-
Στήν τελευταία στροφή δέν μου είπες ότι βγήκες Χάρη;
-
Γιατί τι έχει η Κ15...?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στήν τελευταία στροφή δέν μου είπες ότι βγήκες Χάρη;Η τελευταία δεν είναι η Κ15;
Χτύπησα στο κερμπ που είναι πάνω στην ευθεία.
Υποστροφή μέχρι αηδίας, όταν άφησα το γκάζι δεν μαζευόταν με τίποτα. Βασικά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε, εκτός από το ότι δεν φανταζόμουν ότι θα ανοίξει τοοοοοσο πολυ την την μούρη του.
-
Κ15 είναι η δεξιά του 'ές' πρίν τήν δεξιά Κ16 που βγάζει στήν ευθεία
Που βγήκες εσύ;Στήν Κ16 δεν βγήκες; -
Η στροφή που βγάζει στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού θεωρείται Κ15?
-
Σύμφωνα με το preview του trackday-special η τελευταία στροφή της πίστας είναι η Κ15! Μπορεί να έχω και λάθος αλλά η φωτο εκεί δείχνει σαν 15 αυτή μετά το S... Οπότε τι γίνεται μ'αυτή που βγάζει στην ευθεία? Sorry αν τα posts έρχονται λίγο καθυστερημένα αλλά νομίζω πως η ενημέρωση έχει δικά της συναισθήματα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κ15 είναι η δεξιά του 'ές' πρίν τήν δεξιά Κ16 που βγάζει στήν ευθεία
Που βγήκες εσύ;Στήν Κ16 δεν βγήκες;Δεν ήξερα ότι υπάρχει Κ16.
Βγήκα στο κερμπ στην αριστερή πλευρά της ευθείας.
Το χει ξανακάνει κανείς;
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Η στροφή που βγάζει στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού θεωρείται Κ15?Κ16
η Κ15 είναι στο τελευταίο 'ές'.Η αριστερή είναι η Κ14 και η δεξιά η Κ15.Μετά απο αυτές περνάμε την τελευταία δεξιά (Κ16) που μας βγάζει στήν ευθεία
-
Η πίστα έχει συνολικά 16 στροφές,σύμφωνα με το σάιτ της πίστας
http://www.serrescircuit.gr/index.php?o ... e&SubMenu=
Η τελευταία πρίν τήν ευθεία είναι η Κ16
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το χει ξανακάνει κανείς;
Καλά,τί νομίζεις,ότι ήρθες να μας ανοίξεις τα μάτια;
Είχα έξοδο και εγώ εκεί,και μάλιστα αφού βγήκα στήν εξωτερική της στροφής ξαναδιέσχισα το οδόστρωμα και ξαναβγήκα και στό εσωτερικό της
Αλλά δεν έπαθα τίποτα.Μόνο που είχε γεμίσει με χώμα αναμεταξύ ζάντας και ελαστικού,και έχανα αέρα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
O Αντρέας γύρισε σε 1.42.7 με το kadett και χάι λάιτ ήταν η οδήγηση του Punto!
Aυτός δεν είναι σούπερ χρόνος; Τώρα το κατάλαβα βλέποντας τους χρόνους στα fight club του drive
-
Έχεις δίκιο Ανδρέα! Στο site του tds λέει πως όντως η πίστα έχει 16 στροφές αλλά στις φωτο δείχνει 15 στροφές!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aυτός δεν είναι σούπερ χρόνος; Τώρα το κατάλαβα βλέποντας τους χρόνους στα fight club του drive
Να σε πληροφορήσω ότι ο μικρότερος χρόνος κερδίζει!!!
Και τό 1:42:37 (που μέτρησα) είναι ποοοολύ μέτριος χρόνος -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πράγματι, στη βόλτα που έκανα με τον Ανδρέα, ο 'Μακαρίτης' του αλλά και ο ίδιος πετούσαν!
-
Μισό λεπτό ρε κυνηγε γιατί θα μας τρελάνεις!!
Το 1:42:37 είναι χρόνος γρηγορότερος απο puma, ibiza cupra,147 2.0, fiesta st, colt czt. Το kadett πόσο γρήγορο μπορεί να είναι σε σχέση με αυτά;
Χρονομετρήσεις πως γίνονται; Χειροκίνητα; -
Εγώ σου λέω ότι,οι χρόνοι τών δοκιμαστών τών περιοδικών,ΔΕΝ αντανακλούν τίς δυνατότητες τών δοκιμαζόμενων αυτοκινήτων
Οι δοκιμαστές αυτοί,ΔΕΝ οδηγούν για να γράψουν χρόνους,αλλά για να κάψουν λάστιχα
Απλά πράματαΟι χρονομετρήσεις γίνονται χειροκίνητα μέν,αλλά μή νομίζεις ότι έχουνε σημαντική απόκλειση απο τίς μετρήσεις με φωτοκύτταρο.Το πολύ-πολύ να φάει (+ ή -) κανα-δυο δέκατα
-
Χμ, οκ ας το δεχτώ αυτό που λες για τα περιοδικά.
Πότε θα με κάνεις βόλτα;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πότε θα με κάνεις βόλτα;
Αμα έρθεις θα σε κάνω.Δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο εγώ
-
Θα έρθω θα έρθω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πότε θα με κάνεις βόλτα;
Αμα έρθεις θα σε κάνω.Δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο εγώ
Εγώ που έκανα τόσο κολακευτικά σχόλια τι κερδίζω...?
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)