-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Εγώ δεν θα ψηφίσω γιατί νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία.
Μία απορία θα εκφράσω μόνο.
Βλέπω αυτή την ώρα που γράψω το κείμενο ότι υπάρχουν 6 ψήφοι στην πρώτη επιλογή ότι συμφωνούν με την μεταφορά του αγώνα.
Όμως διαβάζοντας τα κείμενα δεν βρήκα μία τοποθέτηση που να δικαιολογεί μία τέτοια ψήφο.Βρήκα βέβαια τοποθετήσεις όπως του DAP που λέει περιμένει για να δει, αλλά μία που κατηγορηματικά να υπερασπίζει τον αγώνα και να δικαιολογεί την θετική ψήφο δεν βρήκα.
Δεν θέλω να πω κάτι, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι αυτούς με την θέτική ψήφο αν ξαναπεράσουν από αυτό το topic γιατί αμφιβάλω αν το κάνουν.Η ερώτησεις μου λοιπόν.
Αγαπητοί φίλοι.
Πόσα από τα 'παλιά κακά' Ακρόπολις έχετε δει στην ζωή σας;
Πόσους αγώνες αυτοκινήτου, εν τέλει έχετε δει στην ζωή σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τις απαντήσεις που θα πάρω!Eίμαι ένας από τους 6 και απαντώ.
Έχω δει 28 Acropolis σαν θεατής και 5 σαν συνοδηγός.
Δεν θυμάμαι πόσους αγώνες αυτοκινήτου έχω δει 'στη ζωή μου' και είναι πολύ δύσκολο να μετρήσω γιατί η μνήμη μου σε αυτή την ηλικία πάσχει.Kαι μερικές διευκρινήσεις:
- Θεωρώ καλύτερο Acropolis αυτό του 1980, έτσι θα ήθελα να είναι και το 2006, αλλά δεν είμαι αφελής.
- Bλέπω ότι η FIA το WRC το πάει αλλού και προτιμώ να εμπιστευτώ την ανανέωση του αγώνα από μια ομάδα ανθρώπων που κέρδισε την πρώτη θέση το 2005 παρά να ακούω πονεμένες προβλέψεις για το μποτιλιάρισμα των δρόμων και τις ασφάλτινες ειδικές στο Σύνταγμα.
- Θεωρώ την Aθήνα και τη Σιθωνία τις ιδανικές και ίσως μοναδικές επιλογές για κέντρο του αγώνα εκεί που θα πάνε τα πράγματα.
- Kατά την άποψή μου, η Λαμία ήταν η καλύτερη λύση τα τελευταία 10 χρόνια αλλά υπήρξαν (και έχουν γραφτεί και σε αυτό το forum) αρκετά μειονεκτήματα από θεατές και αγωνιζόμενους. Δεν θέλω να τα επαναλάβω και δεν έχει νόημα. H ψήφος μου δεν είναι αρνητική προς τη Λαμία, είναι θετική προς την έγκαιρη ανανέωση.
- Παλαιότερα και πρόσφατα ράλι Acropolis έχουν περάσει σε ποσοστό 90% από αυτές τις ειδικές για τις οποίες γκρινιάζουμε. Δεν θυμάμαι να έγινε τέτοιο θάψιμο ποτέ.
- Mην βαράτε, δεν θα βγάλω ούτε ευρώ από τον αγώνα. Aκόμα και οι μειοψηφούντες δεν είναι ξεπουλημένα όργανα της οργάνωσης ή άλλων σκοτεινών συμφερόντων.
Προς θεού δεν βαράμε αλλά προσπαθώ τουλάχιστον εγώ να καταλάβω πως την βλέπετε την θετική αλλαγή πορείας.
Εγώ από το κείμενό σου αγαπητέ angel rabbit αυτό που κατάλαβα είναι ότι ψηφίζεις ναι γιατί θέλεις να πας με το ρεύμα.
Επίσης θέλω να πω ότι αν σύμφωνα με τα γραφόμενα σου, 'φύγαμε' από την Λαμία για χάρη αγωνιζομένων και θεατών τότε όντως τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο αλλά επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική γνώμη για τα αίτια της μεταφοράς, όπως και οι περισσότεροι δηλαδή.
