-
καλησπερα σε ολους.
προσφατα προεκυψε βλαβη.το κλιμα δε δουλευε ..ψυξη μηδεν....μετα απο επισκεψη σε ηλεκτρολογο μου ειπε πως ειναι μια πλακετα κ μου την ονομασε bodycontrol.τσεκαρε εννοειτε φρεον,ασφαλειοθηκη ολα κομπλε....δεν παει ρευμα απο το μπαντικοντολ στο κλιμα....συμπιεστης επισης οκ. παμε τωρα στη λυση
α)βγαλσιμο η πλακετα κ προσπαθεια επισκευης κατι που εχει ξανακανει με κοστος 150 ευρω.
β)τοποθετηση μεταχειρησμενης με κοστος 400 ευρω
γ) καινουρια με 1500-2000
ερωτηση τωρα.εχει κανεις παρομοια περιπτωση στο νου του κ αν ναι τι αξιζει να κανω? τα λεφτα που ζηταει ειναι λογικα? το μπαντικοντρολ ποια πλακετα ειναι για να ξερω τι γινεται(κυριως σε πεζακιδες το ρωταω μπας κ την ψαξω να την βρω πιο φθηνα)2η γνωμη θα παρω εντος της αλλης εβδομαδος
-
καλησπερα σε ολους.
προσφατα προεκυψε βλαβη.το κλιμα δε δουλευε ..ψυξη μηδεν....μετα απο επισκεψη σε ηλεκτρολογο μου ειπε πως ειναι μια πλακετα κ μου την ονομασε bodycontrol.τσεκαρε εννοειτε φρεον,ασφαλειοθηκη ολα κομπλε....δεν παει ρευμα απο το μπαντικοντολ στο κλιμα....συμπιεστης επισης οκ. παμε τωρα στη λυση
α)βγαλσιμο η πλακετα κ προσπαθεια επισκευης κατι που εχει ξανακανει με κοστος 150 ευρω.
ερωτηση τωρα.εχει κανεις παρομοια περιπτωση στο νου του κ αν ναι τι αξιζει να κανω? τα λεφτα που ζηταει ειναι λογικα? το μπαντικοντρολ ποια πλακετα ειναι για να ξερω τι γινεται(κυριως σε πεζακιδες το ρωταω μπας κ την ψαξω να την βρω πιο φθηνα)2η γνωμη θα παρω εντος της αλλης εβδομαδος
-
καλησπερα σε ολους.
-
μαλλον body control module (BCM) θες να πεις, κανε μια αναζητηση στο google και θα μαθεις οτι θες
τωρα το οτι δεν δουλευει το αρκοντισιο μπορει να οφειλεται σε πολλα και διαφορα -
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... &_from=R40
-
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ειδα τι παιζει με το BMC κ ειδα τιμες ebay αρκετα πιο χαμηλες απο το 400αρι που μου ζητανε....
-
Στο διαγνωστικό έχει μπει το αμάξι; Μήπως υπάρχει λόγος που η BSI δεν εμπλέκει τον συμπιεστή;
-
Στο διαγνωστικό έχει μπει το αμάξι; Μήπως υπάρχει λόγος που η BSI δεν εμπλέκει τον συμπιεστή;
-
μπηκε σε διαγνωστικο.τωρα αν παει καπου το μυαλο σου πες για να τσεκαρω.οπως εγραψα κ πιο πανω ο ηλεκτρολογος απεκλεισε ασφαλειοθηκη κ οτι αλλο μπορει να εμπλεκεται.μου ειπε πως δεν φευγει ρευμα απο το BCM προς το συμπιεστη.
peugeot 207 προβλημα με clima