-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Ωωωχχχ!Και κατέβηκε και άλλο:
Lap 8:17
Race 42:79
(το topic εχει εξελιχθεί σε διάλογο ) -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Ωωωχχχ!
Και κατέβηκε και άλλο:
Lap 8:17
Race 42:79
(το topic εχει εξελιχθεί σε διάλογο )Ξανα μανα Ωωχχ! Μου πέσε κάπως βαρύ το προηγούμενο αλλά τώρα είναι ασήκωτο ! Έτσι όπως πας θα εξελιχτεί σε μονόλογο μου φαίνεται . Για να δούμε αν έχω απάντηση...
-
Lap: 8:99
Race: 49:63 -
Lap: 8:66
Race: 47:30 -
Lap: 8:52
Race: 45:49 -
New record!!
Race: 41.64
Best Lap: 7.99 -
Best lap: 07.78
για του λόγου το αληθές:
-
και κατεβαίνει: 7:46
-
Είχα κατεβάσει το παιχνίδι από αυτό το θέμα, αλλά δεν είχα δει πως πλακονόμασταν ποιός θα το πάει ποιό τέζα... Έτσι στον καλύτερο γύρο μου δεν έκανα PrtScn και Paste για να έχω και αποδεικτικά στοιχεία... Όμως τώρα μου βάλατε φωτιά και θα προσπαθήσω να ξανακάνω και να τυπώσω το 7:06 που έχω ως ρεκόρ... Για να μη νομίζεται πως λέω λακαμίες
Πάντως και γαμώ τα παιχνιδάκια, η Xsara γλιστράει με φυσικότητα. Σπάνια ένα flashάκι με αυτοκίνητα είναι τόσο εθιστικό...
-
Ώπα μάγκες
SOS ΦΡΕΝΑ
Τι είναι αυτό...
nass, να ανοιχτούνε
οι κύριοι παίζουν με dual PIV και κάρτες γραφικών Excalibur radeon X800 1Gb...
παρακαλώ να δοθεί κίτρινο βιβλίο με spec PC
Άντε, τι το κάναμε εδώ ΠΠΡ ?
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Ώπα μάγκεςSOS ΦΡΕΝΑ
Τι είναι αυτό...
nass, να ανοιχτούνε
οι κύριοι παίζουν με dual PIV και κάρτες γραφικών Excalibur radeon X800 1Gb...
παρακαλώ να δοθεί κίτρινο βιβλίο με spec PC
Άντε, τι το κάναμε εδώ ΠΠΡ ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ DUAL PIV EXCALIBUR RADEON ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο lmanias ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 09.45 ΚΑΙ 49.95 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ 'ΚΛΕΒΟΥΝ' ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ 2,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΤΩ ?
ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ !!!!
nass,ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μη δινεται στον nass θαρος γιατι θα μας βαλει να παρουμε τα pc επ ωμου και να τρεχουμε να βγαλουμε ΔΤΤ
-
Λοιπόν, αυτά τα flashάκια σπάνε εύκολα και πρέπει να ελεχθούν αν είναι όλα νόμιμα γιατί εγώ κάτω από 8:99 με τίποτα.
-
δεν ξέρω πόσο αληθεύει αυτό που θα πω αλλα εγώ όταν έπαιζα στο web δεν έκανα τόσο καλούς χρόνους. Από όταν το κατέβασα όμως στο σκληρό και παίζω από εκεί φαίνεται να πηγαίνει πιο γρήγορα. Οι παραπάνω χρόνοι έγιναν με το flash στο σκληρό (απλά αντί play επιλέγετε download for pc)
-
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
δεν ξέρω πόσο αληθεύει αυτό που θα πω αλλα εγώ όταν έπαιζα στο web δεν έκανα τόσο καλούς χρόνους. Από όταν το κατέβασα όμως στο σκληρό και παίζω από εκεί φαίνεται να πηγαίνει πιο γρήγορα.Εγώ πάντως από το σπίτι έκανα το 7:06 και απλά το κάνω πέρνοντας τέρμα γκάζι την τελευταία στροφή και ας βγαίνω τελικά έκτός πίστας. Έτσι δε χρειάζεται να φρενάρεις στην τελευταία στροφή...
*Είχα υποσχεθεί να φέρω PrtScn αλλά έρχεται το Proficiency και ο χρόνος σπαταλιέται στο διάβασμα.
Πάντως κλεψιά καμιά και κάρτα GeForce4 MX440 64Mb. Δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται τέτοιος χρόνος σε σας. Μήπως επειδή εγώ έχω ανταγωνισμό με τον αδερφό μου?!? -
χαλαρά ρε...το πιστεύω το 7.06. Γιατί να μην το πιστέψω?? Αν δεν πάρεις πατημένη την τελευταία στροφή δεν κάνεις χρόνο πάντως με τίποτα . Απλά εγώ κατέβασα στο σκληρό το flashάκι κ μου φαίνεται πάει πιο γρήγορα.
Καλή επιτυχία και στο δίπλωμα...αν δίνεις του Michigan νομίζω είναι το σάββατο, ετσι? -
Καλή επιτυχία και στο δίπλωμα...αν δίνεις του Michigan νομίζω είναι το σάββατο, ετσι?Το σάββατο... Μαζί με τo ξεκίνημα της F1. Άσε η εβδομάδα είναι full διάβασμα... Ίσα ίσα που παίζω και κανα GT2... Σ'ευχαριστώ για την καλή επιτυχία!
-
δεν ξέρω πόσο αληθεύει αυτό που θα πω αλλα εγώ όταν έπαιζα στο web δεν έκανα τόσο καλούς χρόνους. Από όταν το κατέβασα όμως στο σκληρό και παίζω από εκεί φαίνεται να πηγαίνει πιο γρήγορα. Οι παραπάνω χρόνοι έγιναν με το flash στο σκληρό (απλά αντί play επιλέγετε download for pc)ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 7.88 ΚΑΙ 44.56.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Έτσι μπράβο! Άντε, όλοι μαζί τώρα στο κυνήγι του ρεκόρ!
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Είχα υποσχεθεί να φέρω PrtScn ...Λοιπόν, να ότι καλύτερο μπορούσα για lap record και το καλύτερο μου στο σύνολο.
Lap record:
Total:
Να σημειώσω απλά, πως το ρεκόρ μου είναι στο 7.04
CITROEN SPORT XSARA & C4 WRC GAMES!!