-
Ο χρήστης akis akis έγραψε:
μήπως γνωρίζει κανείς αν στη θεσσαλονίκη μπορώ να βρώ κανένα καλό φανοποιό για επιδιόρθωση μικρής λακουβας στη λαμαρίνα χωρίς να χρειάζεται βάψιμο;Χωρίς να έχω δει τη ζημιά, είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις φανοποιό και όχι μάγο; Ειδικά αν είναι εκείνη η παλια που έλεγες πάνω στο νεύρο.
-
δυστυχώς δεν είναι η παλιά,προχθές καθώς πήγα να πετάξω τα σκουπίδια ανοιξα με περισσότερη δύναμη τον κάδο,αυτούς τους μικρούς που ανοίγουν απο πα΄νω και το καπάκι έπεσε πανω στο καπό και μου έκανε μια μικρή λακούβα γαμ@σε τα.Μιλάμε για την υπερτατη γκαντεμιά
-
Παιδια και εγω εκανα ενα ωραίο γδάρσιμο σε ολη την πόρτα σε πολλά σημεία όταν παρκαρα χτες, εκτός των άλλων έχουν γίνει και πολλά επιφανειακά μικρά βαθουλωματάκια απο κολονα που δεν την πρόσεξα μεσα στα σκοτάδια
Το αυτοκινητάκι είναι corsa c 1.2 και δεν έχει ένα μήνα που το πήρα καινούργιο!
Είμαι απο θεσσαλονίκη, σκεφτόμουν να το πάω στην αντιπροσωπεία (SINIS) να το διορθώσουν στο δικό τους φανοποιείο! Θα το κάνουν όμως όπως ακριβώς ήταν απο το εργοστάσιο? Η μήπως να το πάω σε κανένα άλλο που εξειδικεύονται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις?
χτύπημα σε πόρτα κα επιδιόρθωση