Όντως και οι ss που θα γίνουν έχουν ξαναγίνει στο Ακρόπολις όπως λέει και ο tazio αλλά δεν ήταν ποτέ οι ss που έδιναν το χαρακτήρα στον αγώνα.
Ήταν πάντα το 'πρώτο πιάτο' στη μαγεία που θα επακολουθούσε και καμία φορά και το 'επιδόρπιο' πριν από το κλείσιμο και πάντα το κομμάτι που όλοι βλέπαμε με τρόμο αφού η γειτνίαση του με την Αθήνα δημιουργούσε ένα σωρό προβλήματα.Λοιπόν angel rabbit εγώ δεν έχω τρέξει στον αγώνα και έχω δει μερικά παραπάνω Ακρόπολις από σένα μάλλον λόγω ηλικίας αλλά στο μυαλό μου και στην ψυχή μου το Ακρόπολις είναι ένα χωμάτινο ορεινό rally που έχει γίνει η αιτία σε πολλούς από εμάς να γνωρίσουμε τα Ελληνικά βουνά είτε αυτά είναι στην Στερεά είτε παλιότερα στην Πελλοπόνησο είτε ακόμα παλιότερα και στην Μακεδονία και αυτό νομίζω τον ορεινό σκληρό και συνάμα πανέμορφο χαρακτήρα τον χάνει με την φετεινή διοργάνωση.
-
Θα κανουμε περιηγηση στον Λυκαβυττο!(βουνο ειναι και αυτο)Θα πιουμε καφε,μετα θα παμε στην Πλακα,να κανουμε τους τουριστες!
'we are here for the BP Ultimate rally of Greece'
'Ρε συ Βαγγελη,αυτοι χαθηκανε,που εχει βενζιναδικο ΒP,εδω κοντα?' -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Θα κανουμε περιηγηση στον Λυκαβυττο!(βουνο ειναι και αυτο)Θα πιουμε καφε,μετα θα παμε στην Πλακα,να κανουμε τους τουριστες!
'we are here for the BP Ultimate rally of Greece'
'Ρε συ Βαγγελη,αυτοι χαθηκανε,που εχει βενζιναδικο ΒP,εδω κοντα?'Ναι αλλά έχει άλλα καλά.Θα θες ας πούμε άν εσπρέσο θα πετάγεσαι θα παίρνεις.Που τέτοια μεγαλεία στο μαγαζάκι στην Καλοσκοπή το επονομαζόμενο και 'Καλοσκοπίτσα'!
Αχάριστος είσαι μου φαίνεται Αμαξό! -
.... Δεν το ειχα σκεφτει....
Μπραβο,Θοδωρη!Καλα και μου το εξηγησες!!Που ειναι ειπαμε η διευθυνση στη Μεσογειων,για να παω να ευχαριστησω τους ανθρωπους,που επιτελους θα πινω εσπρεσσακι και θα βλεπω το Λεμπακι!!!!!
Κωστα,Κωστα.....
Καλα θα περασουμε,ε? (στο γηπεδο....)
-
Ασχημη. Φοβάμαι ατέλειωτο μποτιλιάρισμα, ακύρωση ειδικών...ελπίζω να μη γίνουν και θανατηφόρα τροχαία, όπως παλιότερα στην Ανάβυσσο.
Το μόνο θετικό για τους Αθηναίους θεατές είναι ότι δεν θα ταλαιπωρούνται με ξενοδοχεία.
Για μας τους πιο μακρινούς, μεγαλύτερη ταλαιπωρία.
Ο όλος σχεδιασμός μου δίνει την εντύπωση ότι έγινε για να γεμίσει και τις 2 μέρες η SSS. Μποϋκοτάζ στις SSS... -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ασχημη. Φοβάμαι ατέλειωτο μποτιλιάρισμα, ακύρωση ειδικών...ελπίζω να μη γίνουν και θανατηφόρα τροχαία, όπως παλιότερα στην Ανάβυσσο.
Το μόνο θετικό για τους Αθηναίους θεατές είναι ότι δεν θα ταλαιπωρούνται με ξενοδοχεία.
Για μας τους πιο μακρινούς, μεγαλύτερη ταλαιπωρία.
