-
Καλά ξεκίνησε ο Μίκελσεν ,έχοντας φόρα από πέρσι. Με δεδομένο ότι ο Χάνινεν είναι ο επίσημος της σκόντα αυτό δίνει παραπάνω αξία στον Μίκελσεν.
http://www.ircseries.com/news/detail/id/91
edit
από το 2013 που θα υπάρχουν r4t δεν θα πρέπει κανονικά συμμετάσχουν στο irc production cup?Αν συμμετάσχουν στην κορυφαία κατηγορία δεν θα το πρωτάθλημα?Γιατί αν το irc είχε δημιουργηθεί στηριζόμενο σε αυτοκίνητα τέτοιου τύπου δεν νομίζω να είχε καμμία τύχη.Ποιός θα παρακολουθούσε ένα πρωτάθλημα με αυτοκίνητα σαν το evo και impreza. -
Καλά ξεκίνησε ο Μίκελσεν ,έχοντας φόρα από πέρσι. Με δεδομένο ότι ο Χάνινεν είναι ο επίσημος της σκόντα αυτό δίνει παραπάνω αξία στον Μίκελσεν.
edit
από το 2013 που θα υπάρχουν r4t δεν θα πρέπει κανονικά συμμετάσχουν στο irc production cup?Αν συμμετάσχουν στην κορυφαία κατηγορία δεν θα το πρωτάθλημα?Γιατί αν το irc είχε δημιουργηθεί στηριζόμενο σε αυτοκίνητα τέτοιου τύπου δεν νομίζω να είχε καμμία τύχη.Ποιός θα παρακολουθούσε ένα πρωτάθλημα με αυτοκίνητα σαν το evo και impreza. -
edit
Μέχρι το 2013 έχουμε πολύυυυυυ δρόμο...Κανείς δεν ξέρει ακόμα την μορφή του πρωταθλήματος (ακούγεται έντονα για συνένωση με ERC), τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν κτλ... Ο χρόνος θα δείξει
-
Χάρη πώς το βλέπεις το πρωτάθλημα για φέτος; Λιγότερες δυνατές συμμετοχές βλέπω εγώ σε σχέση με πέρυσι, ενώ αβέβαιο είναι το πόσο ανταγωνιστικά θα είναι τα Peugeot, κυρίως στην άσφαλτο..
Πάντως ο Mikkelsen, έγινε νομίζω ο πρώτος τιτλούχος που κερδίζει τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς.. Συνήθως οι πρωταθλητές του IRC εγκατέλειπαν στον πρώτο αγώνα, ειδικά όταν αυτό ήταν το Μόντε.. -
Δεν υπάρχει αντίπαλος για τη Skoda φέτος στο IRC. Άγνωστο το πότε θα ρίξει στη μάχη η Peugeot το φαρδύ 207 με πιθανότερο ενδεχόμενο να το κάνει περιστασιακά και μέσω τοπικών αντιπροσώπων. Ακόμα και με το φαρδύ ο Bouffier δεν μπορεί να χτυπήσει οδηγικά τους Skodαίους οπότε η μάχη για τον τίτλο θα είναι εσωτερική υπόθεση.
Η Skoda το κατάλαβε ότι δεν έχει αντίπαλο, για αυτό και δεν έχει πλήρες πρόγραμμα για τους 'εργοστασιακούς' οδηγούς της.
Στόχος για τον Hanninen το ERC και για τον Kopecky το τσέχικο πρωτάθλημα ενώ θα μοιραστούν τους αγώνες του IRC.
Οπότε; Πρωτάθλημα και φέτος για τον Mikkelsen και το Βρετανικό Fabia, που δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ, και έτοιμος από το 2013 για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (WRC).Θα είναι λύση η συνένωση IRC- ERC; Όσο θα υποστηρίζει το eurosport θα επιβιώνει o θεσμός, στη σκιά πάντα του WRC. Με λίγα λόγια θεσμός με ημερομηνία λήξης...
-
Χάρη συμφωνώ..
Αν δεν ενωθούν IRC-ERC δε βλέπω μέλλον.. Πάντως αν ενωθούν, θα είναι η μοναδική περίπτωση να δούμε ξανά δυνατό ERC όπως παλιά, δεκαετίες 80 και 90.. Θα μπορούν να προκύψουν δυνατά πρωταθλήματα με καλές ομάδες, αν το IRC-ERC συγχωνευθεί και γίνει ο δεύτερος θεσμός ράλλυ..
Όσο για το φετινό IRC, όντως βλέπω Mikkelsen και Hanninen.. Μάλλον προς Mikkelsen θα ξαναπάει εκτός απροόπτου.. Πάντως ο Νορβηγός θέλει λίγη ακόμη βελτίωση στην άσφαλτο, για να είναι πλήρως έτοιμος το 2013 με το τρίτο(;) Polo.. -
Mikkelsen και Kopecký σε δικό τους αγώνα στα Κανάρια ΧΑΜΟΣ γίνεται.
