-
Ο χρήστης kostas junior έγραψε:
ρε μαγκες λιγο αργα δεν ειναι οι εκπομπες?ti να κανουμε , απ το τιποτα , απ οτι προσεξα , αργα ειναι οι εκπομπες των σκελων , σημερα εχει στις 8 ολον τον αγωνα , αναλυτηκα , πολυ καλη ωρα για μερικους , γιατι για μερικους ειναι λιγο νωρις , το καλυτερο θα ηταν να τις εχουν τις εκπομπες κατα τις 9,30 με 10
καλως ηρθες Κωστα
-
Στις 8?Τοσο νωρίς? Είναι σίγουρο?
-
Ο χρήστης nmaggioros έγραψε:
Στις 8?Τοσο νωρίς? Είναι σίγουρο? -
καλό το τριήμερο λοιπόν....άψογο κ το σώσιμο του Γάλλου...
εκείνο το μπουκετάκι από τον Galli στον συνοδηγό του τί ήταν;;; -
H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤ1! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤ1!καμια επαναληψη θα εχει ? δεν ημουν σπιτι για να τη δω
-
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
καλό το τριήμερο λοιπόν....άψογο κ το σώσιμο του Γάλλου...
εκείνο το μπουκετάκι από τον Galli στον συνοδηγό του τί ήταν;;;Έλα ντε?? Και εγώ τρελάθηκα όταν το είδα! Ο Ιταλός είναι τελείως τρελός! Ούτε κολλητάρια να ήταν με τον συνοδηγό δεν θα του έριχνε τέτοια σφαλιάρα!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤ1!Η ώρα ήταν αρκετά καλά αλλά όχι πολύ καλή! Γενικά η ΕΡΤ 'θάβει' καλές εκπομπές με τις περίεργες ώρες που τις προβάλει.
Κατά τα άλλα καλά -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έλα ντε?? Και εγώ τρελάθηκα όταν το είδα! Ο Ιταλός είναι τελείως τρελός! Ούτε κολλητάρια να ήταν με τον συνοδηγό δεν θα του έριχνε τέτοια σφαλιάρα!κυριολεκτικά 'χεράς' o γκάλης!
Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση πάντως, ούτε ο σάινθ δεν φερόταν έτσι στον μάρτι
Και η πλάκα είναι ότι στο επόμενο ΣΕΧ έκανε και αστειάκια με τον δημοσιογράφο...
-
... ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ!Αν και μια μέρα καθυστερημένη...
-
Από το τίποτα είναι ό,τι καλύτερο.
Μην ξεχνάμε το Star αλλα΄όυτε (και το καλύτερου επιπέδου) Magic.
Όμως όπως και να έχει, όλοι μπορούμε να έχουμε επαφή με το αγαπημένο μας WRC χάριν ΕΤ1...Μην είμαστε πλεονέκτες...
-
Μου αρεσε η εκπομπη της Δευτερας και λογω της ωρας αναμεταδοσεως και λογω σπικαζ.Ο χοντρος παντα κανει ευστοχες παρατηρησεις.
Στα συν και η πανελληνια εμβελεια του καναλιου και οι λιγες διαφημησεις. -
Καλά μου φαίνεται ξεχνάτε τα Γαλλικά του Ντελε στον συνοδηγό πριν 2 χρόνακια νομίζω. Για την σφαλιάρα νομίζω οτι υπερβάλλετε Ιταλός είναι δεν είναι Σουηδός προσωπικα την βρίσκω απόλυτα φυσιολογική για ένα τρελό Ιταλό. Άλλωστε φορούσε και κράνος Λαστιχοφαγος ο Ιταλός πάντως και αν είναι έτσι σε όλους τους αγώνες θα πρέπει να περιοριστεί σε μέτρια αποτελέσματα
-
Μπράβο στην ΕΤ1. πολύ καλύτερη από την πρώτη εκπομπή
-
Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί και αλλού, αλλά το wrc το καλύπτει και το ΡΙΚ! Χτες βράδυ είδα την προεπισκόπηση της Σαρδηνίας, και χωρίς υπότιτλους μάλιστα (να πω την αμαρτία μου, μου άρεσε αυτό, προτιμώ να ακούω τον lapworth και τον solberg να μιλάνε αγγλικά, παρά τον μεταφραστή). Τσεκάρετε λοιπόν το πρόγραμμα, γιατί σήμερα μπορεί να δείξουν και κανένα shakedown
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί και αλλού, αλλά το wrc το καλύπτει και το ΡΙΚ! Χτες βράδυ είδα την προεπισκόπηση της Σαρδηνίας, και χωρίς υπότιτλους μάλιστα (να πω την αμαρτία μου, μου άρεσε αυτό, προτιμώ να ακούω τον lapworth και τον solberg να μιλάνε αγγλικά, παρά τον μεταφραστή). Τσεκάρετε λοιπόν το πρόγραμμα, γιατί σήμερα μπορεί να δείξουν και κανένα shakedownΤο είδα και εγώ χτές.Τυχαί έπεσα πάνω αλλά το είδα.Το ΡΙΚ ήταν το κανάλι που μας είχε 'σώσει' και σε άλλες μέρες ανομβρίας!
-
που μπορω να μαθω απο σημερα ποτε , θα εχει wrc στην ετ 1 για το ραλι σαρδηνιας ? γιατι φευγω σημερα και θα ερθω Τριτη , και δε θα ερθω σε επαφη με το pc μου αυτες τις μερες
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
που μπορω να μαθω απο σημερα ποτε , θα εχει wrc στην ετ 1 για το ραλι σαρδηνιας ? γιατι φευγω σημερα και θα ερθω Τριτη , και δε θα ερθω σε επαφη με το pc μου αυτες τις μερεςΑυτή τη φορά η εκπομπή θα μεταδοθεί την τρίτη, 3/5, τα μεσάνυχτα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
που μπορω να μαθω απο σημερα ποτε , θα εχει wrc στην ετ 1 για το ραλι σαρδηνιας ? γιατι φευγω σημερα και θα ερθω Τριτη , και δε θα ερθω σε επαφη με το pc μου αυτες τις μερες
Αυτή τη φορά η εκπομπή θα μεταδοθεί την τρίτη, 3/5, τα μεσάνυχτα.
thanks !! kalo pascha
-
ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ1 ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΦΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ.
ΚΥΡΙΟΙ,
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ
A. SUMP GUARD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η 'ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡ' ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΔΙΑ.
Β. ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ , ' ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ' ΚΑΙ ΔΕΝ 'ΝΤΕΛΑΠΑΡΕΙ' ΟΠΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.
ΤΟ 'ΝΤΕΛΑΠΑΡΕΙ' ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ DERAPAGE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ.
Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ)ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ) ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ Σ Ω Σ Τ Α ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ,ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ 'ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ' ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤ1.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Το WRC στην ΕΤ1!!!