-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
και επειδη φοβατε μηπως διασυρθει, ενω θα παρει και το 9ο φετος, ειπε να κανει μονο 4 αγωνες
Οταν φοβασε μην διασυρθεις δεν κανεις 4 αγωνες,σταματας πρωταθλητης με σπασμενα κοντερ σε οτι μετριεται σε στατιστικες,και στο τελευταιο πρωταθλημα με τους διπλους βαθμους σχεδον απο τον αντιπαλο(μεχρι στιγμης, με 2 ασφαλτινους αγωνες στους 3 που μενουν ακομα .....)Σαφεστατα κανεις 4 αγωνες, που ξερεις οτι δεν εχεις αντιπαλο.
Επιλεγεις Monte-Mexico-Germany-France και λες οτι οπου συμμετειχα φετος, κερδισα !!!Φιλικα,
'El-Em'
και σε 6 να πηγαινε παλι το ιδιο,και σε 10 να πηγαινε παλι τις ιδιες μεγαλες πιθανοτητες θα ειχε.Δεν σε πιανω...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
και επειδη φοβατε μηπως διασυρθει, ενω θα παρει και το 9ο φετος, ειπε να κανει μονο 4 αγωνες
Οταν φοβασε μην διασυρθεις δεν κανεις 4 αγωνες,σταματας πρωταθλητης με σπασμενα κοντερ σε οτι μετριεται σε στατιστικες,και στο τελευταιο πρωταθλημα με τους διπλους βαθμους σχεδον απο τον αντιπαλο(μεχρι στιγμης, με 2 ασφαλτινους αγωνες στους 3 που μενουν ακομα .....)Σαφεστατα κανεις 4 αγωνες, που ξερεις οτι δεν εχεις αντιπαλο.
Επιλεγεις Monte-Mexico-Germany-France και λες οτι οπου συμμετειχα φετος, κερδισα !!!Φιλικα,
'El-Em'
με τετοιο σκεπτικο δεν παιρνεις 10 παγκοσμιες κουπες.
Μοντε και Σουηδια θελει για να παει σπιτι του
http://www.eurosport.fr/wrc/saison-2013 ... tory.shtml -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'El-Em'
Συγγνώμη, αλλά αν το δεις έτσι, σημαίνει ότι τραβας ζόρι.
Αυτός ως τώρα, κάθε άλλο παρα αυτο το πράγμα δείχνει. Κερδίζει παντού με το ενα χέρι. -
με λίγα λόγια το 2013 η Ford κανει νταμπλ....γιατι χρονιά σαν το 2012 οσο και να θες πιο γρουσουζικα δεν μπορει να παει....απορώ μόνο που είναι όλα εκείνα τα παπαγαλάκια που έλεγαν τον Ιούνιο για σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης της Φορντ απο το wrc λόγω έλλειψης αποτελεσμάτων...και μιλάω και για άτομα από εδώ (θυμάμαι σχόλιο σε φορντάκια οπαδό ''πρέπει να βρεις άλλη ομάδα του χρόνου'')...μάλλον οι Σιτροενάκηδες θα πρέπει να βρουν άλλη ομάδα στα ράλι σιγά σιγά (και η Πεζώ καλή είναι ειδικά με το 208)...δε λέω μυθικά αυτά που κατάφερε ( αν και με αμφιλεγόμενο για πολλούς τρόπο) αλλά την ιστορία της Φορντ στους αγώνες δεν πρόκειται να την αποκτήσει...για σκεφτείτε σαν λόγο και το μειωμένο μπάτζετ το 2013 της Σιτροέν λόγω πωλήσεων και ίσως έχετε έναν ακόμα λόγο αποχώρησης....
-
παντως μεταξυ σοβαρου και αστειου μπορει να το κανουν για να μην φυγει η φορντ... αν δε το παρει η vw το πρωτ κατασκευαστων!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εγώ πιστεύω το κάνει για να θολώσει τα νερά ή για να δει που βρίσκεται ο Οζιέ και να πράξει αναλόγως.ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.Αυτό που λέει ότι θα κάνει μου φαίνεται τελέιως άκυρο και ο λέμπ μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν ενεργεί έτσι .Επίσης ακόμα πιο άκυρο θα είναι να πάρει ο άμπαλος(miko) πρωτάθλημα.Πόσοι από εδώ μέσα πιστεύουν ότι θα οδηγήσει επιλεκτικά?