Ο όλος σχεδιασμός μου δίνει την εντύπωση ότι έγινε για να γεμίσει και τις 2 μέρες η SSS. Μποϋκοτάζ στις SSS...Sakinen και σε μένα που δεν είμαι από την Αθήνα φτηνότερα θα έρθει αφού κατεβαίνει στην γειτονιά μου αλλά πίστεψε με ότι είμαι πολύ λυπημένος.Μου χάλασε η καθιερωμένη εκδρομή μου με τους φίλους μου.Περισσότερο μετά το τέλος του αγώνα που έμενε ο χαβαλές της παρεας και η ομορφία της φύσης παρά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.Ήταν σημείο αναφοράς μέσα στο χρόνο εκδομή για το Ακρόπολις και φέτος δυστυχώς...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
... στο μυαλό μου και στην ψυχή μου το Ακρόπολις είναι ένα χωμάτινο ορεινό rally που έχει γίνει η αιτία σε πολλούς από εμάς να γνωρίσουμε τα Ελληνικά βουνά είτε αυτά είναι στην Στερεά είτε παλιότερα στην Πελλοπόνησο είτε ακόμα παλιότερα και στην Μακεδονία και αυτό νομίζω τον ορεινό σκληρό και συνάμα πανέμορφο χαρακτήρα τον χάνει με την φετεινή διοργάνωση.
Mα και εγώ είπα ότι ο χαρακτήρας ο παλιός μου άρεσε περισσότερο!
Tο θέμα είναι ότι εγώ 'ψήφισα' έχοντας στο μυαλό μου τη σημερινή πραγματικότητα:
350 χιλ ειδικών max, επαναλαμβανόμενες ειδικές, 3 μέρες και όχι νύχτα, σχήμα τουλίπας, το SP στη μέση, μαρκάρισμα στα λάστιχα , αναγνωρίσεις σε 2 μέρες, ραδιόφωνο, τηλεόραση, χορηγοί, δικαιώματα, ξενοδοχεία ***** κλπ κλπ κλπ κλπ.
Aν ΔEN υπήρχαν αυτοί οι περιορισμοί θα φτιάγναμε μεταξύ μας έναν αγώνα θαύμα, με περιπέτεια με ρομαντικό και σκληρό χαρακτήρα, ένα πραγματικό σαφάρι σε όλα τα ελληνικά βουνά. Δηλαδή κάτι σαν το αφρικανικό Σαφάρι ...που κόπηκε από το ημερολόγιο της FIA. -
Μια παραθεσουλα,σε οσους λενε οτι ...μαζευτηκε ο αγωνας...
Φετος εχει πανω απο 200χλμ απλων διαδρομων ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο οτι περσι!!!!!
Ετσι,απλα,περι μαζεματος,κλπ.....
Ατελειωτα χλμ ΓΥΡΩ απο την Αθηνα..... -
Συμφωνώ ότι μάλλον θα δούμε ένα από τα χειρότερα Ακρόπολις.Μακάρι να βγω ψεύτης, κάποιοι όμως έχουν δει τον εθνικό μας αγώνα σαν την κότα με τα χρυσά αβγά
-
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΦΗΣΑΝΤΕΣ !!!!
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΡΑΛΙ ΣΑΣ . ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (1986)!!!! -
Δεν θα ψηφίσω...Αλλά είμαι αρνητικός απέναντι στους αρνητικά προκατειλημένους με τον Εθνικό μας αγώνα....
-
Aρα ψηφιζεις το τρια!!
Αυτο ψηφισα και εγω,απλα για να ΜΗΝ ειμαι προκατειλημενος,αν και οπως ολα δειχνουν....(το ακριβες πλεονεκτημα δεν φαινεται.Το αν ειναι χειροτερο το υποψιαζομαστε για καποιους τομεις!)Τεσπα....
Παντως βλεποντας και τον τροπο διαθεσης των εισητηριων(υπερεμπορικο-εκμεταλλευσιμο,κλπ),σκεφτομαι και να μην παω....(υπερειδικη)....
ΚΑΤΑ 95% ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
Δεν εχω και τοσο ορεξη να πληρωσω χ(αρκετα) ευρω για να δω ενα ημιθεατρο,ωραιο μεν,αλλα ημιθεατρο.... -
Φιλοι, απο τη μερια του θεατη, ισως ναχετε δικηο. Χαθηκε η εκδρομη,ο ρομαντισμος, το κυνηγι της ειδικης,τα ομορφα απροοπτα οποιου εκδραμει.
Να δουμε λιγο και την πλευρα του συμμετεχοντος, συνηθως Αθηναιου?
