-
Γεια σας φιλες-οι μου.
Εχω ενα πουντακι εδω και 3 μηνες περιπου turbo 135 ps 2012 edition,και αναρωτιεμαι επειδη ακουω ενα μικρο ''γριλισμα στα φρενα'' μηπως ειναι κατι που πρεπει να ανυσηχω η οχι.(παρατηρησα αυτο το θορυβο 1-2 φορες τη μια με βροχη,εδω και καιρο δεν τον εχω ακουσει...)
Και κατι ακομα,εχω παρατηρησει οτι η μια μερια των φωτων ημερας δεν λειτουργει.μηπως ειναι σαν της οπισθεν και λειτουργει μονο η μια μερια ή να παω να το κοιταξω.Σας παραθετω μια φωτογραφια για να σας διευκολυνω.Μια λυχνια σαν αυτη που ειναι κυκλωμενη δεν αναβει ενω η αλλη αναβει κανονικα!
Καθε βοηθεια/γνωση/γνωμη ειναι ευπροσδεκτη.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Φιλικα Γιωργος!!! -
Γεια σας φιλες-οι μου.
Εχω ενα πουντακι εδω και 3 μηνες περιπου turbo 135 ps 2012 edition,και αναρωτιεμαι επειδη ακουω ενα μικρο ''γριλισμα στα φρενα'' μηπως ειναι κατι που πρεπει να ανυσηχω η οχι.(παρατηρησα αυτο το θορυβο 1-2 φορες τη μια με βροχη,εδω και καιρο δεν τον εχω ακουσει...)
Και κατι ακομα,εχω παρατηρησει οτι η μια μερια των φωτων ημερας δεν λειτουργει.μηπως ειναι σαν της οπισθεν και λειτουργει μονο η μια μερια ή να παω να το κοιταξω.Σας παραθετω μια φωτογραφια για να σας διευκολυνω.Μια λυχνια σαν αυτη που ειναι κυκλωμενη δεν αναβει ενω η αλλη αναβει κανονικα!
Φιλικα Γιωργος!!! -
Γεια σας φιλες-οι μου.
Φιλικα Γιωργος!!! -
προβλημα ενα καμμενο λαμπακι;;;;
προβλημα ο ηχος απο τα σκληρα τακακια στα φρενα;;;;
πρωτο αυτοκινητο σου ειναι;;;; -
Ναι φιλε μου οποτε η λυχνια θελει αλλαγμα ε;για τα φρενα ειναι φυσιολογικο;;
-
για τα φρενα απλα ειναι ενοχλητικο και δεν επιρεαζει την αποδοση τους,οταν τα αλλαξεις βαλε πιο μαλακο τακακι και δες αν οι δισκοι εχουν γραμμωσεις εντονες.....
-
σε ευχαριστω πολυ!!!
Προβλημα σε FIAT PUNTO 2012 TURBO 135 PS