Η Λογικη που δεν βρισκεις, ειναι να φυγει στο απογειο της δοξας του και να μην κινδυνευσει να διασυρθει τωρα στα γεραματα.
Φιλικα,
'el-em'
καλα να διασυρθει λιγο δυσκολο -ακομα- αλλα και παλι ολοι οι αλλοι ειναι γατακια μπροστα του με βαση τα αποτελεσματα παντα... μονο ο ψηλος μπορουσε...
-
Το ενδεχόμενο αποχώρησης υπάρχει ακόμα, η Ford είναι ήδη στο WTCC και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μερικές παρατηρήσεις για τα σημερινά νέα: Ο Loeb δεν μπορεί να μπλοφάρει τελείως γιατί του χρόνου τρέχει Mans (ενδεχομένως και WEC) οπότε και να ήθελε να κάνει όλα τα ράλι δε θα είχε τον χρόνο. Μπορεί να καταλήξει με περισσότερα από τέσσερα αν και φαντάζομαι ο ίδιος θα έχει προνομιακή ενημέρωση για τα προγράμματα του 2013 και θα τα έχει βάλει ήδη κάτω. Τελικά επιβεβαιώνεται η φήμη από την αρχή της χρονιάς που τον ήθελε να έχει υπογεγραμμένο ισχυρό χορηγικό πακέτο για το Mans του 2013. Το μάλλον της Citroen για το WTCC προφανώς έχει να κάνει με το μοτέρ τους που μπορεί να περάσει από το WRC στις πίστες με ελάχιστες αλλαγές, φυσικά δεν υπάρχει θέμα γιατί στην KSO (Eurosport) δεν είναι χαζοί να αλλάξουν τους κανονισμούς. Εξάλλου ο press officer του WTCC ήδη έχει κάνει την ανακοίνωση της Citroen πρώτο θέμα. Η Citroen στα ράλι έχει ακόμα έναν καλό χρόνο, στο τέλος του 2013 λογικά θα αποχωρήσουν γιατί παράλληλα προγράμματα εξέλιξης σε WTCC και WRC ακόμα και με κοινό κινητήρα μοιάζουν πολυτέλεια με τις παρούσες συνθήκες. Είμαι περίεργος να δω αν ο Neuville θα μπει σε ένα τέτοιο μονοπάτι χωρίς προοπτική. Full Abu Dhabi χορηγία σημαίνει μάλλον ότι η Red Bull μετακομίζει, αν βέβαια μείνει στο πρωτάθλημα. Αν μείνει δύσκολα θα είναι κάπου αλλού εκτός από τη VW εξάλλου θέλει τη Γαλλική αγορά. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που η φημολογούμενη ανάθεση στην εταιρία του promotion του WRC δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ίσως να πρέπει να εγκριθεί από το παγκόσμιο συμβούλιο της FIA. Από την άλλη κάποιες άλλες αναθέσεις promotion πρωταθλημάτων της FIA ανακοινώθηκαν πριν από την επερχόμενη συνεδρίαση οπότε μπορεί πραγματικά να υπάρχει θέμα για το WRC. Σχετικά με τη Hyundai μου κάνει εντύπωση η διαχείριση τους, συνήθως πριν ανακοινωθεί οτιδήποτε τα εργοστάσια φροντίζουν να έχουν αρκετά συμβόλαια με τα άτομα-κλειδιά σε διάφορα πόστα. Αυτοί είτε δεν έχουν τίποτα, είτε είναι φοβερά αποτελεσματικοί στο κρυφτό. Πάντως όσες φορές η F1 προσπάθησε να κάνει δουλειές μαζί τους προέκυπτε ότι οι άνθρωποι ήταν από άλλο πλανήτη. Ακόμα και στην πίστα/grand prix ήταν μακράν οι χειρότεροι από τους νεοεισερχόμενους με τραγικές στρατηγικές επιλογές. Ίσως εδώ να τα πάνε καλύτερα και καλή τους τύχη εναντίον της VW.
-
H Red Bull φεύγει σίγουρα απο την Citroen και πάει VW. O Loeb δεν ξέρω αν είναι σίγουρο πως θα τρέξει Le Mans
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'El-Em'
Ενω να πει οτι θα τρεξει ολη την χρονια και θα νικησει 9 ή 10 στους 13 αγωνες (ενα πραγμα οπως φετος) ειναι 'λιγο'.
