-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
*@ APR:
έτρεχες με μια ασημί 911 στο regularity? *ΜΕ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ SPITFIRE .
O CASTORAS ME TΡΑΒΟΛΟΓΑΓΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ
-
*@ APR:
έτρεχες με μια ασημί 911 στο regularity? *Είδες πώς ταιριάζουν τα ψαρά μαλλιά/μούσια με το ασημί!
-
Γμτ άντε να περιμένω τώρα ένα χρόνο πάλι για να ξαναδώ τις κουκλάρες.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Είδες πώς ταιριάζουν τα ψαρά μαλλιά/μούσια με το ασημί!Μιλήσαμε για λίγο στο μπαρ (δίπλα στο πιάνο) το βράδυ της Παρασκευής. Καθόμουν στο τραπεζάκι με έναν φίλο μου και τον Γιάννη με την Άννα-Μαρία και συζητούσαμε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γμτ άντε να περιμένω τώρα ένα χρόνο πάλι για να ξαναδώ τις κουκλάρες.Ήμαστε 3 μέρες πάνω στα βουνά και το μάτι μας έβλεπε μόνο αυτές τις κουκλάρες
Το Σάββατο μεσημέρι που βγήκαμε Ε.Ο. για να γυρίσουμε προς τα πίσω... επέστρεψα στη σκληρή πραγματικότητα: το δρόμο γεμάτο όλα αυτά τα 'κουτάκια' με τις 4 ρόδες που στερούνται προσωπικότητας ενώ από την άλλη η αφθονία πλαστικού πάνω τους... είναι ευδιακριτη από χιλιόμετρα μακρυά
Όνειρο ήταν και πάει...
-
πρεπει να ταν πολυ ωραια Νασο ?
φετος το εχασα ,αλλα του χρονου δεν το χανω ,δε βλεπεις και καθε μερα οοοοολα αυτα τα αυτοκινηταΜπραβο σε ολα τα πληρωματα
-
-
Όνειρο ήταν και πάει...
εντάξει έχουμε και άλλες εκδρομές - ράλλυ
μου έδωσε θάρρος το email φίλου Ολανδού 'In the netherlands there is a ami 8 berline fully rally equiped, and also a few 2cvs.'
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
πρεπει να ταν πολυ ωραια ΝασοΣτ αλήθεια ήταν πολύ όμορφα. Του χρόνου μήν το χάσεις...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για τον Νάσσο....Είσαι φοβερός! Ήθελα πολύ να δω κάποιες φώτο μας μέσα από την ειδική
Από τον Άγιο Μερκούριο είναι? Τα πήγαμε αρκετά καλά εκεί, αν και δεν ήταν από τις ειδικές που μπορούσε να προσφέρει αρκετό θέαμα στους θεατές....
...Όσο κι αν δεν το πιστεύουν μερικοί, υπήρχαν πολλές ειδικές που προσέφεραν θέαμα έστω και από τα αυτοκίνητα της regularity. Οι ταχύτητες μπορεί να ήταν κάτω από 50χαω, αλλά όταν οι φουρκέτες είναι τόσο κλειστές... είναι όλα τα λεφτά!Νάσος* (με ένα 'σ')*
-
H πρώτη είναι από την Ε.Δ. Αδάμι και η δεύτερη από τον Μερκούρη.
Και μία artistic από την Αδάμι Νάσο με ένα 'σ' -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
H πρώτη είναι από την Ε.Δ. Αδάμι και η δεύτερη από τον Μερκούρη.
Και μία artistic από την Αδάμι Νάσο με ένα 'σ'Είσαι άπαιχτος Τις αγοράζω όλες
-
Ξέρεις ότι έχεις περάσει καλά, όταν αφού έχουν περάσει μόνο 2 μέρες από το τέλος του event, εσύ σκέφτεσαι πως θα προετοιμαστείς καλύτερα για εκείνο της επόμενης χρονιάς
Η Lolita σε λίγες εβδομάδες θα είναι εδώ... και αν όλα πάνε καλά, στο επόμενο Ιστορικό, θα είμαστε παρέα της
-
λιγα λόγια για τον αγώνα.
Το μόνο ασχημο σημείο του αγώνα ήταν οι λίγοι θεατές στις ειδικές με εξαίρεση τον Μερκούρη. Κατά τα αλλά άψογος ο αγώνας και μεγάλο σχολείο για οδηγούς και συνοδηγούς.
