-
Kalhspera....exw ena Golf 1.6 me diastaseis 205/55/16'' lew na foresw ta mishelen ps3 ta briskw 370 eurw....an exete na proteinete kati kalutero...euxaristw ek twn proterwn
-
Ο χρήστης sakis844 έγραψε:
Kalhspera....exw ena Golf 1.6 me diastaseis 205/55/16'' lew na foresw ta mishelen ps3 ta briskw 370 eurw....an exete na proteinete kati kalutero...euxaristw ek twn proterwnΚαλως ηλθες,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
-
Ο χρήστης sakis844 έγραψε:
Kalhspera....exw ena Golf 1.6 me diastaseis 205/55/16'' lew na foresw ta mishelen ps3 ta briskw 370 eurw....an exete na proteinete kati kalutero...euxaristw ek twn proterwnκατι καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι τα pilelli p7 cinturato. Tα εχω περιπου 30.000 χλμ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
... και όπως τα βλέπω μοιάζουν λίγο κιόλας (PC5 vs Nokian H)vs
Ρε συ,ούτε στο χρώμα δε μοιάζουν!!!!
-
Καλό είναι όταν συμβουλεύουμε για αγορές, να θέτουμε και την ερώτηση, «πόσα διαθέτεις?.».
Το ότι εγώ πχ έβαλα κινέζικα, δεν είναι ‘μαγκιά’, μα οικονομική δυνατότητα…….
Όταν η τσέπη έχει ελάχιστο χρήμα έως καθόλου, και από πάνω χρεωστάει, τότε τα απίθανα λάστιχα που έβαλε κάποιος με 600ε μαραζώνουν την ψυχή μου!.
Εάν κάποιος ήταν λεφτατζής δεν θα ρωτούσε εδώ. Θα ρωτούσε τον λαστιχά, ποιο είναι πολύ καλό λάστιχο, γιατί είναι καλό, και πόση εγγύηση έχει!....θα το ήθελε και γραπτώς!.
Τώρα φίλε touring the m3 1.6, εάν κάποιος δεν είχε τον παρά και εύρισκε με 100ε την τετράδα καινούρια και σε τρις δόσεις, θα τα έβαζε και ας ήταν και κόκκινα…. και αυτός βαζέλας!.
Α. -
Αυτό κατάλαβες;
-
Καλησπέρα σας.
Επειδή είμαι καινούργιος στο forum και άσχετος με αυτοκίνητα ελπίζω να είμαι στο σωστό πεδίο συζητήσεων και μπαίνω στο θέμα που με απασχολεί.
Εχω ένα Renault Clio III 1.4 του 2006 και είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξω ελαστικά μετά από 6 χρόνια και 60.000 km.
Τα ελαστικά που φοράει είναι Michelin Primacy 195/50/16 από τα οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος .
Το πρόβλημα είναι ότι η διάσταση αυτή πάει να καταργηθεί από ότι κατάλαβα με αποτέλεσμα τα 4 λάστιχα ακόμη και σε
Michelin Energy Saver που είναι πιο οικονομικά να κοστίζουν 650 ευρό .
Ζάντες 15 ιντσών δεν μπορώ να βάλω γιατί από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι λόγω του ότι έχει πίσω δισκόφρενα
δεν γίνεται να πάω σε μικρότερες. Μου πρότειναν να πάω σε διαστάσεις 195/55/16 που μπορώ να τα βρώ με 450 ευρό.
Θα έχω πρόβλημα με φαρδύτερο λάστιχο (έστω και λίγο) ή να δώσω τα 650 και να ψάχνομαι πάλι μετά από 5 χρόνια....Βοηθήστε με παιδιά γιατί όσο το ψάχνω τόσο πελαγώνω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημήτρης Σ. -
Ο χρήστης kino40 έγραψε:
Καλησπέρα σας.Επειδή είμαι καινούργιος στο forum και άσχετος με αυτοκίνητα ελπίζω να είμαι στο σωστό πεδίο συζητήσεων και μπαίνω στο θέμα που με απασχολεί.
Εχω ένα Renault Clio III 1.4 του 2006 και είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξω ελαστικά μετά από 6 χρόνια και 60.000 km.
Τα ελαστικά που φοράει είναι Michelin Primacy 195/50/16 από τα οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος .
Το πρόβλημα είναι ότι η διάσταση αυτή πάει να καταργηθεί από ότι κατάλαβα με αποτέλεσμα τα 4 λάστιχα ακόμη και σε
Ζάντες 15 ιντσών δεν μπορώ να βάλω γιατί από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι λόγω του ότι έχει πίσω δισκόφρενα
δεν γίνεται να πάω σε μικρότερες. Μου πρότειναν να πάω σε διαστάσεις 195/55/16 που μπορώ να τα βρώ με 450 ευρό.
Θα έχω πρόβλημα με φαρδύτερο λάστιχο (έστω και λίγο) ή να δώσω τα 650 και να ψάχνομαι πάλι μετά από 5 χρόνια....Βοηθήστε με παιδιά γιατί όσο το ψάχνω τόσο πελαγώνω...