Τι μ αρεσει:- Η προσπαθεια μιας χουφτας ανθρωπων να πραγματοποιησουν το ακατορθωτο, να ικανοποιησουν τις πιο τρελλες απαιτησεις εργοστασιων, καναλιων,διαφημιζομενων,αγωνιζομενων, θεατων, Μανιατοπουλου (ναι ξερω τι σας λεω... και θεατων. (αν θα τα καταφερουν? θα δουμε...)
- Το οτι δειχνει -με αυτη τη σχεδιαση- πιο ευκολη η εξευρεση χορηγων.
- Το οτι δεν θα χρειαστει να ξοδεψουμε μια περιουσια για ξενοδοχεια δικα μας και των μηχανικων.
- Το οτι, σε σχεση με τα τελευταια Ακροπολις, μοιαζει ναναι λιγοτερο Ραλλυ-Σπριντ.
- Το οτι θα μπορεσει ναρθει κι μανα μου να με δει στο ΟΑΚΑ, ελπιζοντας οτι με τις 2 φορες θαναι λιγοτερο δυσευρετα τα εισιτηρια. (Μεταφορικα το 'η μανα μου'.
- Το οτι υπαρχουν πολλα ομορφα μερη-και στην Αττικη- για να σταθει και να στηθει ο κοσμος.
Τι δεν μ αρεσει:
- Το ποσο σκληρες φαινεται οτι θαναι μερικες ειδικες-γνωστα σπαστηρια. Το γεγονος αυτο θα μειωσει το θεαμα, και ιδιαιτερα αυτο που θα μπορουσαν να προσφερουν ιδιωτικες συμμετοχες, αφου λογω περιορισμενων δυνατοτητων θ αναγκασθουν να κινηθουν πιο αργα.Κι απο την αλλη θα μας στοιχισει καμποσα ψαλιδια...
- Το ποσο αυξηθηκαν οι απλες. Αναγκαιο, δεν λεω ,αλλα το προβλημα υπαρχει. Φοβαμαι οτι δεν ψαχτηκε οσο επρεπε η Ανατολικη Αττικη, σε συνδιασμο βεβαια με την ξεροκεφαλια των Δασαρχειων και των ταχα οικολογων. ( Που ποτε δεν εψαξαν τα πιστοποιητικα αποχαρακτηρισμου των δασων και κοπης δεντρων προς χαριν 'βιλας' που εκδιδουν οι αρχες...) Πιστευω οτι οι παραπανω ειναι οι υπαιτιοι της οποιας γκρινιας, γιατι αν το αφηναν να γινει οπως ειχε σχεδιασθει αρχικα, θαταν ενα ποιημα.
- Το οτι τα Σκουρτα ειναι αναποδος Αυλωνας και η Μανδρα αναποδη Αγ. Σωτηρα. Περαστε μετα τον αγωνα και στριψτε στ αυλακια και θα καταλαβετε. Θα βαλω διπλη οροφη! Επισης το οτι ο 'πετρινος' Υμητος ειναι πρωτη ειδικη 2 απαιτητικων σκελων, κατι που θα επηρεασει επιδοσεις και τακτικη εργοστασιων και ιδιωτων.
- Το οτι σωνει και καλα το κορολλα του Τακη θα πρεπει να καιει WRF των 4,85 Ευρω!
- Το οτι-και φετος- δεν φαινεται οτι θα δοθει η ευκαιρια σε μη συμμετεχοντες Ελληνες να μπουν στο ΟΑΚΑ.(Το φωναζα και περυσι)
Εχει κι αλλα, καλα η κακα. Η ωρα μου τελειωσε.
Θελω μονο να πω σ αυτους που αγχωνονται για πιθανες ακυρωσεις ειδικων, οτι η προσπαθεια που γινεται ειναι γιγαντια κι οτι -αν βλεπουμε τα πραγματα μ αγαπη προς το σπορ- πρεπει ολοι να βοηθησουμε την οργανωση προς αυτη την κατευθυνση. Αν αντιθετα νομιζουμε-ο καθενας χωριστα- οτι το Ακροπολις ειναι δικο μας, κι αφου δεν μας αρεσει ,θα σταθουμε στο ΣΕΧ για να 'τους την σπασουμε', τοτε...βραστα Χαραλαμπε.
Θα τα ξαναπουμε.
-
Ναι...
