-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Στην 5η ειδική πάλι +0,8 ο Gronholm απ' τον Loeb στα 10.8 η διαφοράΕίσαι σίγουρος; Νομίζω ότι ο σεμπ είναι 8 δέκατα πίσω στην κατάταξη, και αύριο που θα πιέσουν λογικά περισσότερο θα γίνει σφαγή... Ελπίζω ο ψηλός να φανεί ψύχραιμος όπως και στο μόντε...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στην 5η ειδική πάλι +0,8 ο Gronholm απ' τον Loeb στα 10.8 η διαφορά
Είσαι σίγουρος; Νομίζω ότι ο σεμπ είναι 8 δέκατα πίσω στην κατάταξη, και αύριο που θα πιέσουν λογικά περισσότερο θα γίνει σφαγή... Ελπίζω ο ψηλός να φανεί ψύχραιμος όπως και στο μόντε...
10,8 ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΛΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ 2Η ΕΙΔΙΚΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΟΠΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΡΟΤΙΜΑ: 'ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ. Η ΠΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ'.Ναι, τον αλυσοδένουν με το ζόρι τέσσερις αραπάδες στο μπάκετ, και έχουν κι έναν τύπο στο κόκπιτ να τον μαστιγώνει για να στρίβει
-
ΑΤΥΧΟΣ Ο HIRVONEN, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ 5, ΜΕ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ...
-
ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ RALLIART ITAΛΙΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ! ΤΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ 3Η ΚΑΙ 4Η ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ GALLI KAI CARLSSON!
-
Ενδιαφερον εχουν τα σχολια των οδηγων μετα το τελος της 5.
Ας δουμε τι δηλωσαν:=Gronholm
'I am pushing, pushing. Maybe in the beginning i didn't understand how good the grip was'=loeb
'I gave everything i can'=Stohl
'The grip was nice, a very fast stage but we take it carefully'=P. Solberg
'The new gearbox has different differentials which makes it difficult'(Αλλαξε κιβωτιο στο σερβις πριν την ειδικη γιατι ειχε προβλημα επιλογης ταχυτητων στον τερματισμο της ειδικης μεχρι να παει στο σερβις.)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΡΟΤΙΜΑ: 'ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ. Η ΠΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ'.
Ναι, τον αλυσοδένουν με το ζόρι τέσσερις αραπάδες στο μπάκετ, και έχουν κι έναν τύπο στο κόκπιτ να τον μαστιγώνει για να στρίβει
Ετσι ετσι!!!
-
Απίστευτη μάχη.Ο Loeb 0,6 πιό γρήγορος στην 6η ειδική. 10,2 η διαφορά για την πρώτη μέρα.
-
Μάχη δεκάτων πλέον, μεταξύ Gro-Loeb. Ίσως η ποινή 10 secs στον Loeb να αποδεικτεί κρίσιμη τελικά. Γιαααα να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό το τεμπο των δύο και αύριο.
Κρίμα για τον Πέτρο, τον πλακώνουν συνεχώς προβλήματα αξιοπιστίας. Υπολόγιζα να είναι 1ος ελέω της αρκετά πίσω θέσης εκκίνησης στις ειδικές και στα ελαστικά Pirelli(που πέρσι ήταν τα καλύτερα στο χιόνι).
Ο Hirvonen έδειχνε καπαρωμένος στην 3η θέση και σε απόσταση αναπνοής με τους 2 πρώτους να βγάζουν τα μάτια τους, μέχρι την 5η ειδική.
O Gali παει καλά(αρκεί να μην βγει από τον δρόμο πάλι ).
Μπράβο στον Ekstrom αλλά έτρεξε σε κανένα άλλο ράλυ εκτός από χιόνια;;; -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μπράβο στον Ekstrom αλλά έτρεξε σε κανένα άλλο ράλυ εκτός από χιόνια;;;Γιατι, πιστευεις οτι θα ειχε προβλημα στην ασφαλτο;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μπράβο στον Ekstrom αλλά έτρεξε σε κανένα άλλο ράλυ εκτός από χιόνια;;;
Γιατι, πιστευεις οτι θα ειχε προβλημα στην ασφαλτο;
Σόρρυ έκανα λάθος, δεν ήθελα να βαλω το 'αλλά'.
