-
Δεν εχει αυτο το κατι,για να σου προκαλει το ενδιαφερον που προκαλουσαν οδηγοι,οπως Κανκουνεν,Σαινθ,Οριολ,Μακρει,και αλλοι διαφοροι...
Τωρα ΤΙ ειναι αυτο το κατι.....Ισως ειναι αυτο που ξεχωριζει τον καθε ανθρωπο,αλλα οχι απαραιτητα οδηγικα μονο....
Εκτος και αν πουμε οτι τον χαρακτηριζουν τα ζογκλερικα(πρωην γυμναστης γαρ).....
Παντως αυτο το ..κατι...το εχεις δεν το εχεις,δεν ειναι ουτε κατι καλο ουτε κατι κακο....Δεν το λεει ετσι ο Συελε,....Ισως μαλιστα αυτο να ειναι το χαρακτηριστικο του Λεμπ,το οτι δεν εχει αυτο το κατιΠλακα στην πλακα ,μηπως 'αυτο το κατι' ,ειναι-ηταν ιδιωμα εποχης....Κατι που ειχε γραψει και παλαιοτερα ο Κουκ,οχι απαραιτητα για αυτο το θεμα,οτι πλεον τα μαθαινουμε ολα για ολους,εχει χαθει ο μυθος......Καπως ετσι τελοσπαντων..... (και οντως αυτο δεν ειναι ωραιο...)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ισως μαλιστα αυτο να ειναι το χαρακτηριστικο του Λεμπ,το οτι δεν εχει αυτο το κατιΚάνοντας μια σύγκριση με τον gro, δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον seb να δηλώνει: 'i'm fed up with this car', και όχι μόνο για την xsara, αλλά για οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
Έβλεπα στα πλάνα του eurosport τον Solberg, μετά τα τρία κλαταρίσματα, και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Ούτε mr. hollywood ούτε επικοινωνιακός, η προσωποποίηση της κατάθλιψης, και παρ' όλα αυτά διάλεγε τις λέξεις του με μεγάλη προσοχή. Σκεφτείτε μόνο πώς θα αντιδρούσε στη θέση του ο ψηλός.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έβλεπα στα πλάνα του eurosport τον Solberg, μετά τα τρία κλαταρίσματα, και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Ούτε mr. hollywood ούτε επικοινωνιακός, η προσωποποίηση της κατάθλιψης, και παρ' όλα αυτά διάλεγε τις λέξεις του με μεγάλη προσοχή. Σκεφτείτε μόνο πώς θα αντιδρούσε στη θέση του ο ψηλός.Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και σε αυτές τις δηλώσεις ο Solberg επιβεβαίωσε τον τίτλο του mr. Hollywood. Όταν σε ρωτάει κάτι ένας δημοσιογράφος και για 1 λεπτό τον κοιτάζεις χωρίς να πεις κουβέντα... Αυτό τι είναι? Για άλλη μία φορά τράβηξε τα φώτα πάνω του. Στο μόνο σημείο που τον παραδέχτηκα είναι εκεί που είπε 'Βαρέθηκα να λέω ότι φταίει το ένα και φταίει το άλλο, απλά εγκαταλείψαμε'!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έτσι ακριβώς!
Πάντως για να επιστρέψουμε στο σήμερα τέτοιου είδους μεγάλος οδηγός (ίσως με μικρότερου βεληνεκούς προσωπικότητα) είναι ο Γκρο. Ταχύτατος, σοβαρός, με χιούμορ.
Ο Λεμπ πραγματικά μεγάλος οδηγός αλλά δεν έχει αυτό το κάτι...Δεν έχει αυτό το κάτι; Δηλ εσύ τι θες να έχει; Χιούμορ;
Με κάλυψε ο Δημήτρης!
Δεν έχει αυτό το κάτι στην προσωπικότητα που τραβάει τον κόσμο. Σεβασμό στις επιδόσεις και την οδηγική ικανότητα αλλά μέχρι εκεί. Δε θα πήγαινα ρε παιδί μου να πιω ένα ποτήρι κρασί μαζί του
Είναι απόμακρος -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δε θα πήγαινα ρε παιδί μου να πιω ένα ποτήρι κρασί μαζί τουΩ τον καημένο τον Σεμπαστιάν!!
-
§
Το άλμα των Atkinson.C & Macneall.G την δεύτερη ημέρα του ιταλικού αγώνα στο rapidshare.de ENJOY! (.avi 4,59 MB)
Stratosphere...
§
WRC 2006 - 7ος Γύρος Ράλι Σαρδηνίας