-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ενα μονο θα πω: Ρε αχαιρευτε Κρουση, δεν σου φτασαν ολες οι φωτο που τραβηξες?? Επρεπε να μας παρεις και μολις ξυπνησαμε με την τσιμπλα στο ματι?? Τι ναι αυτος ρε?? Α παπαπα...
Τα requests σας με e-mail παρακαλώ
Καλά !! ... που να δει και τις φωτογραφίες που θα ανεβάζω το μεσημέρι
-
η επιστροφή δε είχε απο όλα, στροφιλίκια, μοσχάρια με μακαρονάδες , ανεμοστρόβιλλους, καταρακτώδη βροχή και ατελείωτο μποτιλιάρισμα μετά την κόρινθο...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλά !! ... που να δει και τις φωτογραφίες που θα ανεβάζω το μεσημέριΟχι ρε Βασιλη.. Κι εσυ??
(σε συγκινησα καθολου?? )
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
η επιστροφή δε είχε απο όλα, στροφιλίκια, μοσχάρια με μακαρονάδες , ανεμοστρόβιλλούς, καταρακτώδη βροχή και ατελείωτο μποτιλιάρισμα μετά την κόρινθο...Φαντάσου ότι και στις 01:00 που πέρασα εγώ ακόμα είχε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καλά !! ... που να δει και τις φωτογραφίες που θα ανεβάζω το μεσημέρι
Οχι ρε Βασιλη.. Κι εσυ??
(σε συγκινησα καθολου?? )
Ψιτ ... αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις
-
αυτή τη διαβολίκη του κρουσι να βάλετε
-
Κι εγω βρηκα μποτιλιαρισμα.....
Συνολο 2 νταλικες και 4-5 Ι.Χ. από Ναυπακτο μεχρι Ιτεα
Αφού δεν μπορεσα να καταρριψω το (δικο μου ) ρεκορ διαδρομης
Χάλια -
τελικά η τεμπούρα πίνεται με πάγο πιο ευχάριστα..
έπρεπε να πάρουμε και λίγη για το δρόμο... -
Αυτό το τόπικ είναι πολύ σπαστικό.
-
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
τελικά η τεμπούρα πίνεται με πάγο πιο ευχάριστα..
έπρεπε να πάρουμε και λίγη για το δρόμο...Τεντούρα λεμε βρε kamil!!!
-
έλα τώρα, μπου-ντου μικρή η διαφορά
-
Λοιποοον μιας και ειπια καφε, ας πω 2 κουβεντες!!
Η εκδρομη ηταν απιστευτη! Ο Ηλιας ειχε κανονησει τα παντα!! Το μονο που δεν βγηκε ήταν η 3ωρη ειδικη αλλα τα χιλιομετρα μας τα καναμε, τα αυτοκινητα μας τα στριψαμε και το φαι μας το φαγαμε (πως έτσι? )
Η παρεα ηταν φανταστικη, κολλησαμε ολοι μια χαρα! Οι παραλιες της περιοχης υπεροχες (αν και μια τιμησαμε βασικα). Το φαγητο υπεροχο αν και δε θελω να ξαναδω ψάρι για κανα χρόνο τωρα!
Το Σαββατο το πρωι αθληθηκαμε όσο δεν πάει, βολευ, ρακετες και Βeach soccer με αποτελεσμα να ειμαι πιασμενη οσο δεν πάει (γιατι ειμαι κ πολυ αθλημενος ανθρωπος! ). Και μαυρισαμε οσο δεν πάει.. Δεν φαινόμαστε το βραδυ (ε Αννα?? )
Το οτι δεν χαθηκαμε (με τον asimov μπροσταρη ) ηταν θαυμα αλλα αφου επετευχθει οοολα καλα!! Μετα τη λυσσα της ημερας το ποτακι στο μπαρακι πανω στην παραλια ήταν το χαλαρωτικο κερασακι!!
Γενικα θα το θυμόμαστε για καιρο! Γελασαμε οσο δεν πάει! Τα παιδια Ηλια-Βασιλη φανταστικα παιδια, να σας ζησουν!!
Γεμισαμε 2 φορες το αυτοκινητο βενζινη αλλα χαλαλι!! Να μαστε καλα να ξαναπαμε!!!!
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτό το τόπικ είναι πολύ σπαστικό.+1
Τώρα που ξεμπροστιάστηκε η funis να δώσω κι εγώ κάτι συναυλιακές που έχω;
Forum γερά September is κοντά!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτό το τόπικ είναι πολύ σπαστικό.+10
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τώρα που ξεμπροστιάστηκε η funis να δώσω κι εγώ κάτι συναυλιακές που έχω;Οχι!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το οτι δεν χαθηκαμε (με τον asimov μπροσταρη ) ηταν θαυμα αλλα αφου επετευχθει οοολα καλα!Οχι μονο ΔΕΝ χαθηκαμε, αλλά σας εμαθα και εναλλακτικες διαδρομες
(ειχα κι ενα αγχος για ενδεχομενο μπινελικι απο τον αλητη-κοντρακια με το ραλί και τα κουτσουβελα που περιμενε κανα μισαωρο στημενος στη Γαστουνη )Επισης θα ηθελα να καταγγειλω οτι ο ιδιος αλητης-κοντρακιας το Σαββατο το βραδυ ΞΑΝΑΕΦΑΓΕ και μετα...... αδιαφορα.....
ΥΓ. Τί εχουν τα ερμα (τα Πεζο) και ψοφανε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτό το τόπικ είναι πολύ σπαστικό.
+1
Τώρα που ξεμπροστιάστηκε η funis να δώσω κι εγώ κάτι συναυλιακές που έχω;
Forum γερά September is κοντά!!!
Εγώ περιμένω να φορτίσει η μπαταρία για να τις ανεβάσω!
Το οτι δεν χαθηκαμε (με τον asimov μπροσταρη ) ηταν θαυμα αλλα αφου επετευχθει οοολα καλα!! Μετα τη λυσσα της ημερας το ποτακι στο μπαρακι πανω στην παραλια ήταν το χαλαρωτικο κερασακι!!
-Ρε Χρήστο, ευθεία δεν έλεγε η ταμπέλα για εθνική;
-Δεξια έλεγε, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ! Ευθεία πάει στο κέντρο της Γαστούνης...Όσο είδατε εσείς εθνική, άλλο τόσο θα βλέπαμε και μεις...
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.