Δυστυχως για εσενα, οπου κι αν τρεξει θα ειναι ταχυς αν οχι ο ταχυτερος. Καλα, δεν συζηταμε την περιπτωση να λενε βλακειες και στο τελος να τρεξει ολη την χρονια, εκει θα γινει κατι οπως το φετινο πανηγυρι.
-
-
Εχει να κανει κηδειες ακομα ο κοντος πολλες μην βιαζομαστε
-
Καλό θα ήταν και οι Fordαίοι να μην βιάζονται πολύ γιατί η VW δεν θα κάνει τουρισμό το 2013
-
Όσο και να τον παραδέχομαι σαν οδηγό, δεν μπορώ να τον παραδεχτώ σαν σπορτσμαν και υπάρχουν παραδείγματα γι΄αυτό, όπως το 'αδειασμα' του περσινού team mate του. Η γνώμη μου ειναι οτι ό,τι και να κάνει τελικά ειναι lose-lose situation. Aν αποχωρήσει θα δώσει πάτημα σ' αυτούς που λένε οτι δε γουστάρει τον δύσκολο ανταγωνισμό εν όψει vw και αν συνεχίσει, θα δώσει πάτημα σ' αυτούς που μιλάνε για πονηρές ενίοτε τακτικές του Γάλλου.
-
Tι θα κάνει είναι σαφές. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι τι θα κάνει η Citroen το 2014
-
@vasilakis Σχετικά με το γιατί δεν τον συμπαθώ.Δε θα ξεχάσω την υπερδειδική στο οακά όπου ο πέτερ από τις πάντες χτύπησε τα προστατευτικά και τους άλλους που πήγαιναν αέρα πατέρα με κίνδυνο ζημιάς πριν καν αρχίσει ο αγώνας.Προφανώς ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό που τους χάρισε μία ατμόσφαιρα που ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ.Ο τρισμέγιστος λέμπ οδήγησε σαν ΚΥΡΙΑ,αυτό ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο που πήγε να τον χειροκροτήσει.Φοβόταν μήπως χάσει κανά δέκατο .Φέτος αν άφηνε τον οζιέ στην ομάδα θα βλέπαμε ένα απίθανο πρωτάθλημα αλλά ΦΟΒΗΘΗΚΕ ότι θα το έχανε( και πιστεύω ότι θα το έχανε.)Πως να συμπαθήσω λοιπόν αυτό τον άνθρωπο??Μη μου πείτε για τα γρήγορα περασματά του.Αυτά τα κάνει για τον εαυτό του και για τους τίτλους και μόνο.Δε σέβεται το θεατή ενώ οι άλλοι τον σέβονται(αποδείχθηκε στο οακα περίτρανα-τα σκόντα τα θυμάστε?μη μου πέιτε αααα αυτά είχαν κοντό μεταξόνιο).Είναι ένας κορυφαίος οδηγός αλλά για μένα ΑΡΧΙΜΙΖΕΡΟΣ.Ούτε ο σένα δεν ήταν έτσι.Είχε παραχωρήσει μια νίκη του στον μπέρκερ(αν δεν κάνω λάθος).Ποτε δεν ήταν ΑΡΧΟΝΤΑΣ.Και στη μπάλα υπήρξε μαραντόνα και πελέ.Αλλά δεν μνημονεύονται και οι δυο για άρχοντες.Επίσης το ύφος του όσες φορές τον έχω δει από κοντά ύφος χιλίων καρδιναλίων!!Οταν του ζήτησα αυτόγραφο πρίν από εκκίνηση ενώ ήταν αραχτός ήταν σα να μου έκανε χάρη ενώ οι άλλοι έδειχναν χαρούμενοι που τους ζητούσα,και πήρα από όλους.Στο κάτω κάτω οδηγός αγώνων είναι όχι πυρηνικός φυσικός .
