-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Aγαπητε μου scn , η μου λεει ..... οτι εταιριες σαν την vw δεν εχουν στο wrc , για χιλιους δυο λογους , ακομα κι αν εχουν πλαι τους την αγωνιστικα ιστορικη skoda και εναν πολυ γρηγορο Γαλλο εγωιστη οδηγο αγωνων . Ακομα και νικες θα μπορουν να εχουν .... πρωταθλημα οσο ο Seb χαιρει ακρας υγιας και το μπατζετ της σιτροεν παιζει .....δεν το βλεπω .
υ.γ. Βεβαια ...αν παιξει και κανενας Hanninen του μπαμπου Οζιε με το δευτερο .....ισως εχουμε την εκπληξη !
Μάστορα, θα μου επιτρέψεις μια διαφωνία μόνο σε ένα σημείο: Ο Hanninen πουθενά δεν έχει αποδειχθεί ταχύτερος των Mikkelsen, Neuville. Στα ίσα πάντα έχανε.
Όσον αφορά αυτά που λες περί VW γενικά έχεις δίκιο. Ίσως το ζήτημα 'Skoda' και ο νέος πύραυλος που λέγεται Ogier να δυσκολέψουν το 10ο περισσότερο απ' ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ίσως.Κάτι τελευταίο, το οποίο παρακαλώ να σκεφτούν διπλά όσοι προσβληθούν και θελήσουν να απαντήσουν:
Μόνο στην Ελλάδα αντιπαθούμε τον καλύτερο τόσο πολύ. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Seb τον οποίο μόνο που δεν τον γιουχάισαν κάποιοι στη συνέντευξή του στο service park, αλλά και σε πολλά άλλα παραδείγματα, ακόμα και εντός τειχών, τα οποία δε θέλω να αναφέρω. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιος φθόνος και τέτοια τάση να μειώσουμε τον καλύτερο. Αυτό είναι αστείο φαινόμενο που ανθεί μόνο εδώ.
Θυμάμαι τα λόγια ενός έλληνα οδηγού που έχει τρέξει και στο εξωτερικό: 'Όταν ήμουν Ελλάδα, όσο δεν έκανα καλούς χρόνους μου μιλούσαν όλοι οι άλλοι οδηγοί. Μόλις άρχισα να κάνω καλούς χρόνους δε μου μιλούσε κανείς τους. Όταν έτρεξα στην μπλα χώρα, όσο δεν έκανα καλούς χρόνους οι άλλοι οδηγοί απλώς με χαιρετούσαν. Μόλις άρχισα να κάνω καλούς χρόνους όλοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου και με έπαιρναν στην παρέα τους'.
Δε θα πω τίποτα παραπάνω επ' αυτού, ούτε σκοπεύω να ανταπαντήσω. Μόνο θα μας παρακαλούσα, ως απογόνους των συμπλεγματικών που καταδίκασαν τον Σωκράτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Πες τα χρυσοστομε!!!
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Eτσι για να μη νομίζει το τσουτσέκι ότι στην ΕΛΛΑΔΑ δεν ξέρουμε να οδηγάμε
Youtube Video
Μα σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμα. Εάν είσαι χέρας, είσαι εξαίρεση, αλά ο κανόνας?. Πάρε αμάξι και όρμα. Αλλιώς μούγκα……
Α. -
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
Λωρη πρωτη μουρη εισουν στο ελικοπτερο αλλα μας σκονισες καλα τη Κυριακη στην ειδικη .Φυσικα και εχεις δικιο πλακα σου κανω με τα μαλακισμενα που μαζευονται καθε φορα ξερες αυτους τους Κυριακατικους τους ασχετους με το θεμαΔυστυχως, οπως πολυ σωστα εγραψες, την Κυριακη μαζευονται στο πρωτο 1,5 χιλιομετρο των Αγ.Θεοδωρων, ολοι οι ασχετοι. Πιστεψτε με οτι επι τρεις ημερες ο κοσμος ηταν ιδιαιτερα συνεργασιμος και ακολουθουσαν την οποια οδηγια τους διναμε απο τα μεγαφωνα, αμεσως. Την Κυριακη ομως το προβλημα των Αγ.Θεοδωρων μας ταλανιζει απο το 2009. Δεν καταλαβαινουν τα ταγαρια οτι, πρωτον το κανουμε για την δικη τους ασφαλεια, δευτερον κιδυνευει ο αγωνας και τριτον δεν θα δουν τιποτα αν δεν πειθαρχισουν.Σας πληροφορω οτι κατεβηκα στο εδαφος και τις τρεις φορες και τους επιασα εναν εναν προκειμενου να σωσουμε την ε.δ., μιας που ο κ, Bartos ηθελε να την 'κοψει' και τις τρεις φορες!! Το τι μουντζα και μπινελικι μαζεψα, δεν λεγεται, αλλα τα καταφεραμε να την σωσουμε σε καθε περιπτωση.
