-
O πατέρας μου θέλει να αλλάξει τα λάστιχα στο vitara του και σκέφτηκα να κάνω μια ερώτηση αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια συγκεκριμένα,το αμάξι οδηγείται με χαμηλές συνήθως ταχύτητες και κυρίως σε ασφαλτο,χώμα βλέπει μόνο όταν είναι να τραβήξει τη βάρκα και για 30 μέτρα μόνο οπότε χρειάζεται λάστιχα για άσφαλτο.Για πέστε καμιά ι΄δέα ρε παιδιά!
-
O πατέρας μου θέλει να αλλάξει τα λάστιχα στο vitara του και σκέφτηκα να κάνω μια ερώτηση αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια συγκεκριμένα,το αμάξι οδηγείται με χαμηλές συνήθως ταχύτητες και κυρίως σε ασφαλτο,χώμα βλέπει μόνο όταν είναι να τραβήξει τη βάρκα και για 30 μέτρα μόνο οπότε χρειάζεται λάστιχα για άσφαλτο.Για πέστε καμιά ι΄δέα ρε παιδιά!
-
-
Ο χρήστης akis akis έγραψε:
O πατέρας μου θέλει να αλλάξει τα λάστιχα στο vitara του και σκέφτηκα να κλάνω μια ερώτηση αν ................!πρωτα διορθωσε το κειμενο σου.........πολυ γελασα παντως να΄σαι καλα.......και μετα πηγαινε στην ενοτητα 4Χ4 οπου θα βρεις χωρις ιδιαιτερη αναζητηση αρκετες πληροφοριες για τα βιταρα αλλα και για λαστιχα γενικοτερα..........εκει επισης μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις............μονο μην ξεχνας πριν πατησης ''υποβολη'' διαβασε απο την αρχη το κειμενο σου για διορθωση.
-
καλά γαμ@τ@!! τι να άνω ρε Αλέξανδρε βιαζόμουν να φύγω για ένα επαγγελματικό ραντεβού και δεν διάβαζα τι έγραφα, είναι και το ¨λ¨δίπλα στον τόνο....
ευχαριστώ πάντως
λάστιχα για vitara