-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , ΚΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣΓαργάρες;! Mε τι, με ημιαξόνια;!...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[..]Υ.Γ. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , ΚΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ
Δυστυχως με τετοια νοοτροπία 'Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας...'
-
Συμφωνω με APR κατα βασει, και ο καθωσπρεπεισμος ειναι γενικοτερο φαινομενο αυτου εδω του φορουμ
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Συμφωνω με APR κατα βασει, και ο καθωσπρεπεισμος ειναι γενικοτερο φαινομενο αυτου εδω του φορουμΓια τον 'ωχαδερφισμό' σαν φαινομενο αυτής της χώρας τι εχεις να πεις?
-
Φτιαξε ενα φορουμ http://www.ellada.gr να μιλαμε εκει γενικα για την χωρα...εδω μαλλον για το ακροπολις μιλαμε
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οταν εφτασε στο SP σε αυτη την κατασταση και αφου οι οργανωτες γνωριζουν οτι επρεπε να χρησιμοποιησει δημοσιο δρομο για να φτασει μεχρι εκει (στην κατασταση που οφθαλμοφανεστατα ηταν), και ειναι προφανες οτι τον ΚΟΚ ΔΕΝ μπορουσαν να τον τηρησουν, τοτε ΕΚΕΙ ΣΤΟ SP δεν επρεπε να τον πεταξουν εξω απο τον αγωνα? Μπορει και να κανω λαθος στην ακριβη διατυπωση και εφαρμογη του κανονισμου, αλλα αμα κανω λαθος απλα πειτε το μου ρε παιδια...
Κανένας δεν έχει αυτό το δικαίωμα... Μπορεί ο τεχνικός έφορος να μην τον αφήσει να βγει από το sp αν το αυτοκίνητο δεν είναι σε καλή κατάσταση (όπως έγινε με τον Χίρβονεν και το 'σώβρακο' Ιμπρέζα, στο οποίο είχε πειραχτεί το cage). Kανείς δεν μπορεί να του απαγορέψει να μπει στο sp και να το επισκευάσει (αν επισκευάζεται), εφόσον έφτασε ως εκεί...
μισο λεπτο
ο κανονισμος του WRC λεει οτι ο αγωνιζομενος πρεπει να τηρει τον ΚΟΚ στις απλες διαδρομες . Τι εχει ο κανονισμος ως ποινη για την περιπτωση που ο αγωνιζομενος παραβει τον ΚΟΚ? Λεει οτι αποκλειεται, οτι παιρνει ταδε λεπτα ποινη, τι λεει? ΔΕν ειναι ρητορικη ερωτηση, εγω νομιζα οτι ειναι αποκλεισμος αλλα μπορει να κανω λαθος.
Αν λοιπον η ποινη για την μη τηρηση του ΚΟΚ ειναι ο αποκλεισμος, τοτε αφου πασιφανεστατα τον ειχε οχι απλα παραβει στην απλη διαδρομη αλλα βιασει παρα φυσιν, γιατι δεν επρεπε η οργανωση να τον βγαλει απο τον αγωνα ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ το διαπιστωσε αυτο?
-
Αν το ν'απαγορέψεις την κυκλοφορία σε ένα αυτοκίνητο που σπέρνει ημιαξόνια, πλύμνες, κλπ πίσω του καθώς κινείται σε γεμάτο δημόσιο δρόμο είναι 'καθωσπρεπεισμός' και θεωρείται κατακριτέο, τότε τι άλλο να πούμε....
-
TheVoice αν αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα τοτε τι να πω.....και να προσεχουμε λιγο με τους χαρακτηρισμους (εστω και με emoticons)...δε γνωριζομαστε και απο χτες
-
12 (δώδεκα) σελίδες για ένα θέμα που ούτε η Ford δεν έδωσε τόση αξία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
12 (δώδεκα) σελίδες για ένα θέμα που ούτε η Ford δεν έδωσε τόση αξία. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
TheVoice αν αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα τοτε τι να πω.....και να προσεχουμε λιγο με τους χαρακτηρισμους (εστω και με emoticons)...δε γνωριζομαστε και απο χτεςΗ απάντησή μου δεν απευθυνόταν σ'εσένα, αλλά επιχειρούσε να συνδέσει τον 'καθωσπρεπεισμό' που ανέφερες με το θέμα μας. To emotikon σημαίνει 'whatever'.
Αν θέλεις πάντως μπορείς να εξηγήσεις τι εννοούσες με αυτό που έγραψες - με τι ακριβώς συμφωνείς που έγραψε ο ARP πιο πάνω από σενα (κάτι για 'ΚΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ' διάβασα εγώ), που κολάει ο 'καθωσπρεπεισμός' στην άποψη αυτών που είπαν 'ναι, έπρεπε να τον σταματήσουν' και γιατί τον κατακρίνεις (αν το κάνεις).
Πάντα φιλικά.
-
Ο καθωσπρεπεισμος κολλαει σε μια γενικοτερη εικονα αυτου του φορουμ σε πολλα θεματα του. Και το λεω γιατι ενω πολλοι υποστηριζουν το σωστο (και καλα κανουν) στην παργματικοτητα κανουν το αντιθετο. Οπως ειπα συμφωνω με τον APR κατα βασει χωρις να υιοθετω τις εκφρασεις του.
Εγω δεν πιστευω οτι επρεπε να τον σταματησουν καθως μπορουσαν να τον συνοδευσουν εως το ΟΑΚΑ. Και οταν το λεω αυτο το υποστηριζω καθως και εγω στη θεση του το ιδιο θα εκανα / προσπαθουσα να κανω. Και οτι αφορα το οτι μπορει να σκοτωναμε καποιον κτλ κανουμε τοσα πολλα πραγματα καθημερινα που εχουν αρκετες πιθανοτητες να σκοτωσουμε καποιον χωρις καν να το καταλαβουμε. Και οσοι διαφωνειτε να κοψετε το καπνισμα
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Συμφωνω με APR κατα βασει, και ο καθωσπρεπεισμος ειναι γενικοτερο φαινομενο αυτου εδω του φορουμ
Για τον 'ωχαδερφισμό' σαν φαινομενο αυτής της χώρας τι εχεις να πεις?
AN EISAI AYTOS , ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΛΑΚΟΥΒΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , Η Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ΦΕΡΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΔΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ , ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ , ΓΙΑ ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ , ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ .
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΛΑΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ , ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ , ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .
ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
-
Αφου δεν ξέρεις λοιπόν APR, ποιός είναι αυτός στον οποίο απευθύνεσαι καλύτερα να είσαι πιο προσεκτικός.
Και αν κάποιος εχει διαφορετική γνώμη, καλό είναι καμιά φορά, να σκεφτόμαστε λίγο μήπως έχει και δίκηο. Η κάποιο δίκηο!
Αλλά είπαμε...εγω είμαι όλο μανούρα!!!
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΚ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ .
ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΣΑΚΑΛΙ
ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ?
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΤΩΣ , ΣΥΝΕΧΙΣΕ
-
-
καλύτερα να είσαι πιο προσεκτικός.
ΑΥΤΟ Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ' ΟΛΑ
Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ , ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ .ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Οντως...Φιλάκια κι από μένα!!
-
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ..................
ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ LOEB , H NA TON ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ?
-
Θα τον βαζανε μεσα και θα ερχοταν με ελικοπτερο ο Helena να τον βγαλει εξω
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?