Οσο αφορα την σκονη, ζηταω συγνωμη αλλα ηταν αναγκαιο κακο.Φιλικα,
'el-em'
-
Tελικά ο Μπάρτος μας έκαψε όπως πέρσυ?(πρόστιμο και υπό επιτήρηση ο φετινός αγώνας) ή φέτος τα είδε καλύτερα τα πράγματα???Αν ήταν αντικειμενικός πάντως το μόντε θα έπαιρνε πόδι μια και καλή με αυτά που γίνονται εκει!(δυο μέτρα και δυο σταθμά)
Υ.Γ Κύριε Λώρη την τετάρτη ήσασταν συνοδηγός σε παπάκι που έκανε βόλτες στο σέρβις παρκ?
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
Λωρη πρωτη μουρη εισουν στο ελικοπτερο αλλα μας σκονισες καλα τη Κυριακη στην ειδικη .Φυσικα και εχεις δικιο πλακα σου κανω με τα μαλακισμενα που μαζευονται καθε φορα ξερες αυτους τους Κυριακατικους τους ασχετους με το θεμα
Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod]. οι άλλοι είναι υποψιασμένοι οπαδοί του σπορ. Οι κυριακάτικοι, είναι αυτοί που φτύνουν αίμα 6 μέρες την εβδομάδα, και μπορούν μόνον Κυριακή, μα δεν το βάζουν κάτω, Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod]. Τους σέβομαι τους βοηθάω, τους πιστεύω, τους καθοδηγώ. Είναι αδέλφια μου, είναι η τρέλα μου, αυτοί με τα παιδιά τους και της γυναίκες τους. Το ακούς Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod]
Α. -
-
Εμείς πάντως ρίξαμε άπειρο μπινελίκι στα γίδια που δε σας άκουγαν την Κυριακή
-
«τα ταγάρια» οι Έλληνες θεατές?.
Μιλάς για την κουφάλα τον κ, Bartos?, δεν ξέρεις τον λόγο?.
«το πρώτο 1,5 χιλιόμετρο των Αγ.Θεοδωρων, όλοι οι άσχετοι.» Περιμένεις ραλιάριδες?. Αυτοί δεν τονώνουν το bυdget των πατρόνων?.
««Το τι μούντζα και μπινελικι μάζεψα, δεν λέγεται.» και δεν σε ξέρουν!!!!!!....
Για την σκόνη και εγώ σε συγχωρώ!.
Α. -
Διεγράφη απάντηση επί προσωπικού. Δε χρειάζεται, δεν ενδιαφέρει τους λοιπούς, παρακαλώ για αυτοσυγκράτηση [Mod]
Ενω η δημοσιευση του φωστηρα Antonis team δεν χρειζει διαγραφης και δεν ειναι επι προσωπικου !!!
Για ανοιξτε τα στραβα σας και διαβαστε την προσεκτικα.
Οταν χαρακτηριζει τον κ.Bartos 'κουφαλα' και υποννοει οτι αν με ηξεραν οι θεατες θα ειχα αρπαξει περισσοτερες μουντζες και μπινελικια.
