-
Γειά σας παιδιά! Σαν κάτοχος του p12 θα ήθελα να μου πείτε τι ζημιές έχει σε όσους το έχουν. Σίγουρα θα ήθελα να δω μια γενική εικόνα επειδή το δικό μου δεν τα πολυπάει καλά ενω η χρήση είναι ΑΨΟΓΗ και ήρεμη και τα χιλιόμετρα που διανύονται ετήσια κάτω απο 30.000
-
Γειά σας παιδιά! Σαν κάτοχος του p12 θα ήθελα να μου πείτε τι ζημιές έχει σε όσους το έχουν. Σίγουρα θα ήθελα να δω μια γενική εικόνα επειδή το δικό μου δεν τα πολυπάει καλά ενω η χρήση είναι ΑΨΟΓΗ και ήρεμη και τα χιλιόμετρα που διανύονται ετήσια κάτω απο 30.000
-
-
Αν εισαι Αψογος απεναντι του και αυτο σου βγαζει προβληματα, μαλλον πρεπει να αλλαξεις μηχανικο!!!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Στην nissan όλα τα χρόνια έκανα service, Κυριακούδης! Είναι άψογος! Όλα τα nissan εκεί τα συντηρούσα και ήταν τέλεια! Τώρα έκανα ένα service στον Πύργο σε έναν που μου πρότειναν και έβαλε immitassion τακάκια και κάτι κωλόλαδα... αλλά δεν έχει σχέση πιστεύω με Κρεμαγιέρα,λουριά,κολάρο και βάση μηχανής...
-
Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω ένα πρόβλημα στο p12 μου του 2005. Όταν ανάβω τα φώτα το βράδυ και χρησιμοποιήσω τα κουμπιά του τιμονιού για το ράδιο αλλάζει τραγούδια μόνο ή τις πληροφορίες στην οθόνη ή αυξομειωνει την ένταση του ήχου. Αυτά οταν στρίβω το τιμόνι ελάχιστα αριστερά η δεξιά. Με κλειστά τα φώτα λειτουργεί κανονικά. Έφαγα το κεφάλι μου και δεν μπορώ να το βρω ώσπου τα είχα παρατήσει. Ηθελα να το πουλήσω αλλα ο πελαργός μας έφερε ένα παιδάκι και αποφάσισα να το κρατήσω μιας που ειναι μεγάλο ασφαλές με χώρους. Οι μηχανικοί της γειτονιάς μου λένε σερπαντινα αλλα δεν στέκει γιατί δεν το κανει με κλειστά τα φώτα πάρα μόνο όταν τα ανοίξω. Έχει συμβεί σε κανέναν σας;
Nissan Primera P12 ζημιές