-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
-
Θέλει φωτογραφικό σκονάκι που δεν έχω.... >** Δες Ελληνικους αγωνες περιοδου 70-76 και καπου θα δεις το νουμερο.**
-
1971 Τατόι, 20δρχ (το λέει νομίζω στα 50 χρόνια)
Σωστος
-
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Σε κάποιο ακρόπολις είχε συμβεί ένα άσχημο περιστατικό με έναν άτυχο νέο, τον οποίο παρέσυρε έλληνας οδηγός. Ποια χρονιά ήταν και ποιος οδηγός?
δεν ξέρω την απάντηση ξέρω όμως ότι είχε συμβεί σίγουρα γύρω στα 1982-85. Τα φώτα σας.
Αστο,αστο ξυνεις πληγες.
Εγινε στη Γλυφαδα και'δραστης' εναι ενας παρα πολυ γνωστος μας παραγων.Αστο.ΓΙΑΤΙ ΑΣΤΟ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ' ?
Ηταν μια ασχημη στιγμη ,οπως μπορει να συμβει στον καθενα μας.Ας μη το κανουμε θεμα.
-
-
-
-
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
4 ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?
Juha Kankkunen Juha Piironen 1986?? ΣΩΣΤΟ
Ari Vatanen Bruno Berglund 1992?? ΛΑΘΟΣ
Fritz Waldherr Werner Jahrbacher 1994?? ΛΑΘΟΣ
Pavel Sibera Petr Gross 1995 ΣΩΣΤΟBιάστηκα να απαντήσω. Το δεύτερο είναι Marku Alen.
-
-
-
-
έχει ξαναμπεί στο κουίζ!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
YΓ: Αν και βέβαια χρωστάμε μία απάντηση για την τρίτη με το audi.
ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ... Η OMV ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι ο Manfred Stoll αλλά δεν έχει καμία σχέση στο πρόσωπο. Rudi Stoll??
-
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι ο Manfred Stoll αλλά δεν έχει καμία σχέση στο πρόσωπο. Rudi Stoll??
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο RUDY STOHL ΤΟ 1995 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 2ος ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ!
-
27o Ακροπολις 1980.Μιμης Σπανος /Γιωργος Τζαβαρας.Εμειναν στο σερβις στην Ολυμπια οταν αντι για βενζινη τους εβαλαν νερο.
Για το δευτερο ψαχνω. -
-
Λογω καταστασης της εξεδρας υποθετω οτι ειναι απο τα παλια.Και το μονο BMW που βρηκα στις συμμετοχες με νουμερο 82 ειναι στο 21ο του 1973 ειναι με τους Γ. Παπαδαμαντιου και Β. Γκαλλο που εγκατελειψαν στην Καρυταινα.
-
Quiz WRC