Αμαν πια με το ανελεητο κυνηγητο προς εμενα !!!
Σας βαρεθηκα.
Εισατε αναξιοι για mods.'el-em'
Οταν κάνεις off-topic επι προσωπικού και όταν στο διαγράφουν δικαιότατα η απάντηση είναι 'κυρία-κυρία και ο antonis-team τα ίδια έκανε' τότε το μόνο σχόλιο είναι ότι βλέπεις φαντάσματα. Οπως και να 'χει, δεν σε υποχρεώνει κανείς να συμμετέχεις οπουδήποτε [Mod]
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Tελικά ο Μπάρτος μας έκαψε όπως πέρσυ?(πρόστιμο και υπό επιτήρηση ο φετινός αγώνας) ή φέτος τα είδε καλύτερα τα πράγματα???Αν ήταν αντικειμενικός πάντως το μόντε θα έπαιρνε πόδι μια και καλή με αυτά που γίνονται εκει!(δυο μέτρα και δυο σταθμά)Υ.Γ Κύριε Λώρη την τετάρτη ήσασταν συνοδηγός σε παπάκι που έκανε βόλτες στο σέρβις παρκ?
Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου για το Μοντε Καρλο και ειναι κατι που συζητησα με τον κ.Bartos σε προσωπικο επιπεδο.
Ναι, ζητησα απο τοπικο φιλο να με πεταξει μεχρι το S.P.προκειμενου να συναντησω δυο ανθρωπους που επρεπε να δω.Φιλικα,
'el-em'
-
Δεν ξέρω αν ήταν απολύτως ειλικρινής ο Bartos, αλλά σε μια σύντομη και χαλαρή συζήτηση μαζί του είπε οτι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα φέτος και εκφράστηκε αρκετά θετικά για την οργάνωση.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Διεγράφη απάντηση επί προσωπικού. Δε χρειάζεται, δεν ενδιαφέρει τους λοιπούς, παρακαλώ για αυτοσυγκράτηση [Mod]Ενω η δημοσιευση του φωστηρα Antonis team δεν χρειζει διαγραφης και δεν ειναι επι προσωπικου !!!
Για ανοιξτε τα στραβα σας και διαβαστε την προσεκτικα.
Οταν χαρακτηριζει τον κ.Bartos 'κουφαλα' και υποννοει οτι αν με ηξεραν οι θεατες θα ειχα αρπαξει περισσοτερες μουντζες και μπινελικια.
Αμαν πια με το ανελεητο κυνηγητο προς εμενα !!!
Σας βαρεθηκα.
Εισατε αναξιοι για mods.'el-em'
Οταν κάνεις off-topic επι προσωπικού και όταν στο διαγράφουν δικαιότατα η απάντηση είναι 'κυρία-κυρία και ο antonis-team τα ίδια έκανε' τότε το μόνο σχόλιο είναι ότι βλέπεις φαντάσματα. Οπως και να 'χει, δεν σε υποχρεώνει κανείς να συμμετέχεις οπουδήποτε [Mod]
Δεν ειμαι κανενα παιδακι να πω 'κυρια-κυρια και ο αλλος το εκανε' απλα ηθελα να σας ξεκαθαρισω οτι προκληθηκα και εγραψα οτι εγραψα και δεν με τσιμπησε καμμια μυγα.
Mε χαρα μου συμμετεχω καπου, οπου οι mods ειναι αντικειμενικοι.
Πλεον με πεισατε οτι εδω μεσα δεν εισαστε.'el-em'
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Δεν ξέρω αν ήταν απολύτως ειλικρινής ο Bartos, αλλά σε μια σύντομη και χαλαρή συζήτηση μαζί του είπε οτι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα φέτος και εκφράστηκε αρκετά θετικά για την οργάνωση.
Φίλε τα παιχνίδια εντός οργάνωσης η κατάλληλης δικτύωσης, λίγοι τα γνωρίζουν από τους εκτός.