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@vasilakis Σχετικά με το γιατί δεν τον συμπαθώ.Δε θα ξεχάσω την υπερδειδική στο οακά όπου ο πέτερ από τις πάντες χτύπησε τα προστατευτικά και τους άλλους που πήγαιναν αέρα πατέρα με κίνδυνο ζημιάς πριν καν αρχίσει ο αγώνας.Προφανώς ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό που τους χάρισε μία ατμόσφαιρα που ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ.Ο τρισμέγιστος λέμπ οδήγησε σαν ΚΥΡΙΑ,αυτό ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο που πήγε να τον χειροκροτήσει.Φοβόταν μήπως χάσει κανά δέκατο .Φέτος αν άφηνε τον οζιέ στην ομάδα θα βλέπαμε ένα απίθανο πρωτάθλημα αλλά ΦΟΒΗΘΗΚΕ ότι θα το έχανε( και πιστεύω ότι θα το έχανε.)Πως να συμπαθήσω λοιπόν αυτό τον άνθρωπο??Μη μου πείτε για τα γρήγορα περασματά του.Αυτά τα κάνει για τον εαυτό του και για τους τίτλους και μόνο.Δε σέβεται το θεατή ενώ οι άλλοι τον σέβονται(αποδείχθηκε στο οακα περίτρανα-τα σκόντα τα θυμάστε?μη μου πέιτε αααα αυτά είχαν κοντό μεταξόνιο).Είναι ένας κορυφαίος οδηγός αλλά για μένα ΑΡΧΙΜΙΖΕΡΟΣ.Ούτε ο σένα δεν ήταν έτσι.Είχε παραχωρήσει μια νίκη του στον μπέρκερ(αν δεν κάνω λάθος).Ποτε δεν ήταν ΑΡΧΟΝΤΑΣ.Και στη μπάλα υπήρξε μαραντόνα και πελέ.Αλλά δεν μνημονεύονται και οι δυο για άρχοντες.Επίσης το ύφος του όσες φορές τον έχω δει από κοντά ύφος χιλίων καρδιναλίων!!Οταν του ζήτησα αυτόγραφο πρίν από εκκίνηση ενώ ήταν αραχτός ήταν σα να μου έκανε χάρη ενώ οι άλλοι έδειχναν χαρούμενοι που τους ζητούσα,και πήρα από όλους.Στο κάτω κάτω οδηγός αγώνων είναι όχι πυρηνικός φυσικός .Εδωσες ρεστα !!!!
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
@vasilakis Σχετικά με το γιατί δεν τον συμπαθώ.Δε θα ξεχάσω την υπερδειδική στο οακά όπου ο πέτερ από τις πάντες χτύπησε τα προστατευτικά και τους άλλους που πήγαιναν αέρα πατέρα με κίνδυνο ζημιάς πριν καν αρχίσει ο αγώνας.Προφανώς ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό που τους χάρισε μία ατμόσφαιρα που ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ.Ο τρισμέγιστος λέμπ οδήγησε σαν ΚΥΡΙΑ,αυτό ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο που πήγε να τον χειροκροτήσει.Φοβόταν μήπως χάσει κανά δέκατο .Φέτος αν άφηνε τον οζιέ στην ομάδα θα βλέπαμε ένα απίθανο πρωτάθλημα αλλά ΦΟΒΗΘΗΚΕ ότι θα το έχανε( και πιστεύω ότι θα το έχανε.)Πως να συμπαθήσω λοιπόν αυτό τον άνθρωπο??Μη μου πείτε για τα γρήγορα περασματά του.Αυτά τα κάνει για τον εαυτό του και για τους τίτλους και μόνο.Δε σέβεται το θεατή ενώ οι άλλοι τον σέβονται(αποδείχθηκε στο οακα περίτρανα-τα σκόντα τα θυμάστε?μη μου πέιτε αααα αυτά είχαν κοντό μεταξόνιο).Είναι ένας κορυφαίος οδηγός αλλά για μένα ΑΡΧΙΜΙΖΕΡΟΣ.Ούτε ο σένα δεν ήταν έτσι.Είχε παραχωρήσει μια νίκη του στον μπέρκερ(αν δεν κάνω λάθος).Ποτε δεν ήταν ΑΡΧΟΝΤΑΣ.Και στη μπάλα υπήρξε μαραντόνα και πελέ.Αλλά δεν μνημονεύονται και οι δυο για άρχοντες.Επίσης το ύφος του όσες φορές τον έχω δει από κοντά ύφος χιλίων καρδιναλίων!!Οταν του ζήτησα αυτόγραφο πρίν από εκκίνηση ενώ ήταν αραχτός ήταν σα να μου έκανε χάρη ενώ οι άλλοι έδειχναν χαρούμενοι που τους ζητούσα,και πήρα από όλους.Στο κάτω κάτω οδηγός αγώνων είναι όχι πυρηνικός φυσικός .
Εδωσες ρεστα !!!!
Φιλικα,
'el-em'
πεστα χρυσοστομε... που εχει κατσικωθει ο κοντος, και καταντησε το WRC σαν τη φορμουλα, τοτε που ο Σουμαχερ ειχε μονοπωλιο....
