-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
θελω και εγω να ελθω αλλα φοβαμαι για τη σωματικη ακεραιοτητα μου, της κοπελας μου αλλα και του αυτοκινητου μου... Εχω πολλους φιλους εδω μεσα αλλα και πολλους που με μισουν..Παρακαλω τους μοντερειτορ να με ενημερωσουν αν μπορω να ελθω, χωρις να δημιουργηθει προβλημα.
Εγω δεν θα ερθω παντως.Και δεν εχεις κανενα λογο να με φοβασαι (αν με φοβασαι) ,μπορει να μην σε συμπαθω αλλα μεχρι εκει.Θα ηθελα παντως να σε γνωρισω απο κοντα μπας και με καταφερεις να αλλαξω γνωμη .
-
ΜΑ ΤΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ????????
1,20 ευρο επειδη λεει κανεις καταθεση σε λογαριασμο περα απο του δικου σου?????
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ........ -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΜΑ ΤΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ????????
1,20 ευρο επειδη λεει κανεις καταθεση σε λογαριασμο περα απο του δικου σου?????
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ........Νομίζω το 1.20 στο χρεωνουν αν θες να γράψεις το ονομα σου στην καταθεση (πχ για να στειλεις λεφτα για δωμάτιο) για να φαινεται ότι τα χεις καταθέσει εσυ.
Κλέφτες και πάλι, αλλά ετσι ειναι!
-
οχι, πλεον πληρωνεις προμηθεια για να καταθεσεις σε λογαριασμο περαν του δικου σου.. Αυτο ισχυει πλεον σε ολες τις τραπεζες και ειναι ενα μετρο που εφαρμοζουν για νααποσυμφορησουν τα ταμεια και να χρησιμοποιει ο κοσμος το web banking..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι, πλεον πληρωνεις προμηθεια για να καταθεσεις σε λογαριασμο περαν του δικου σου.. Αυτο ισχυει πλεον σε ολες τις τραπεζες και ειναι ενα μετρο που εφαρμοζουν για νααποσυμφορησουν τα ταμεια και να χρησιμοποιει ο κοσμος το web banking..Kαι γιατι τους λετε οτι δεν ειναι δικος σας ο λογαριασμος;
-
- μπορει να σου ζητησει ταυτοτητα
- μπορει να σου ζητησει το χαρτι ή βιβλιαριο του λογαριασμου
- μπορει να παιζουν τελη απο μεταφορας απο το ενα υποκαταστημα στο αλλο σε αλλη πολη! (το εχουμε ακουσει κι αυτο!!!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
- μπορει να σου ζητησει ταυτοτητα
- μπορει να σου ζητησει το χαρτι ή βιβλιαριο του λογαριασμου
- μπορει να παιζουν τελη απο μεταφορας απο το ενα υποκαταστημα στο αλλο σε αλλη πολη! (το εχουμε ακουσει κι αυτο!!!)
Αν θελουν να στα παρουν θα στα παρουν
1)ταυτοτητα στην καταθεση δεν ζητανε
2)το ιδιο με το απο πανω,αλλωστε εγω τους λογαριασμους τους θυμαμαι απ'εξω
3)αυτο ειναι απλα γελοιο με τους τοκογλυφους που εχουμε μπλεξει.
Τωρα που εχουν πεσει τα επιτοκια δανειων προσπαθουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι, πλεον πληρωνεις προμηθεια για να καταθεσεις σε λογαριασμο περαν του δικου σου.. Αυτο ισχυει πλεον σε ολες τις τραπεζεςΑυτό δεν το ήξερα ομολογώ. Εμενα τις φορές που μου εχουν ζητησει παραπάνω ειναι αυτες που ηθελα να φαινεται το ονομα μου στην καταθεση γιατι αποτελουσε πληρωμη.
Αλλα δεν το αποκλειω να ειναι ετσι. Αφορμες ψαχνουν για να τα παιρνουν. 1.20 απο εδω 1.20 απο κει, μαζευεται το κομποδεμα...
-
Η κατάθεση έγινε!!!
-
Εγω την εχω κανει αρκετες ημερες τωρα,αλλα δεν ξερω αν εβαλε αιτιολογια 4Tf η ονοματεπωνυμο.....
Εχω ομως την αποδειξη...
Δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα εε?
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εγω την εχω κανει αρκετες ημερες τωρα,αλλα δεν ξερω αν εβαλε αιτιολογια 4Tf η ονοματεπωνυμο.....Εχω ομως την αποδειξη...
Δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα εε?
λες να χασουμε τα φραγκα????? μπααααα , δεν το νομιζω...
-
Τα χρήματα κατατέθηκαν κι από μένα. Όταν είπα στον ταμία για 'αιτιλογία 4Τ-Forum' μου είπε πως δεν έχει νόημα, δεν την βλέπει ο παραλήπτης. Πιστεύω με τις αποδείξεις κατάθεσης θα είμαστε ΟΚ.
-
Νομίζω ότι καλό θα είναι να κάνουμε ένα τηλεφωνο για επιβεβαίωση της κράτησης!
Εκτός αν η Ρένα εχει συνενοηθεί αλλοιώς! -
Θυμάστε που σας έλεγα για φως στο βάθος του τούνελ;
Λυπάμαι, αλλά κάποιος το έσβησε...
Είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρω τελικά να είμαι μαζί σας...
Διαγράψτε με από τα τεφτέρια, και γράψτε με στα μαύρα τα κατάστιχα...
γμτπτνμ... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
γμτπτνμ...- Μπράβο ο καπιτάλας;!!!
ΥΓ. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά αυτή η αντίδραση από ένα φίλο σε δική μου εκδήλωση στενοχώριας, μου έφερε λίγο γέλιο ...
-
Να κάνω και μια πρόταση? Αφού έτσι και αλλιώς αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε, δεν κάνουμε και ένα κατάλογο με τι αυτοκίνητο θα έρθει ο καθένας? Έτσι απλά, για στατιστικούς λόγους και μόνο.
-
οχι!
ΝΕΕΕΕΕΧΤ!
-
Εγω παντως αν δεν ερθω με το Tzutzuki θα ερθω με το CRV...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι!ΝΕΕΕΕΕΧΤ!
Κατάλαβα: ο ΤΜ ντρέπεται για το κίτρινο Ραλί του!!! Φοβάται μην τον καλέσουν για ταξί!!!
Αυτό μάλλον στο 'θάψιμο' έπρεπε να πάει!!!
-
μίλησα πάλι χτες με τον Κο Ζήση, μου είπε οτι όλα είναι οκ και μας περιμένει..
ονόματα έτσι κι αλλιώς δεν έχω δώσει, απλά κρατάω 25-28 δωμάτια...οπότε μπορείτε να κάνετε επιβεβαίωση μόνο οτι πήρε την πληρωμή και οτι αφορά την κράτηση του γκρουπ των 4Τ.
τηλέφωνο επικοινωνίας : 2428096414
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::