Δημήτρης Σ.Να πας σε 195/55-16 που είναι «κοινή» διάσταση κι έχει ποικιλία σε ελαστικά.
Το ότι άφησες τα προηγούμενα λάστιχα στο αυτοκίνητο για 6 χρόνια... ασχολίαστο... -
Ο χρήστης kino40 έγραψε:
Καλησπέρα σας.Επειδή είμαι καινούργιος στο forum και άσχετος με αυτοκίνητα ελπίζω να είμαι στο σωστό πεδίο συζητήσεων και μπαίνω στο θέμα που με απασχολεί.
Δημήτρης Σ.γιατι δεν κοιτας σΕ πιο οικονομικη μαρκα και κολυσες στα μισελεν;;;;
-
6 χρόνια ...
μείνε στην μαμά διάσταση .... -
Ο χρήστης kino40 έγραψε:
Δημήτρης Σ.
Όντας αφήνοντας τα λάστιχα 6 χρόνια, σημαίνει ότι δεν είσαι fan της ταχύτητας. Θετικό.
Τώρα δεν συνιστώ την αλλαγή των διαστάσεων εν γένει, διότι έστω και ελάχιστα αλλάζει τα πατήματα. Η σχεδιασμένη δομή από τον κατασκευαστεί, δεν θα ήταν σωστό να αλλάζει.
Μα θα ρωτούσα, πες μας πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις, και αύριο θα σου δώσω λύσεις.
Όπως και περίπου σε τι περιβάλλον κινείσαι.
Α. -
Ευχαριστώ θερμά για την γρήγορη απόκριση.
Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 450 ευρό περίπου. -
κινούμαι κυρίως σε πόλη με μικρά ταξίδια άνα 2μηνο
-
Κι εγώ δε θα άλλαζα διάσταση, αλλά κατασκευαστή. Βλέπω σε site π.χ. τα Barum Bravuris 2 στα 410 ευρώ.
-
Ο χρήστης kino40 έγραψε:
Ευχαριστώ θερμά για την γρήγορη απόκριση.
Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 450 ευρό περίπου.http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=80232631.137.4206&typ=R-153849&ranzahl=4&Breite=195&Quer=50&Felge=16&Speed=H&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&sort_by=preis&Transport=P&dsco=137&sowigan=So στα 340 ίσως...?
ή
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=80232631.137.4206&typ=R-193806&ranzahl=4&Breite=195&Quer=50&Felge=16&Speed=H&weiter=15&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&sort_by=preis&Transport=P&dsco=137&sowigan=So στα 400 κάτι... -
http://www.ema.gr/expFolders/download-f ... -LABEL.pdf
ευρωπαική ετικέτα ελαστικού continental
-
μιας και ψάχνω 205/55/16 και στο νετ λίγο δύσκολο να βρεις μαζεμένες αντικειμενικές μετρήσεις, παραθέτω ότι μάζεψα
utqg
ευρωπαϊκή ετικέταPs3
320 AA A
F A 71dbPC5
280 AA A
C A 72dbSaver+
400 A A
B A 70dbPE2
240 A A
F B 72dbείναι φανερή η εξέλιξη της τεχνολογίας ... μέσα σε 2-3 χρόνια, σε σχέση με το pilotexalto2 που έχω τώρα
με βλέπω να επιλέγω premium contact5, που μετά από πρόχειρους υπολογισμούς, μετά από 40.000χλμ
θα έχω κερδίσει περί τα 200€ σε καύσιμο σε σχέση με το pilotsport3, δεν δείχνει να υπολείπεται
σε πρόσφυση, ενώ πιστεύω ότι τα 125Ηp ίσως και να ήταν υπερβολικά λίγα για pilotsport3 -
Μπραβο johnkyr μηπως μπορεις να βρεις και για τα CINTURATO P7;
Ειχα την εντυπωση οτι ειχες τα pilot exalto 2
-
@ΓιάννηςΜ6, καλά θυμάσαι ..... το διόρθωσα ....
έψαξα και για τα CinturatoP7, που όμως δεν φαίνεται να είναι καλύτερα από τα Pc5 σε κράτημα ούτε απ τα saver+ σε κατανάλωση ...
μάλλον το κατάλαβαν και οι τύποι στην pirelli και από ότι βλέπω έβγαλαν το νέο cinturato P7 blue, που έχει κατανάλωση Α και φρενάρισμα στο βρεγμένο Α. Μετά όμως από την πολύ κακή εμπειρία που είχα από τα απλά P7, πιρελι δεν βάζω ξανά μάλλον.σε βαθμολογίες ... το blue p7 cinturato .. δείχνει εξαιρετικό ...
205/55R16 91Y 260 A AA
205/55R16 91W 260 A AAευρωπαϊκές μετρήσεις Α κατανάλωση, Α φρενάρισμα στο βρεγμένο
http://www.autoedizione.com/pirelli-cin ... alian-car/
http://www.pirelli.com/mediaObject/corp ... 012_en.pdf -
Μάλιστα.
Δηλαδή εσύ με την έρευνα που έχεις κάνει πας για το pc5 έτσι; Όταν τα βάλεις με το καλό γράψε μας και της εντυπώσεις σου αν δεν σου κάνει κόπο.
Ευχαριστώ.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]