-
Αυτος ειναι ο loeb με φανατικους πιστους και φανατικους εχθρους ......εμενα παλι λιγο με νοιαζει το υφος του και ο χαρακτηρας του αλλα δεν μπορω να μην τον σεβαστω σαν οδηγαρα. Παντως εγω ειμουν και ειμαι μακρεικος μεχρι κοκκαλο και αυτος επισης δυστροπος χαρακτηρας ....τι να κανουμε δεν μπορεις να τα εχεις ολα
(παντως παιδια για το στυλ οδηγησης δυστυχως εχει αλλαξει κανενας δεν δινει το θεαμα που εδιναν παλια και ειδικα στην ασφαλτο) -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@vasilakis Σχετικά με το γιατί δεν τον συμπαθώ.Δε θα ξεχάσω την υπερδειδική στο οακά όπου ο πέτερ από τις πάντες χτύπησε τα προστατευτικά και τους άλλους που πήγαιναν αέρα πατέρα με κίνδυνο ζημιάς πριν καν αρχίσει ο αγώνας.Προφανώς ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό που τους χάρισε μία ατμόσφαιρα που ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ.Ο τρισμέγιστος λέμπ οδήγησε σαν ΚΥΡΙΑ,αυτό ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο που πήγε να τον χειροκροτήσει.Φοβόταν μήπως χάσει κανά δέκατο .Φέτος αν άφηνε τον οζιέ στην ομάδα θα βλέπαμε ένα απίθανο πρωτάθλημα αλλά ΦΟΒΗΘΗΚΕ ότι θα το έχανε( και πιστεύω ότι θα το έχανε.)Πως να συμπαθήσω λοιπόν αυτό τον άνθρωπο??Μη μου πείτε για τα γρήγορα περασματά του.Αυτά τα κάνει για τον εαυτό του και για τους τίτλους και μόνο.Δε σέβεται το θεατή ενώ οι άλλοι τον σέβονται(αποδείχθηκε στο οακα περίτρανα-τα σκόντα τα θυμάστε?μη μου πέιτε αααα αυτά είχαν κοντό μεταξόνιο).Είναι ένας κορυφαίος οδηγός αλλά για μένα ΑΡΧΙΜΙΖΕΡΟΣ.Ούτε ο σένα δεν ήταν έτσι.Είχε παραχωρήσει μια νίκη του στον μπέρκερ(αν δεν κάνω λάθος).Ποτε δεν ήταν ΑΡΧΟΝΤΑΣ.Και στη μπάλα υπήρξε μαραντόνα και πελέ.Αλλά δεν μνημονεύονται και οι δυο για άρχοντες.Επίσης το ύφος του όσες φορές τον έχω δει από κοντά ύφος χιλίων καρδιναλίων!!Οταν του ζήτησα αυτόγραφο πρίν από εκκίνηση ενώ ήταν αραχτός ήταν σα να μου έκανε χάρη ενώ οι άλλοι έδειχναν χαρούμενοι που τους ζητούσα,και πήρα από όλους.Στο κάτω κάτω οδηγός αγώνων είναι όχι πυρηνικός φυσικός .Δεν με ενδιαφερει γιατι δεν τον συμπαθας, ειμαστε σε αλλη διασταση, πολλοι βλεπουν-σκεφτονται-κρινουν διαφορετικα σε πολλα πραγματα, βαζουν κατηγοριες κλπ, αλλοι ποσα πρωταθληματα κλπ, αλλοι αν παει ισια, πορτες ή ταβανι κλπ, no point. Αντιλαμβανομαι οτι τον αντιπαθεις αρκετα τοσο ωστε να νομιζεις οτι εβαλε σε εφαρμογη σατανικο σχεδιο: 'Εγώ πιστεύω το κάνει για να θολώσει τα νερά ή για να δει που βρίσκεται ο Οζιέ και να πράξει αναλόγως.ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.Αυτό που λέει ότι θα κάνει μου φαίνεται τελέιως άκυρο και ο λέμπ μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν ενεργεί έτσι .Επίσης ακόμα πιο άκυρο θα είναι να πάρει ο άμπαλος(miko) πρωτάθλημα.Πόσοι από εδώ μέσα πιστεύουν ότι θα οδηγήσει επιλεκτικά?'
Η πουστια του Ogier μαζι με τον Quesnel στο Ακροπολις στο ντουκου κανονικα ομως ετσι? Ποιος φοβηθηκε τελικα πρωτος πρωτος?
-
O Loeb αποχωρεί σιγά σιγά απο το WRC