Ας μην ξεχναμε στα παραπανω σχολια του Ντοκτορε,οτι υπαρχει και η γλυκα(που επηρεαζει ως προς το μισογεματο-μισοαδειο)της συμμετοχης σε ενα Ακροπολης,ε,συγνωμη ,BP Ultimate rally of Greece,ετσι ωστε ολα τα αλλα προβληματα η μη ,φυσικα ξεπερνιουνται η πρεπει να ξεπεραστουν!Τεσπα.....
Ολα καλα,οπως μας τραγουδαγε και ο Σακης!.....και ο Θεος βοηθος συμπληρωνουμε. -
Γενικα δεν διαφωνω αφου αλλιως τα βλεπει ο απλος παρατηρητης και αλλιως ο αγωνιζομενος και μαλιστα αυτος που εχει τρεξει τοσες φορες.Αλλα εχω καποιες ενστασεις.Π.χ
- Το ποσο σκληρες φαινεται οτι θαναι μερικες ειδικες-γνωστα σπαστηρια. Το γεγονος αυτο θα μειωσει το θεαμα, και ιδιαιτερα αυτο που θα μπορουσαν να προσφερουν ιδιωτικες συμμετοχες, αφου λογω περιορισμενων δυνατοτητων θ αναγκασθουν να κινηθουν πιο αργα.Κι απο την αλλη θα μας στοιχισει καμποσα ψαλιδια...
Το Ακροπολις ειναι σκληρος αγωνας και θεωρειται ενας απο τους σκληροτερους του παγκοσμιου αλλα αυτο που βλεπαμε τα τελευταια χρονια δεν ηταν Ακροπολις.Οι ειδικες ηταν στρωμενες σαν ασφλατινες και τπτ δεν θυμιζε ακροπολις.Επισης δεν ειδα τους ιδιωτες ιδιαιτερα περσι που ο αγωνας δεν ηταν και σκληρος να εχουν καποια ταχυτητα οποτε δεν νομιζω να εχουμε διαφορες και φετος.Βεβαια ειναι απολυτα λογικο ο αγωνιζομενος να μην θελει να ξοδεψει μια περιουσια στις βλαβες αλλα ας λαβουμε υποψην μας οτι ετσι ειναι το Ακροπολις
Για να μην με κατηγορησετε, και γω προτιμουσα το Ακροπολις στη Λαμια για ολους τους λογους που εχετε ολοι αναφερει και ιδιαιτερα λογω επιθυμιας της οργανωσης για περισοοτερα εσοδα(ελεω ΟΑΚΑ) που δεν αρμοζουν σε ενα αγωνα ραλυ.Μηπως ειδατε το ενδιαφερον της 'πολιτειας' απο τη στιγμη που θα χρησιμοποιηθει τοσο πολυ το ΟΑΚΑ...
Και μια προταση που δεν προκειται να υλοποιηθει ποτε αφου ειχε ξαναχρησιμοποιηθει στο παρελθον.Το Ακροπολις ειναι χωματινος αγωνας γιατι να εχει ασφαλτινη πληρωτεα σουπερ ειδικη?για το θεαμα?χωματινα λαστιχα σε ασφαλτο?σε λιγο θα ζηταμε και ντριφτ .Κατα τη γνωμη μου θα επερεπε να ειχε διαμορφωθει μια χωματινη σουπερ ειδικη κατι αναλογο της Λιλιαιας(χωρις τα προβληματα της φυσικα!)...Αλλα ναι ως Ελληνες χρειαζομαστε τη γκλαμουρια για να παμε μπροστα -
Ε και αυτο να μην γινεται η εκκινηση τουλαχιστον κατω απο την Ακροπολη ειναι ωραιο ανεκδοτο Αλλα μαλλον δεν ειναι αφου το ραλλυ δεν λεγεται πια Ραλυ Ακροπολις αλλα Bp ultimate rally of Greece
-
emena to acropolis pleon mou fainete -akomi- mia megalh arpaxth!
Gia poion logo allwste ebalan dyo fores thn ypereidikh? As kanoun cirquit sta megara an 8eloun!
Gia poion logo ebalan to eishthrio 30 euro to f8inotero?
Gia poion logo to kanoun gyrw apo thn a8ina?