Η εκφράσεις «αρκετά θετικά», από την έκφραση θετικά, διαφέρει από το 90 έως και 95%, με διαφορά το 100% που είναι το θετικά!. Έτσι και στον φάκελο του ακρόπολις μπορεί να μπει το 95%....
Όταν λοιπόν πατροναριστεί από την FIA, ένας αντίπαλος μας εθνικά, και του δώσουν ένα 100%, τότε και του χρόνου μας παίρνει τον αγώνα…..
Γνωρίζετε ότι συνήθως οι τόνοι μου είναι ήπιοι. Μα γνωρίζω πολλά από τα ‘εν οίκο μι εν δήμο’ των εν λόγο ξενόφερτων εγκάθετων. Έτσι ο σκληρός μου χαρακτηρισμός προς το άτομο του, δεν περιείχε ούτε ψήγμα υπερβολής. (οπωσδήποτε ήμουν αγενής στην έκφραση) μα έχουμε στενάξει με δαύτους…. Δεν χρεωστάνε καλό….
Σημειωτέων ότι σήμερα δεν υπάρχει ένας Δαρδούφας η ένας Νέγκας, να κάνουν το μαύρο άσπρο!.
Α.
ΥΓ ζητώ συγγνώμη από τον κ.mod, ήταν λάθος μου, που σωστά διεγράφη και τον ευχαριστώ. Πόνεσε λίγο το χαστούκι…… -
Την τετάρτη μαζί με τον Τόλη συναντήσαμε τον Μάρτιν Χόλμς στο σέρβις πάρκ.Τον ρώτησα γιατί η οικονομική κατάσταση(η ελληνική) μπορεί να αποτελέσει λόγο να χάσουμε τον αγώνα τη στιγμη που η αργεντινή την προηγούμενη δεκαετία χρεοκόπησε αλλά δεν έχασε τον αγώνα και μια χαρά διοργάνωση έκανε.Είπε ότι ο λόγος είναι ότι η φια θέλει να υπάρχει κλίμα αβεβαιότητας για τους αγώνες του παγκοσμίου και ότι τα οικονομικά δεν έχουν σχέση(άχετα με τον αν το χρησιμοποιούν σαν αιτία)!!!!Θεωρεί ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ(χωρίς πολλά πολλά) ότι τα ακρόπολις είναι κομμάτι του wrc.Επίσης ήταν με τις υποψηφιότητες βραζιλίας,νότιας αφρικής και είπε ότι δεν υπάρχει καμμία λογική να υπάρξει αγώνας σε αυτέ τις χώρες.Εθεσε επίσης σαν επιχείρημα ότι αυτές οι χώρες δεν έχουν εθνικά πρωταθλήματα(προφανώς εννοούσε σοβαρά εθνικά πρωταθλήματα).Οταν του είπα ότι ούτε ελλάδα έχουμε το προσπέρασε(γιατί άραγε??μάλλον γιατί γουστάρει ακρόπολις)).Ελπίζω να σας αναπτέρωσα το ηθικό έστω και λίγο.
-
Σωστά τα είπε, και τα έγραψε πολύ ανοικτά και ξάστερα στο GPweek.
Οσο περισσότερο συζητιέται και εφόσον και η οργάνωση ήταν άψογη, τόσο πιο ισχυρή γίνεται η θέση του αγώνα.
-
Petter Solberg
The ceremonial start in Greece was really good, lots of people and a very, very nice atmosphere
And it was a great rally. It was great to go back to such stages as Bauxites and Drossohori. These are some really famous roads – and faster because they aren't quite so rough as the ones closer to Loutraki we would do on the second day.
I heard some talk last week about the Acropolis Rally maybe not being included in the calendar for next year and, for me, that would be a big shame. This sport is about challenges and the different roads we drive. Having to balance the speed to get through some of those incredibly rough places on Saturday is a part of what we do. We should keep coming here.
The one thing I wasn't so sure about was the remote service on Friday. I know this gives us the chance to go further away and to some different roads, but what about the fans and the sponsors who are sitting back in Loutraki. We promised them a rally in the town and then disappeared for 15 hours on Friday. I'm not sure that's such a good thing.
