-
Καλησπέρα ψάχνω για καλό ΜΑΣΤΟΡΑ Φανοποιό . Εχω κακη εμπειρια απο φανοποιο αντιπροσωπειας χ2 φορές με βερνικί που δεν στεγνώνει ΠΟΤΕ και ψαχνω για καλό φανοποιό να βαψω κατι κομματια που θελουν δουλεια και να δει και το βερνικι που δεν στεγνωνει .
Οποιος ξέρει κατι προς βόρεια προαστια ας πει τιποτα -
Καλησπέρα ψάχνω για καλό ΜΑΣΤΟΡΑ Φανοποιό . Εχω κακη εμπειρια απο φανοποιο αντιπροσωπειας χ2 φορές με βερνικί που δεν στεγνώνει ΠΟΤΕ και ψαχνω για καλό φανοποιό να βαψω κατι κομματια που θελουν δουλεια και να δει και το βερνικι που δεν στεγνωνει .
σου έστειλα με πμ μη κάνουμε διαφήμιση
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
φιλε μπορεις να στειλεις και σε εμενα pm?ψαχνω και εγω για μελλοντικη χρηση.
-
Αν θέλει κάποιος για δυτικά έχω έναν !
-
Καλησπέρα, ψάχνω κάποιον καλό λαμαρινά να μου φτιάξει ένα βαθούλωμα στην πόρτα. Όποιος έχει να μου προτείνει κάποιον που του έκανε και καλή δουλειά, ακόμα καλύτερα.
-
φτιαξτο μονος σου..
ζεστανε το βαθουλωμα με σεσουαρ και μετα βαλε επανω μια παγοκυστη. Η αποτομη διαφορα θερμοκρασιας θα προκαλεσει διαστοη συστολη και το βαθουλωμα θα εξαφανιστει.
Αν χρειαστει επανελαβε το 2-3 φορες. -
Πολύ καλή ιδέα, αλλά μάλλον είναι για μικρές ζημιές. Εμένα μου έχει βουλιάξει σχεδόν η μισή πόρτα, ευτυχώς δεν είναι βαθύ, αλλά θέλει δουλειά για να γίνει, και μάλλον θα χρειαστεί και βάψιμο. Οπότε δεν τον γλυτώνω τον λαμαρινά.
Σε αναζητηση για φανοποιό