-
ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ C2 ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΧ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ CITROEN RACING, ΒΑΛΒΙΔΕΣ S1600,ΚΩΝΙΚΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ,ΣΚΟΥΠΑ ΜΑΧ ΚΛΠ.ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ.ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ BOS EVO2 ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ R2 ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ CHALLENGE.ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΙΚΑ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΛ.ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6936750230 -
ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ C2 ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΧ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ CITROEN RACING, ΒΑΛΒΙΔΕΣ S1600,ΚΩΝΙΚΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ,ΣΚΟΥΠΑ ΜΑΧ ΚΛΠ.ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ.ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ BOS EVO2 ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ R2 ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ CHALLENGE.ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΙΚΑ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΛ.ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6936750230 -
ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6936750230 -
Άλλο από αυτό είναι; [mod]
-
Τωρα 2 σεναρια παιζουν, η εισαι και γαμω τους μοντ και θυμηθηκες αγγελια 3ετιας ωστε να μην ντουμπλαριστει ή το ειχες βαλει στο ματι το ψιτροενακι απο τοτε και κατι σου θυμησε ...
ΥΓ: Και για να μην ειμαι off topic, τι spring rates εχει το C2 αν επιτρεπεται ;
-
ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΘΑΨΕΣ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑ.ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:
ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΘΑΨΕΣ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑ.ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΔεν ηταν τοσο δυσκολο ,αν κοιταγες στην καρτελα σου θα εβλεπες οτι ειναι το θεμα με την πιο ενεργη συμμετοχη σου.
Οπως και να εχει η παλια αγγελια κλειδωθηκεΚαλο θα ηταν να γραφεις με μικρα και οχι με κεφαλαια τα οποια δηλωνουν οτι φωναζεις.
-
Για θέμα τονισμού γράφω με κεφαλαία.
-
ακόμα πωλείται η ανταλλασεται με Ν2,Α6,Ε10.Τώρα και με σειριακό 5αρι κιβώτιο citroen sport και χειροφρενο τυπου S1600.
-
-
up..
-
νεα τιμη 28000€ για λιγο καιρο.
-
26900€ συζητησιμη...
-
26500€ και δεκτη μερικη ανταλλαγη με ΙΧ εως 1600κ.εκ
-
26000€
-
up..
-
25000€....
-
απο γενικο rebuild.φρεσκοβαμμενο και με πολλα νεα πραγματα.
λεπτομερειες εδω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2128203/ -
καθε σ/κ που κατεβαινω χαζευω το κολο του στο μαγαζι...
ατιμη κριση... -
up..(το σαββατο να το γυρισω να δεις και τη μουρη?)
C2 MAX