Gia poion logo tou allaksan to onoma? An eixame GP Formula 1 mipws to elegan 'Shell V-Power racing GP of Greece 2006'?perysi egine o xamos sto OAKA kai fetos eidate tis times pou ebalan! Fetos 8a ginei o xamos stis eidikes kai an den akyrw8oun ta 2/3 twn eidikwn toy xronou etoimasteite gia diarkeias!
ARE TARZAN POU TOUS XREIAZETAI!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παντως βλεποντας και τον τροπο διαθεσης των εισητηριων(υπερεμπορικο-εκμεταλλευσιμο,κλπ),σκεφτομαι και να μην παω....(υπερειδικη)....
ΚΑΤΑ 95% ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
Δεν εχω και τοσο ορεξη να πληρωσω χ(αρκετα) ευρω για να δω ενα ημιθεατρο,ωραιο μεν,αλλα ημιθεατρο....+1
egw me thn shmeiwsh pws den 8a paw, oti kai na kanei h parea mou! doksa to 8ew 3 meres 8a paw fetos... protimw na kratisw ta euroulakia mou na paw se kanena rockwave 'h akomi kalytera sthn Jennifer Lopez
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
egw me thn shmeiwsh pws den 8a paw, oti kai na kanei h parea mou! doksa to 8ew 3 meres 8a paw fetos... protimw na kratisw ta euroulakia mou na paw se kanena rockwave 'h akomi kalytera sthn Jennifer Lopez
Good decision Pete!
Some special stages have interesting curves, but Jennifer..... -
μεγαλη απογοητευση κι απο μενα
αν και παρακολουθω λιγα χρονια το Ακροπολις ειναι προφανες οτι το 53 BP Ultimate rally of Greece ,ειναι πιο αλλοκοτο να το πω, πιο 'κυριλε' να το πω ?απ τα παλαιοτερα.
εχει χασει το χαρακτηρα του, το Ακροπολις δεν ειναι πλεον τοσο 'Ακροπολις'
οπως ηταν παλια . Εβλεπα το DVD '10 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ' και πραγματικα συγκηνιθηκα ολα ηταν ποιο 'αληθινα' πιο 'λαικα' χωρις πολλες glamouries, οι οδηγοι ηταν πιο κοντα στον κοσμο(ενταξει ,τωρα δεν εχουν και χρονο) ηταν αλλες εποχες σιγουρα ποιο καλες σε ορισμενα θεματα ,αλλα πιστευω πως η FIA και επειτα και η ELPA κοιτα στο τελος τον θεατη...στην περιπτωση της ΕΛΠΑ κοιτα να μας τα παρει, ιδου και το μαντρωμα 2 φορες, θα μου πειτε οποιος δε θελει δε παει αλλα..... και στις ειδηκες που θα παει τα πραγματα θα ναι 'περιορισμενα' σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια(προσβασεις κ.τ.λ)χαθηκε ο ρομαντισμος , η κατασκηνωση στις καταβωθρες ,στις λιμνες ,το 'pikes peak' τα παιδακια ,ο χαβαλες , το κρυο στην Παυλιανη , η μουσικουλα το βραδυ κ πολλα αλλα ! με τι ορεξη τωρα να πας να κατασκηνωσεις στον 'Υμητο' η στην 'Αυλωνα' δε λεω ωραια θα ναι αλλα αλλιος θα ταν να ταν καπου πιο μακρια απ την Αθηνα ,τοσα ωραια μερη εχει η Ελλαδαρα μας , μες στη τσιμεντουπολη βρηκαν και το 'χωσαν'
Πρεπει να προβαλουμε κι αλλα μερη της χωρας αυτης , Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα η η Λαμια....
Το μονο καλο ειναι οτι για αρκετους ανθρωπους (αγωνιζομενους , θεατες, οργανωση κ.τ.λ) τα εξοδα θα ναι λιγοτερα γιατι ο αγωνας γινεται 'μεσα στο σπιτι μας '
αλλα οπου και να γινει το Ακροπολις εμεις θα το ακολουθαμε.τελος παντων ,θελω να πιστευω πως σε 1,5 μηνα και αφου τελειωσει ο αγωνας ,να βγουμε ψευτες ολοι εμεις που ψηφισαμε 'ΑΣΧΗΜΗ' και να αλλαξουμε γνωμη και ο αγωνας να διεξαχθει χωρις ιδιαιτερα προβληματα
Φιλικα
Ράλι Ακρόπολις 2006