-
Εγώ άλλαξα παρμπριζ γιατί ο τύπος που έβαλε τα καινούργια ηχεία έριξε μια κατσαβιδιά στο τζάμι και πάει η αντίσταση...
... και μετά από λίγο καιρό ξεκόλλησε το τζάμι και παραλίγο να μου φύγει εν κινήσει...
... πάλι καλά που δεν πλημμύρισε το αυτοκίνητο γιατί όλο το χειμώνα το τζάμι ήταν ξεκολλημένο... -
Ρώτησα φίλο που χρησιμοποίησε εποξική κόλα και μολύβια κλπ.
Δεν έκανε τίποτα.Φέρθηκε όμως σαν Έλληνας!
Έκανε ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων και μετά από λίγο καιρό έσπασε μόνος του το παρμπρίζ και άλλαξε παρμπριζ με την ασφάλεια.
Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα
Προχώρα -
υπαρχει και ο αλεβιζοπουλος στις τζιτζιφιες......οπως κατεβαινεις την θησεως προς παραλια στο τελευταιο φαναρι πριν την παραλια αριστερα
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Φέρθηκε όμως σαν Έλληνας!
Έκανε ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων και μετά από λίγο καιρό έσπασε μόνος του το παρμπρίζ και άλλαξε παρμπριζ με την ασφάλεια.Α τον απατεώνα!!! Κορόιδεψε την ασφαλιστική του; Έμενα πάντως έτυχε να σπάσει από μόνο του! Έτσι στα ξαφνικά, κρακ και πάει το κακόμοιρο...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ρώτησα φίλο που χρησιμοποίησε εποξική κόλα και μολύβια κλπ.
Δεν έκανε τίποτα.Φέρθηκε όμως σαν Έλληνας!
Έκανε ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων και μετά από λίγο καιρό έσπασε μόνος του το παρμπρίζ και άλλαξε παρμπριζ με την ασφάλεια.
Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα
ΠροχώραΤα ιδια εκανα και εγω.... ειναι η μονη λυση. Με μια αγωγιμη κολλα που δοκιμασα δεν εγινε τιποτα. οποτε......the greek way
-
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω σε 106 πεζω.
Τελικα εφταιγε το ρελε που βρισκετε κατω απο την ασφαλειοθηκη διπλα στο τιμονι.
Το επισκευασα και ολα οκ.
Πραγματικα δεν ξερω αλλα αυτες οι γραμμες δεν ειναι 'εσωτερικα' στο τζαμι;
Δεν εχω ασχοληθει και πολυ περα απο την ημερα που μου χαλασαν.Παντως για ανταλλακτικα και οτι αλλο χρειαζομαι για το αυτοκινητο,οσο και αν φαινεται παραξενο,προμηθευομαι παντα απο την επαρχια.
Εχουν τα παντα και σε καλες τιμες.
Οποτε ειμαι εκτος Αθηνων,προσπαθω να βρω το καλυτερο μαγαζι και ψωνιζω οτι χρειαζομαι.
Το καλυτερο το εχω βρει στην Σπαρτη.Ο Σκληκας.Δεν νομιζω οτι κανω διαφημιση ετσι γιατι ειναι μοναδικος και εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Αυτα.
-
Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για αγώγιμη κόλλα προτείνω μαγαζιά για ψάξιμο:
- Ράδιο Κατουμά σε α:Πραξιτέλους β:Θηβών και Καβάλας γ:Σιβιτανίδου καλλιθέα και δ: Κάπου στη Δάφνη
- Αγ Κωνσταντίνου χαμηλά σε ένα γωνιακό με ηλεκτρονικά (Σάββας Σιδέρης)
αντιστάσεις πίσω παρμπριζ