-
Τελικά ποιοί είναι μέσα στους 30 για το ταξίδι στη Σουηδία από το φόρουμ? 4-5 τους αναγνωρίζω...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά ποιοί είναι μέσα στους 30 για το ταξίδι στη Σουηδία από το φόρουμ? 4-5 τους αναγνωρίζω...Πήγα να δω τα αποτελέσματα ... ΄
Είχα ξεχάσει να παίξω σε 3 αγώνες .... και με πάτο στην Αυστραλία
έπεσα στην 36η -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Τελικά ποιοί είναι μέσα στους 30 για το ταξίδι στη Σουηδία από το φόρουμ? 4-5 τους αναγνωρίζω...
Πήγα να δω τα αποτελέσματα ... ΄
Είχα ξεχάσει να παίξω σε 3 αγώνες .... και με πάτο στην Αυστραλία
έπεσα στην 36ημια απο τα ίδια βασίλη...στην 40η...
γμτ του χρόνου θα βάλω υπενθύμιση...ξέχασα κι εγώ να συμμετάσχω σε 2-3 αγώνες -
ΑΧ ΡΕ GRONHOLM!
39o ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
-
Εγώ είμαι πρώτος αλλά δεν κερδίζω τίποτα γι' αυτό .
Η αλήθεια είναι ότι φέτος, ειδικά στην αρχή, είχα πολύ μεγάλη τύχη. Ελπίζω να μην μου τελείωσε, την χρειάζομαι στην κλήρωση -
Τελικά 7ος και είχα ξεχάσει έναν αγώνα που όμως δεν θα μου έδινε βαθμούς.
Ο LOEB μοίρασε βαθμούς στον εαυτό του στην CITROEN και σε πολλούς από εμάς -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ο LOEB μοίρασε βαθμούς στον εαυτό του στην CITROEN και σε πολλούς από εμάςΟι GronhoSolbergικοί την πάτησαν, τουλάχιστον στους 5-6 πρώτους αγώνες και μετά άντε να ανακάμψεις....
-
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ!
-
Τελικά 24ος.
Ενώ ξεκίνησα αρκετά καλά, μαζί με τον ΒΑΣΙΛΗ και την kamil παίζαμε μέχρι την 10η θέση, μετά ήρθαν οι κουβάδες και κατρακύλισα .
Anyway, και του χρόνου. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει στην κλήρωση.
Θέλω ξανά να σημειώσω την αδικία, κατά την γνώμη μου, που έγινε στο Ράλλυ Ουαλίας. -
31ος (ισοβαθμίσαμε τρεις) ...
-
Πλάκα έχει ότι και αν έπιασα τρεις φορές 24 πόντους τελικά κέρδισα δώρο όταν έπιασα 16 αλλά ήμουνα στους πρώτους, το οποίο και δεν πήρα γιατί το πήρα χαμπάρι μετά τον επόμενο αγώνα και ήταν η μοναδική φορά που ήταν σε μία βδομάδα (Κορσική-Καταλωνία)
Για το rally Ουαλλίας αν και εγώ δεν πήρα πόντο νομίζω ότι σωστά μέτρησε ο αγώνας γιατί υπήρχε και βαθμοδοσία στο WRC.
Κακώς βέβαια αλλά έγινε
Αν δεν μέτραγε θα 'ρίχναμε' κάποιους οπότε το ίδιο είναι. -
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ!
ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ!
-
..27ος...έχοντας ξεχάσει την συμμετοχή σε κάποιους αγώνες..
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πλάκα έχει ότι και αν έπιασα τρεις φορές 24 πόντους τελικά κέρδισα δώρο όταν έπιασα 16 αλλά ήμουνα στους πρώτους, το οποίο και δεν πήρα γιατί το πήρα χαμπάρι μετά τον επόμενο αγώνα και ήταν η μοναδική φορά που ήταν σε μία βδομάδα (Κορσική-Καταλωνία)
Για το rally Ουαλλίας αν και εγώ δεν πήρα πόντο νομίζω ότι σωστά μέτρησε ο αγώνας γιατί υπήρχε και βαθμοδοσία στο WRC.
Κακώς βέβαια αλλά έγινε
Αν δεν μέτραγε θα 'ρίχναμε' κάποιους οπότε το ίδιο είναι.Τελικά φίλε tharveris δεν πήρες το δώρο σου?
Γιατί εγώ ακόμα περιμένω απάντηση αν και πήρα τηλέφωνο εγκαίρως....
Είμαστε και οι δύο στην ίδια τριάδα επιτυχόντων βλέπεις! -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ!
Όταν αναφέρεις '' φασαρία '' τι εννοείς δηλαδή?
-
Ο χρήστης nikosgekas έγραψε:
Εγώ είμαι πρώτος αλλά δεν κερδίζω τίποτα γι' αυτό .
Η αλήθεια είναι ότι φέτος, ειδικά στην αρχή, είχα πολύ μεγάλη τύχη. Ελπίζω να μην μου τελείωσε, την χρειάζομαι στην κλήρωσηΣυγχαρητήρια στο πρώτο!!!
Ραντεβού λοιπόν η πρώτη τριαντάδα στην εκδήλωση με την κλήρωση!
Νομίζω ότι είναι ευκαιρία όσοι είμαστε απο το forum να γνωριστούμε και να τα πούμε απο κοντά!
Τί λέτε? -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ!
ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ!
Όταν αναφέρεις '' φασαρία '' τι εννοείς δηλαδή?
ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!
ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ![/b] -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Κακώς βέβαια αλλά έγινε
Αν δεν μέτραγε θα 'ρίχναμε' κάποιους οπότε το ίδιο είναι.Τελικά φίλε tharveris δεν πήρες το δώρο σου?
Γιατί εγώ ακόμα περιμένω απάντηση αν και πήρα τηλέφωνο εγκαίρως....
Είμαστε και οι δύο στην ίδια τριάδα επιτυχόντων βλέπεις!Δεν το πήρα αλλά και δεν το ζήτησα γιατί πρώτον όταν το πήρα χαμπάρι, είχε περάσει ο χρόνος που έπρεπε να το ζητήσω και δεύτερο είχα διαβάσει από άλλο που κέρδισε ότι θα έπρεπε να πάω να το πάρω από την εταιρία και εγώ φυσικά δεν είχα σκοπό να πάω στην Αθήνα για την παραλαβή του 'έπαθλου'
-
Συγχαρτήρια στα παιδιά που θα πάνε Σουηδία. Είναι κάποιος από το φόρουμ?
Το καλό είναι ότι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και του χρόνου!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=9260
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΥΧΕΡΟΥΣ! ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ!
(ΑΑΑΧ ΚΑΡΤΕΣ!)
Διαγωνισμός WRC - 4T - rally.gr