-
Το είπε και το έκανε ο MDVQ.Έχω ήδη στα χέρια μου το DVD από το rally Σουηδίας 2005 και αναμένω το rally Monte Carlo, εντός των ημερών
Μιχάλη Ευχαριστώ Θερμά! -
Να εισαι καλα φιλε.
Το Σουηδιας τωρα το εχουν:
Ο thvarveris ,o fabiamaniac και ο kostakis.
Οποιος το θελει το ζηταει απο τους παραπανω και του το στελνουνε.
Απο δευτερα θα εχω και 2 δισκακια με το Μοντε που θα πανε στους thvarveris και fabiamaniac.
Οποτε απο βδομαδα τους τα ζητατε και αυτα.
Καλο σαββατοκυριακο -
Πω πω τι παθαμε !!!!
Μας πηραν τη μπουκια απο το στομαΑγαπητοι φιλοι καλες θεασεις απο το κρατικο καναλι.
Αν κανεις δεν προλαβε να δει το Μεξικο το εχω γραμμενο και ας μου πει να το αντιγραψω.
Ολοι στις οθονες και παρτε και κανα τηλεφωνο στα καναλια η στειλτε κανενα mail για να δουν οτι ειμαστε πολλοι και δεν τους συμφερει να μην το συνεχεισουν. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πω πω τι παθαμε !!!!
Μας πηραν τη μπουκια απο το στομαΑγαπητοι φιλοι καλες θεασεις απο το κρατικο καναλι.
Αν κανεις δεν προλαβε να δει το Μεξικο το εχω γραμμενο και ας μου πει να το αντιγραψω.
Ολοι στις οθονες και παρτε και κανα τηλεφωνο στα καναλια η στειλτε κανενα mail για να δουν οτι ειμαστε πολλοι και δεν τους συμφερει να μην το συνεχεισουν.Εγώ πάντως αν δεν βαριέσαι θέλω να μου στέλνεις τους αγώνες έτσι ή αλλιώς!
-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ πάντως αν δεν βαριέσαι θέλω να μου στέλνεις τους αγώνες έτσι ή αλλιώς!Θοδωρη,
Αυριο παραλαμβανεις το Μοντε και οταν ετοιμαστει το Μεξικο.
Οσους αγωνες γραψω ευχαριστως να σας τους στειλω.
Απλα να μου το λετε -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγώ πάντως αν δεν βαριέσαι θέλω να μου στέλνεις τους αγώνες έτσι ή αλλιώς!
Θοδωρη,
Απλα να μου το λετεΤι θα πει όσους αγώνες γράφεις.Το συμβόλαιο που έχουμε προβλέπει ρητά ότι θα γράψεις όλους τους αγώνες.Η ρήτρα για μη τήρηση της συμφωνίας είναι πολύ βαριά!
Άσε που του χρόνου θα προτιμήσω άλλη 'εταιρεία' VIDEO αν δεν είσαι συνεπής!
Νόμιζες ότι θα ξεμπλέξεις τόσο εύκολα με την βοήθεια της ΕΡΤ;
Αμ δε! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πω πω τι παθαμε !!!!
Ολοι στις οθονες και παρτε και κανα τηλεφωνο στα καναλια η στειλτε κανενα mail για να δουν οτι ειμαστε πολλοι και δεν τους συμφερει να μην το συνεχεισουν.Γειά σου Μιχάλη με τα dvd σου. Ετοιμάζομαι να δώ την εκπομπή και δεν έχω μπαταρία στα ακουστικά. Πάει, χάθηκε η μισή απόλαυση,για να μην πώ τα 3/4.
Αντε λέω , θα το γράψω στο βίντεο. Βάζω να το παίξω, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, γι αυτό κάνε ένα κόπο να μου στείλεις το dvd του Μεξικού , δεν χρειάζεται με κούριερ, κάντο με ΕΛΤΑ.
Σε υπερευχαριστώ
Κώστας Χατζηστεργίου Γ. Δροσίνη 2 54644 Θεσσαλονίκη -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγώ πάντως αν δεν βαριέσαι θέλω να μου στέλνεις τους αγώνες έτσι ή αλλιώς!
Θοδωρη,
Απλα να μου το λετεΈλαβα το MONTE και το bonus μου μαζί!
Μιχάλη ευχαριστώ! -
Η μπιζνα δουλευει καργα
Σημερα δοθηκε η κασσετα του Μεξικου για να γινει dvd και εχει και junior παρακαλω(αμ πως...)
Σε ευλογο χρονικο διαστημα θα εχετε τα δισκακια σας
(σκιαχτηκα απο τις ρητρες που μου θυμισε ο Θοδωρης!!! ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Η μπιζνα δουλευει καργα
Σημερα δοθηκε η κασσετα του Μεξικου για να γινει dvd και εχει και junior παρακαλω(αμ πως...)
Σε ευλογο χρονικο διαστημα θα εχετε τα δισκακια σας
(σκιαχτηκα απο τις ρητρες που μου θυμισε ο Θοδωρης!!! )Μα και εγώ αυτό ήθελα να σκιαχτείς.Και σε προειδοποιώ ότι μπορώ να θυμώσω ακόμα περισότερο!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μα και εγώ αυτό ήθελα να σκιαχτείς.Και σε προειδοποιώ ότι μπορώ να θυμώσω ακόμα περισότερο!Οκ ...
για να σε καλοπιασω εσενα θα στα γραφω σε υψηλη αναλυση -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μα και εγώ αυτό ήθελα να σκιαχτείς.Και σε προειδοποιώ ότι μπορώ να θυμώσω ακόμα περισότερο!
Οκ ...
για να σε καλοπιασω εσενα θα στα γραφω σε υψηλη αναλυσηΜιχάλη πήρα και το Mexico με το bonus του, αλλά αρχίζω να ντρέπομαι που σε βάζω σε κόπο και έξοδα
Ευχαριστώ θερμά!
Tο WRC στο 4ΤF !!!