Ήθελα να πω μήπως έτρεξε και σε άλλο ράλυ πέρσυ(νομίζω Ουαλία ή Γερμανία) ή απατώμαι; -
τι γα@@@τος αγωνας ? πολυ μαρεσει , συναγονισμος ,απροοπτα, τρελες διαφορες κ.α .
αυριο κ μεθαυριο θα γινει χαμος !!
κριμα για χιρβονεν ,πολυ τον παω τον πιτσιρικα .
mitsu: ετσι βεντουζα ,βεντουζα...!
αυτος ο pons που ειναι oeo ?
μου φενεται πως αυτο το πρωταθλημα θα ειναι το καλυτερο των τελευταιων 2 ετων...
-
και την 6η ο loeb !!!!
με τη διαφορα να μειωνεται στα 10.2...
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ O SOLBERG ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ!!
ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ GRO,ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΥΡΙΟ.
O LOEB ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ Ο GIGI Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ
ΕΛΠΙΖΩ Ο Radstrom ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΚΤΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!
ΧΑΛΑΡΑ
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ................. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μπράβο στον Ekstrom αλλά έτρεξε σε κανένα άλλο ράλυ εκτός από χιόνια;;;
Γιατι, πιστευεις οτι θα ειχε προβλημα στην ασφαλτο;
Σόρρυ έκανα λάθος, δεν ήθελα να βαλω το 'αλλά'.
Ήθελα να πω μήπως έτρεξε και σε άλλο ράλυ πέρσυ(νομίζω Ουαλία ή Γερμανία) ή απατώμαι;EXEI ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΤΟ 2004, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ (Ν) ΜΕ 5ΜΙΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΡΙΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ?
-
Paidia kalhspera. Molis gurisame apo upereidikh. Ektos apo authn phgame kai sthn SS3. Sthn SS3 eixan sxhmatistei arketa vathia xantakia alla den nomzw oti ephrease para polu tous korufaious. Apla Loeb kai Marcus perasan apo mas apla kai kathara, oi Skandinavoi aerina kai o Gigi mamiontas. O antrwpos ta dinei ola. Ton xeirokrotane oloi ortioi. Sthn upereidikh, pou phge gia to theama (plagioloisthish mexri telous), ton xeirokrothsan, mazi me ton Ekstrom, pio polu apo olous.
Apogohteush o Solberg. Eixe polla provlhmata kai sthn upereidikh apla perase. Den eixe orexh, kai pws na 'xei to palikari otan exoun erthei apo Norvigia gia ton doun tosoi kai tous apogohtevei xwris na ftaei.....
Hightlight meras: Treis Norvhgoi me Fiat 125 tou 74'!!!! O odhgos den epine tipota (logw odhghshs) kai oi alloi duo na einai tufla kai na giortazoun me olon ton kosmo. Tous rwthsame giati exoun Fiat kai mas apanthse o enas oti exei kai ena Volvo alla to xeimwna xrhsimopoiei to Fiat giati o dromos exei polu alati kai fovatai mhn tou skouriasei to Volvo , enw to Fiat einai skuli . Kai h plaka einai oti to eipe apoluta sovara. A re fiatara pantou se agapane telika .
Ta leme pali aurio.
-
Ο χρήστης nikosgekas έγραψε:
Hightlight meras: Treis Norvhgoi me Fiat 125 tou 74'!!!! O odhgos den epine tipota (logw odhghshs) kai oi alloi duo na einai tufla kai na giortazoun me olon ton kosmo. Tous rwthsame giati exoun Fiat kai mas apanthse o enas oti exei kai ena Volvo alla to xeimwna xrhsimopoiei to Fiat giati o dromos exei polu alati kai fovatai mhn tou skouriasei to Volvo , enw to Fiat einai skuli . Kai h plaka einai oti to eipe apoluta sovara. A re fiatara pantou se agapane telika .Ta leme pali aurio.
-
.
Ελπίζω η αντλία νερού του Hirvonen να μην παρέδωσε το πνεύμα μετά από το εντυπωσιακό του άλμα...
.
-
Παιδιά έχει κανείς το link του site της BFGoodrich που βλέπαμε live την εξέλιξη και τους χρόνους στο Monte Carlo;
Sweden δεν παίζει;
-
WRC 2006 2ος Γύρος ΣΟΥΗΔΙΑ