-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε όχι και καλύτερο από σεξ βρε avel!!!Χε Τώρα βρήκα πάντως ποιος το είχε πει αυτό: Ο Eddie Irvine.
Δε θυμάται, άρα δεν μπορεί να τα συγκρίνει....
Πω πω μπηχτή...
-
To αποκορύφωμα της συνοδήγησης! Τι άλλο να ζητήσεις τώρα? Άντε μία συνοδήγηση με τον ΚΚΚ με Gr.B
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To αποκορύφωμα της συνοδήγησης! Τι άλλο να ζητήσεις τώρα? Άντε μία συνοδήγηση με τον ΚΚΚ με Gr.BΟντως γιατρέ!Οδηγός (κυρίως) και αμάξι από άλλον πλανήτη!
Δεν μπορώ να το περιγράψω ('Δεν περιγράφω άλλο!' ) και δεν μπορείς να το φανταστείς!!!ΚΚΚ και Gr.B ε?!
-
mesa sth super idikh ua eimai
Το έγραψες σε λάθος θέμα!
Πήγαινε σε αυτό που λεει:SSS και Εκκίνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο[kouk] -
Ο χρήστης mega έγραψε:
mesa sth super idikh ua eimaiκαι χαρηκες τωρα ?
-
Κάπταιν;
Αλήθεια ήταν ή όνειρο;Μπράβο στούς ΕΛ-ΕΜ καί Βωβό.
Οι μερακλήδες άνθρωποι,φαίνονται. -
Επιβεβαιώνω τα περί Pumpers!!
Μακριά και κουραστική η χθεσινή ημέρα, αλλά τουλάχιστον άξιζε ο κόπος για τον Νίκο.
Περνάει μπροστά μας στην αρχή χαιρετώντας κα μετά... εκτόξευση.Κάνει τη διαδρομή στην άνοδο και περιμένουμε να ξανακατέβει, αλλά τίποτα. Πλήρης ησυχία (και το θηρίο ακουγόταν από χιλιόμετρα).
Λέω 'Θα χει λιποθυμήσει και θα του κάνει ο Άρης αέρα', μετά από λίγο βλέπουμε το βοηθητικό να ανεβαίνει πάνω και νομίζω ότι ανεβάζουν γιατρό και οξυγόνο, αλλά τελικά ήταν η μίζα...
Ξανακατεβαίνουν αέρα. Το αυτοκίνητο έσκαβε στην κυριολεξία.
Μετά τον τερματισμό, ο Νίκος στο τηλέφωνο
'Έλα, πώς ήταν;'
'%&^$% ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!'
'Ωραία, ε; για πες'
'ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σου λέω!!'
'Ε, πες καμιά λεπτομέρεια'
'ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ'
'μας φώτισες...'Λεω στον Βασίλη, πάει αυτός τον χάσαμε. Θα πάρει τα βουνά...
Ο Άρης φιλικός, μοίρασε αυτόγραφα σε όποιους ζήτησαν, φαινόταν ευδιάθετος. Ο Λώρης κανόνιζε όλες τις λεπτομέρειες.
Οι Εγγλέζοι χαμογελαστοί. Όλα καλάΠαιδιά, καλό αγώνα εύχομαι. Ναι μεν είναι ωραίο να τερματίζεις αλλά, maximum attack παρακαλώ.
-
Επιβεβαιώνεις ε?...Καλάαααα!!Θα σου εξηγήσω από κοντά!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια αξέχαστη μέρα!!!
Όταν το κινητό μου χτύπησε και είδα «Λώρης Μελετόπουλος», δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα άκουγα!
«Νίκο, αν μπορείς, έλα για μια βόλτα με το Subaru την Δευτέρα στην Αγία Ευθυμία»!
Τόσο απλά! Με το Subaru WRC 04! Με το τέρας! Με οδηγό τον Βωβό! ΕΛΕΟΣ!
Δύσκολα με πήρε ο ύπνος το βράδυ της προηγουμένης!!!Την Δευτέρα 20/6/2005 δεν θα την ξεχάσω!!!
Αναχώρηση με Στέλιο, Βασίλη και την Ξένια την κοράκλα μου κατά τις 11 και άφιξη Αγία Ευθυμία.
Όλη η ομάδα έτοιμη και το όπλο..έτοιμο και αυτό!Μετά από δοκιμές, αλλαγές και κόντρα αλλαγές, φτάνει η μαγική ώρα!
Μετά από νόημα του Λώρη πάω για να πάρω την θέση μου!
«Λώρη, η κόρνα που ακριβώς είναι στο πάτωμα μην την πατήσω?»
«Αριστερά πρόσεχε»Μπαίνω!
«Νίκο μην πατάς το κουμπί για τους υαλοκαθαριστηρες!»
«Ποιο?..Που?...Το πατάω?!!...Αμάν!!...Συγγνώμη»
«Εχεις ξαναμπεί σε WRC?»
