμένη συνέχεια.Δεν είχα πουθενά υποστροφή.Μόνο υπερστροφη!όλο το club έβγαζε μούτρα εγώ κώλο!
Μετά όμως πολύ ωραίο! -
Εσύ κάτι χρωστάς!!....
-
Εσύ κάτι χρωστάς!!....
Ναι! Κάτι λεφτά στον Αντρέα!
Κάτι άλλο;
Μη μου πεις ότι θες βόλτα!
-
είχε κόσμο, πολύ κόσμο (οταν μπαίνανε τα bmw δεν έβρισκες θέση στην κερκίδα!) καλό κλίμα, καλή οργάνωση και πέρασα δύο φουλ μέρες στις Σέρρες και το μόνο που με χάλασε ήταν η μπόμπα στις 4 το βράδυ...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
είχε κόσμο, πολύ κόσμο (οταν μπαίνανε τα bmw δεν έβρισκες θέση στην κερκίδα!) καλό κλίμα, καλή οργάνωση και πέρασα δύο φουλ μέρες στις Σέρρες και το μόνο που με χάλασε ήταν η μπόμπα στις 4 το βράδυ...Για τα κοριτσάκια όμως δεν λες τίποτα Νικολάκη......
-
Εσύ κάτι χρωστάς!!....
Ναι! Κάτι λεφτά στον Αντρέα!
Κάτι άλλο;
Μη μου πεις ότι θες βόλτα!
Ναι τώρα που το ξανασκέφτομαι άλλος χρωστάει....
Μάρκο ακούς? -
μμ, ναι, βασικά αυτό το ΣΚ είχα το ρόλο του Serres Track Taxi. Πρέπει να έβαλα 8-10 συνοδηγούς μέσα ενώ έδωσα και το 106 στον Πασχάλη του R40 να το πάει 3-4 γύρες...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
είχε κόσμο, πολύ κόσμο (οταν μπαίνανε τα bmw δεν έβρισκες θέση στην κερκίδα!) καλό κλίμα, καλή οργάνωση και πέρασα δύο φουλ μέρες στις Σέρρες και το μόνο που με χάλασε ήταν η μπόμπα στις 4 το βράδυ...Kάτι ξέραμε εμείς και φύγαμε σάββατο βράδυ νωρίς νωρίς.. Και από ό,τι καταλαβαίνω, λαλακία κάναμε που δεν ήρθαμε κυριακή..
-
Ο χρήστης tsapi έγραψε:
είχε κόσμο, πολύ κόσμο (οταν μπαίνανε τα bmw δεν έβρισκες θέση στην κερκίδα!) καλό κλίμα, καλή οργάνωση και πέρασα δύο φουλ μέρες στις Σέρρες και το μόνο που με χάλασε ήταν η μπόμπα στις 4 το βράδυ...
Kάτι ξέραμε εμείς και φύγαμε σάββατο βράδυ νωρίς νωρίς.. Και από ό,τι καταλαβαίνω, λαλακία κάναμε που δεν ήρθαμε κυριακή..
Μάλλον κάνατε λάθος...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
είχε κόσμο, πολύ κόσμο (οταν μπαίνανε τα bmw δεν έβρισκες θέση στην κερκίδα!) καλό κλίμα, καλή οργάνωση και πέρασα δύο φουλ μέρες στις Σέρρες και το μόνο που με χάλασε ήταν η μπόμπα στις 4 το βράδυ...Tα τσιγάρα τα ποτα και τα ξενύχτιααααα
εεεεεχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτιααααα
-
Ο χρήστης tsapi έγραψε:
Kάτι ξέραμε εμείς και φύγαμε σάββατο βράδυ νωρίς νωρίς.. Και από ό,τι καταλαβαίνω, λαλακία κάναμε που δεν ήρθαμε κυριακή..
ναι φίλε, είχε το διπλάσιο κόσμο απο το Σάββατο ! και πολύ γλέντι !
αν δεν είχα το κεφάλι μου θα το φχαριστιόμουνα ακόμα παραπάνω και θα έμπαινα και σε κάνα Κοζανίτη συνοδηγός.
-
Ισχύει ότι κάποιος με gt έκανε 1.39.99;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ισχύει ότι κάποιος με gt έκανε 1.39.99;δεν θα μου τρελενεσαι....
πρωτα θα βλεπεις ολα τα SPECS και μετα θα καθεσαι να αναρωτιεσαι
(φιλικη συμβουλη)
-
Ο Μάρκος που είναι?
-
Ο Μάρκος που είναι?παλευει με την σαλιαρα στην μπλουζα του
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ισχύει ότι κάποιος με gt έκανε 1.39.99;Για τον συγκεκριμένο δεν ξέρω το αυτοκίνητο.
Ο επόμενος όμως χρόνος από Golf GT είναι 1.40.65, είναι Κοζανίτης και το αμάξι είναι απείραχτο και με βολτίσια λάστιχα. Στο Αιγίνιο βέβαια με μαμα 106 gti εγώ είμουν μισό δευτερόλεπτο πίσω του όταν είχα μαμα το 106 μου.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)