@ΑΙΡΤΟΝ Με δεδομένο ότι το irc είναι ένας σχεδόν ασφάλτινος θεσμός με 9 αγώνες σε άσφαλτο νομίζω ότι θα βελτιωθεί πολύ φέτος και θα είναι έτοιμος του χρόνου. -
Χαμός μεταξύ τους αλλά πιο πίσω το χάος... Πολύ φτωχή η λίστα των οδηγών μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Χαμός μεταξύ τους αλλά πιο πίσω το χάος... Πολύ φτωχή η λίστα των οδηγών μου φαίνεται.ΟΝΤΩΣ.Αλλά σε επίπεδο κορυφής χαμός.Στην τελευταία ειδική έκοψε ο Μίκελσεν και είναι δεύτερος για να μην ξεκινάει αύριο πρώτος .Πρώτος ο Κοπέκυ.Φαντάζομαι το έκανε για να ξέρει τους χρόνους του Κοπέκυ και να πράττει ανάλογα.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Χαμός μεταξύ τους αλλά πιο πίσω το χάος... Πολύ φτωχή η λίστα των οδηγών μου φαίνεται.
ΟΝΤΩΣ.Αλλά σε επίπεδο κορυφής χαμός.Στην τελευταία ειδική έκοψε ο Μίκελσεν και είναι δεύτερος για να μην ξεκινάει αύριο πρώτος .Πρώτος ο Κοπέκυ.Φαντάζομαι το έκανε για να ξέρει τους χρόνους του Κοπέκυ και να πράττει ανάλογα.
Ασφαλτινες δεν ειναι οι ειδικες? Για να βλεπει τα σπλιτς ε...
-
Με δεδομένο ότι το irc είναι ένας σχεδόν ασφάλτινος θεσμός με 9 αγώνες σε άσφαλτο νομίζω ότι θα βελτιωθεί πολύ φέτος και θα είναι έτοιμος του χρόνου.
Συμφωνώ σε αυτό.. Θα είναι όντως καλός του χρόνου, το πόσο καλός θα το δούμε..
-
Εν όψει Κορσικής και των live μεταδόσεων βρήκα και αυτό το 'καναλάκι' που παίζει eurosport :
και το πρόγραμμα της Live κάλυψης της Κορσικής:
Eurosport’s LIVE coverage of Tour de Corse
Friday 11 May
11:00hrs-12:00hrs CET: SS5 Erbajolo-Pont d’Altiani 1 (Eurosport LIVE) 18:00hrs-19:00hrs CET: SS8 Erbajolo-Pont d’Altiani 2 (Eurosport LIVE)
Saturday 12 May
11:00hrs-12:00hrs CET: SS10 Marinca-Cagnano 1 (Eurosport LIVE) 18:00hrs-19:00hrs CET: SS14 Marinca-Cagnano 3 (Eurosport LIVE)
Edit: Tα Links με το eurosport μπαίνουν όταν μεταδίδεται το κανάλι.
Απ' ότι είδα από τις ώρες 03.00πμ - 23.59μμ ώρες Ελλάδας -
Αυτό και αν ατυχία!!!!Να μην εγκαταλείπεις εντός ειδικής από πρόβλημα ή έξοδο αλλά από οδηγό σε απλή.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Αυτό και αν ατυχία!!!!Να μην εγκαταλείπεις εντός ειδικής από πρόβλημα ή έξοδο αλλά από οδηγό σε απλή.γινε πιο σαφης.. βαλε ενα λινκ
-
Στην Κορσικη εξακολουθει να προηγειται ο sordo μετα την δευτερη μερα που ειχε επεισοδειακη ληξη. Η ογδοη ειδικη διεκοπη λογω πυρκαγιας σε ενα αγωνιστικο, ενω οι Mikkelsen και Arzeno ειχαν προβληματα (κλαταρισμα και διαφορικο αντιστοιχα).
EDIT: Στο link παραπανω δεν καταφερα να δω την ογδοη ειδικη. -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Αυτό και αν ατυχία!!!!Να μην εγκαταλείπεις εντός ειδικής από πρόβλημα ή έξοδο αλλά από οδηγό σε απλή.
γινε πιο σαφης.. βαλε ενα λινκ
Θυμασαι στην Αγγλια περσυ που ενα αυτοκινητο Ισπανων θεατων συγκρουστηκε με τον Λεμπ στην απλη;Κατι παρομοιο εγινε και στην Κορσικη με τον Basso.
-
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Στην Κορσικη εξακολουθει να προηγειται ο sordo μετα την δευτερη μερα που ειχε επεισοδειακη ληξη. Η ογδοη ειδικη διεκοπη λογω πυρκαγιας σε ενα αγωνιστικο, ενω οι Mikkelsen και Arzeno ειχαν προβληματα (κλαταρισμα και διαφορικο αντιστοιχα).
EDIT: Στο link παραπανω δεν καταφερα να δω την ογδοη ειδικη.Το αυριανό πρόγραμμα ισχύει κανονικά. Δες και εδώ: http://www.forthnetgroup.gr/iServices.aspx?a_id=793
-
Βλεποντας ολα αυτα τα βιντεακια ολο και λεω οτι λειπει η Κορσικη απο το WRC.
IRC 2012(All rounds)