«Όχι! Σε Ν κι αυτό σε άσφαλτο αλλά είμαι μια χαρά» [τι λέω Θεέ μου?]!!Εχω ήδη δημιουργήσει στο μυαλό μου μια εικόνα κόλασης, θορύβου και τρόμου!
Ο Άρης ετοιμάζεται, πατάει μερικά από τα εκατοντάδες κουμπάκια, γυρίζει μερικά άλλα....και φεύγουμε!
«Με ακούς?»
«Ναι, αλλά σιγά»
«ΟΚ φταίνε οι μπαταρίες»Στα 500 μέτρα μέχρι την εκκίνηση, κοιτάω το εσωτερικό και την οθόνη στα πόδια μου! Ποίημα! Διαστημόπλοιο!
Και ο θόρυβος? Δεν φτάνει και πολύς μέσα από τα ακουστικά! Τα σηκώνω!! Μάλιστα! Αστα καλά είναι!!!Φτάνουμε στην αρχή της ειδικής δοκιμών που είναι και περιμένουν οι φίλοι μου και η κόρη μου (μεγάλη η χάρη μου!) να με δουν! Εμένα? Μπααα!! Τον Άρη βασικά!!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Η επιτάχυνση απίστευτη. Η πρώτη αριστερή ανηφορική φουρκέτα φτάνει με ρυθμούς καταιγιστικούς!! 4η στο κιβώτιο σε 40 μέτρα! Είναι δυνατόν!ΣΤΡΙΒΕΙ! Με φλικ! Με αριστερό φρένο! Η κορυφή της στροφής περνάει μπροστά από το παρμπριζ!
ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Είμαι στο δεξί μπάκετ του Βωβού! Σε ένα WRC 2004! Και ανεβαίνουμε μια ειδική!
Το παραδέχομαι! Συγκινήθηκα! Τόσα χρόνια να βλέπεις και να τώρα! Είσαι μέσα!Ακολουθεί μια σειρά από φουρκέτες και λίγος δρόμος που τις ενώνει (εμένα έτσι μου φάνηκε!)
Και είμαι χαλαρός! Δεν φοβάμαι! Δεν είναι κόλαση, παράδεισος είναι!Παρατηρώ τον Άρη!
Ηρεμία! Κινήσεις αποσταθεροποίησης με το τιμόνι και το χειρόφρενο, κινήσεις ελέγχου, αλλαγές σε ρυθμό πολυβόλου σαν να μην τρέχει τίποτα! Με κοτρόνες, γκρέμια και πολλά χιλιόμετρα!Με 6η και 150 είμαστεεεεε!!! Σε κατηφόρα!!! Και έρχεται δεξιά φουρκέτα!!!
Και μιλάμε από την ενδοσυνεννόηση!!!!
Απίστευτο κοντρόλ!
Από αυτά που είδα εκείνος τα φλικ και τις ατέλειωτες πλαγιολισθήσεις τις απολαμβάνει περισσότερο από εμάς που τον βλέπουμε!Το ντινγκ στο παρμπριζ τα σφραγίσματά μου ήταν?!!
Τα φρένα από πού είναι? Από Δία ή από Κρόνο?ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Τελειώσαμε! Ευχαρίστησα όσο μπορούσα και προσπάθησα να μην δείξω την συγκίνηση μου!
«Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ Άρη»
«Να είσαι καλά, εγω σ’ ευχαριστώ!»
Τι να του πεις? Μπορείς να του εξηγήσεις? Όχι!!Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε! Θα το καταλάβω όμως!! Που θα μου πάει!!
Άρη, Λώρη σας ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ! Από καρδιάς! Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Και το κάνατε εσείς! Έτσι απλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΕΛΕΙΩΣ 'ΠΤΩΜΑ' ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΧΙ ΒΟΛΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΛΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ TESTING ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΑΡΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΙΑ-ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΤΕΛΙΟ-ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ,ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΗΔΗ 3,5 ΩΡΕΣ. -
Μπράβο στον Αρη και στην ομάδα του πραγμαρτοποιησαν το όνειρο ενός θεατή. Μπραβο ομως και για αυτους που υπομείναν το βασανιστήριο και δεν βουτηξαν μεσα στο αυτοκίνητο.
Αλλα τη να πώ και εγώ που είμουν κάτω στην Ιτέα και επεινά καφέ και το ωραιότερο είναι οτι σκεφτόμουν να περάσω απο εκει να δείξω στην Σ. τις κλασσικές Καρούτες αλλα ψιλο βαρειόμουν διοτι είχε προηγειθει η μπούκλα Παυλιανης - Κουμαρίτσι - Ελευθεροχώρι.
Ενα τηλέφωνο ρε παιδια ενα τηλέφωνο να πάρουμε κανα πλανάκι με τον Αρη και ΕL-EM σε ώρα δράσεις. Αχχχχχχχχχ.
Κουκ έμαθα πως δύλωσες οτι τα παρατάς όλα για να πάς στα βουνα αληθέυει?
Μια εμπειρία που δεν ξεχάσω ΠΟΤΕ!!! :-)