-
α ξεχασα να πω οτι την επομενη φορα χρωσταω εναν χρονο κατω απο 1:50 ......... (ελπιζω να βρουμε καμοια τετραδα της προκοπης μεταχειρισμενα μονο λαστιχα)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αντε ρε τομαρια..........τραβηξατε μονο τα τσαπακια σας και εμας μας αφησατε απο εξω...........Καλέ ρε Γιάννη, λες και δεν ξέρεις πως λειτουργούν τα πράγματα... Παράγκα του κερατά...
Να είσαι ευχαριστημένος που δεν έβαλα και κανένα χρονόμετρο δίπλα από το Focus (σ' εκείνη την φωτό στην ευθεία) να δείχνει κανένα τρίλεπτο...
(τώρα που το σκέφτομαι όμως... )
-
-
Απλός, λιτός και περιεκτικός...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Απλός, λιτός και περιεκτικός...as usual
-
Μαρκο με τι πιεσεις επαιξες???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μαρκο με τι πιεσεις επαιξες???Μέ...λάθος!!!!
-
Ναι...
Παντού 40psi Σπύρο. Κανονικά έχω ~35 παντού (2,4bar) για την πίστα όμως πήγε στα 40 (σύμφωνα και με τις συμβουλές του πιστάρχη).
Μετά όμως (το 4ο και τελευταίο μισάωρο) δεν ακολούθησα τη συμβουλή του Αντρέα και τα κράτησα στα 43+ (τα λάστιχα είχαν ζεσταθεί αρκετά). Έτσι, στο εμπρός αριστερό λάστιχο στο κέντρο είχα 1χιλ μεγαλύτερη φθορά απ' ότι στο υπόλοιπο ελαστικό...
Την επόμενη φορά θα ξέρω...
Υ.Γ.: Με 40psi ήρθα μέχρι τις Σέρρες και μου φάνηκε ότι οδηγούσα άλλο αμάξι. Πολύ πιο ακριβές παντού, καλύτερο τιμόνι και feedback γενικά αναβαθμισμένο. Με την άνεση επίσης δεν είχα κανένα παράπονο... Να το καθιερώσω;;;
-
Μάρκο,40 πίεση είχες μέ λάστιχα κρύα.
Η πίεση μετά από ένα μισάωρο στήν πίστα,μέ ζεστή μέρα,ξεπερνάει τά 50. -
Ε, ναι... Όταν μου το είχες πει, τα λάστιχα είχαν κρυώσει αρκετά και το συγκεκριμένο είχε γύρω στο 43+... Τελικά δεν φαίνεται να πρόλαβε να κρυώσει και πολύ...
Είπαμε... next time θα ξέρω...
-
με 40 παντου πως πηγαινε το αμαξι στη πιστα, τι συμπεριφορα ειχε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με 40 παντου πως πηγαινε το αμαξι στη πιστα, τι συμπεριφορα ειχε?Αρκετά καλή... Εντάξει, ήταν σαφώς υποστροφικό (60% του βάρους εμπρός + εγώ στο τιμόνι), αλλά όχι υπερβολικά. Το καλό είναι ότι τα λάστιχα δεν δίπλωναν πολύ (βοηθούσε φυσικά και το ότι τα Continental που φορούσε φαίνεται ότι έχουν αρκετά σκληρά πλαϊνά...)
Το καλύτερό μου όμως ήταν στο δρόμο... Εκεί με 40psi ήταν Rallye!! (καλά, υπερβάλλω... )
-
Δέν άντεξα,καί πήγα σήμερα.
Λίγοι γύροι λόγω πολύ φθαρμένων ελαστικών,αλλά άξιζε!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν άντεξα,καί πήγα σήμερα.
Λίγοι γύροι λόγω πολύ φθαρμένων ελαστικών,αλλά άξιζε!!!Άντε βρε τυχερέ!!!
Πότε με λάστιχα για φάγωμα στην πίστα;;;
ξέρεις... καθαρά εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...
-
Εχω Μάρκο μου.
Τετράδα φρέσκια-φρέσκια.
Να αρχίσω να ψάχνω για ημερομηνίες; -
Μέσα προς τέλη Απριλίου καλά είναι πιστεύω... (για εμένα μιλάω)
Άντε γιατί μία τετράδα 'ελαφρώς' ( ) μεταχειρισμένα Continental περιμένει εναγωνίως να πεταχτεί...
-
25 Μαρτίου,πιθανόν να ξαναανέβω.
Ψήνετε κανένας; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
25 Μαρτίου,πιθανόν να ξαναανέβω.
Ψήνετε κανένας;Δύσκολα μας βάζεις αφεντικό...
Για να μπω δεν με βλέπω με τον θόρυβο από μπροστά, αλλά για παρέα (και καμιά γύρα συνοδήγηση ), γιατί όχι;;; Σάμπως εδώ την παρέλαση θα βλέπω;;;
-
STILO club : 4 αυτοκίνητα
106 club: 8 αυτοκίνητα
Renault club: 1 αυτοκίνητο
Cento club : 14 αυτοκίνητα!!!!
4TForum 1 αυτοκίνητο.Αυτοί ήταν οι χτεσινοί επισκέπτες τής πίστας τών Σερρών.
Τό φφφφχαριστηθήκαμε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
STILO club : 4 αυτοκίνητα
106 club: 8 αυτοκίνητα
Renault club: 1 αυτοκίνητο
Cento club : 14 αυτοκίνητα!!!!
4TForum 1 αυτοκίνητο.Αυτοί ήταν οι χτεσινοί επισκέπτες τής πίστας τών Σερρών.
Τό φφφφχαριστηθήκαμε.
Πως τα πηγε το αδελφακι του κλιο μου???
Γιά πίστα είναι κανείς