-
-
-
Διαπιστώσεις για το ράλλυ των Θεών,
Τι μέλλον μπορεί να έχει μία διοργάνωση η οποία για δεύτερη χρονιά είναι ζημιογόνος. Υπάρχουν άραγε ιδιώτες ήρωες και Θεοί ; Μήπως έτσι εξηγείται το λογότυπο του αγώνα ;
Οι μυημένοι (εντός και εκτός forum), έκαναν την επιστημονική διατριβή τους και κατέληξαν ότι τα κερδισμένα εκατοστά του νικητή οφείλονται, στο νούμερο του παπουτσιού που φορά, στην μάρκα των δημητριακών που τρώει το πρωί και στα ψυχολογικά τραύματα που πέρασε στην νηπιακή του ηλικία.
Οι ¨σχετικοί¨ Νεοέλληνες φίλαθλοι, που ξέρουν τι βλέπουν, ξέρουν που κάθονται, είναι γνώστες επί παντός επιστητού, που μίλησαν προσωπικά με τους νικητές και όλο το Δ.Σ. της παγκόσμιας ομοσπονδίας, είχαν απέναντί τους στις ειδικές μόνο ταγάρια, γίδια και μα@ακισμένα, που δεν ένοιωθαν τα καημένα.Το ράλλυ πέρασε σχεδόν απαρατήρητο από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Αφορά πλέον λίγους και από πολλούς άλλους αντιμετωπίζεται ως μία αναγκαστική διεκπεραίωση.
Η Οργανωτική επιτροπή εκτέλεσε έναν ακόμη άψογο αγώνα, ο οποίος όμως δεν κατορθώνει να εξαργυρώσει κάτι από την λάμψη του, στην πλειοψηφία των Ελλήνων αγωνιζομένων.
Αξιοσημείωτη η ετήσια αφύπνιση πολλών φιλάθλων, οι οποίοι αν και γνωρίζουν εγκυκλοπαιδικού επιπέδου λεπτομέρειες του WRC, απουσιάζουν την υπόλοιπη χρονιά από τα δρώμενα και την προσπάθεια του ταλαίπωρου 1300άρι Έλληνα αγωνιζόμενου. Καταδικάζοντας με την συμπεριφορά τους αυτή, το σπορ που (υποτίθεται) ότι αγαπούν. Και εάν επικαλεσθούν την έλλειψη θεάματος, θα τους υπενθυμίσω ότι όταν πάνε οικογενειακώς να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση της κόρης τους, η οποία πηγαίνει πρώτη Δημοτικού, δεν πάνε για το θέαμα που ενδεχομένως θα προσφέρει, αλλά διότι αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να παραστούν στην προσπάθειά της αυτή.
Εντυπωσιακή η συστράτευση, η ενεργοποίηση, η συνεργασία όλων των άξιων στελεχών της ΟΜΑΕ, η οποία κατέθεσε το καλύτερο και πιο έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της, για την ολοκλήρωση του αγώνα.
Περιμένω όμως με αγωνία, τώρα που έσβησαν οι προβολείς, άδειασε το πόντιουμ και ξεθύμαναν οι σαμπάνιες, με ποιόν τρόπο θα αντιμετωπίσουν την εξελισσόμενη ομοβροντία αναβολών των αγώνων της Ελληνικής πραγματικότητας, στον Πύργο, στην Θεσσαλονίκη, στο Καρπενήσι, στα Γιάννενα, κλπ.
Θα ήθελα να δείξουν την ίδια αλληλεγγύη και ομοψυχία που έδειξαν στο Ρ.Α. και να παίρνουν την εκάστοτε επικείμενη αναβολή – ματαίωση κάθε αγώνα, σαν δική τους προσωπική υπόθεση. Όπως είπε και ο N. Καζαντζάκης ¨ ν΄ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί εγώ φταίω.¨Αν συμβεί αυτό, τότε έχουμε ελπίδα …
-
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2133
Rally Acropolis 2012: Η αγωνιστική πλευρά