Συγχαρητηρια στον προεδρο της classic Microcars club Γιωργο Κολοτούρο για τον τερματισμό του FIAT 500. ( για όσους δεν ξέρουν ήταν στην sporting) -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Όλα τα αυτοκίνητα ωραία το ωραιότερο για μένα το ALPINE RENAULT A110 1600S με πλήρωμα τους LANDON Patrick -Ms LANDON Corine στην κατηγορία regularity.Κάτι μου θύμιζε το όνομα του,έψαξα σήμερα και **βρήκα ότι ήταν εκτός από οδηγός αγώνων ήταν και διευθυντής της RENAULT SPORT-RALLYE την εποχή του 5 Τurbo με 'υφιστάμενο' τον RAGNOTTI!**Είπα να πάω να του μιλήσω, το μετάνοιωσα τι να του έλεγα, το βούλωσα και έμεινα να κοιτάω την ALPINE που ένας θεός ξέρει πόσες φορές είχε ανεβοκατέβει το Τουρινί!
Συγκίνηση!
Αυτό δηλαδή που λείπει από τα σημερινά rally.ς!
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ , ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ) , ΕΓΩ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ DVD ΤΟΥ ΓΕΡΟ LANDON ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ MILLE MILES , KAI TON ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ , ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ , ΕΚΤΟΣ TOY , ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΝΤΕ , ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ALPINE 110 . ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 53 ΤΕΥΧΗ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ .
O ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 110 .ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ
Υ.Γ. Με την ευκαιρια , μηπως στα κοιταπια σου μπορεις να δεις για τον Κλων Λοραν αν ετρεχε με ενα opel comodor πριν το daf ?
Και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα Χρήστο, γιατί είναι αλήθεια ότι σε είχα πάρει λίγο με φόβο
Νομίζω ότι τελικά πολλά μέλη της οικογένειας LANDON έχουν σχέση με την RENAULT και την RENAULT-SPORT κάτι αντίστοιχο με τους FIORIO στην LANCIA http://www.rallysportmag.com/cms/A_20054/article.htmlΑυτό που είναι σπουδαίο για μένα είναι ότι κάποτε αυτοί που
είχαν στην ευθύνη τους για μια αγωνιστική ομάδα ήταν και οι ίδιοι λάτρεις του σπορ, και το αποδεικνύουν μέχρι σήμερα, κάτι που νομίζω ότι δεν είναι και τόσο αυτονόητο σήμερα για τους ηγήτορες των αγωνιστικών ομάδων.Η δική σου ΑLPINE σε τι κατάσταση είναι;
-
Η δική σου ΑLPINE σε τι κατάσταση είναι;
Στα εξ ων συνετεθη , φιλε μου thvarveris ! Eτοιμο αμαξωμα , τελειο group 4 (με τα φουλ φουσκωματα ) , το σασσι ειναι το light , αλλα κτυπημενο εμπρος αριστερα , ολα τα αλλα moter 1600 me 45 weber περιμενουν τοποθετησεις με αισθημα , και υπομονη , αλλα που ειναι ο χρονος , περιμενουν κι αλλα ιστορικα οπως ενα dauphine Gordini 1095 67 ,ενα Νeckar europa 65 , ενα 128 coupe , και φυσικα το 911 του φιλου μου Ρενου . Οπως καταλαβαινεις ........ η αγωνια μου ειναι αν θα προλαβω να τα δω να περπατανε ολα πριν αποχωρισω για τους χλοερους
-
Τελικα αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι προς την Ιθάκη...
Σου εύχομαι να βρεις όσο ελεύθερο χρόνο χρειάζεσαι (γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για όλους μας) ώστε να καταφέρεις σύντομα να ολοκληρώνεις ένα-ένα τα project σου, και να γίνεις ο πιο περήφανος 'πατέρας' των έργων σου
-
Ο χρήστης panos2002 έγραψε:
λιγα λόγια για τον αγώνα.
Το μόνο ασχημο σημείο του αγώνα ήταν οι λίγοι θεατές στις ειδικές με εξαίρεση τον Μερκούρη. Κατά τα αλλά άψογος ο αγώνας και μεγάλο σχολείο για οδηγούς και συνοδηγούς.
Συγχαρητηρια στον προεδρο της classic Microcars club Γιωργο Κολοτούρο για τον τερματισμό του FIAT 500. ( για όσους δεν ξέρουν ήταν στην sporting)Εκτός του ότι ήταν πραγματικά το πιο συμπαθητικό αυτοκίνητο του αγώνα, ήταν στην sporting όνομα και πράγμα! Κοινώς ο οδηγός του το πήγαινε 'τέζα'
Η αλήθεια είναι ότι στην sporting αυτοί που έπαιρναν μέρος οδηγούσαν και sporting.
Όλοι! -
Eνα αξεχαστο,πολυ ευχαριστο τετραημερο!
...Τι γινεται,ολοι λιγο πολυ κανουν κρυφες η φανερες σκεψεις για του χρονου?.... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
...Τι γινεται,ολοι λιγο πολυ κανουν κρυφες η φανερες σκεψεις για του χρονου?....
Φανερές.... φανερές....
5o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις